Statystyki Neobux
Statystyki Neobux
da się inaczej :
zaznaczacie View Advertisements tylko az do nastepnego odsylacza (tam na gorze po prawej )
chyba ze to na dodatkowe nie działa ale nie wiem sam ;p
zaznaczacie View Advertisements tylko az do nastepnego odsylacza (tam na gorze po prawej )
chyba ze to na dodatkowe nie działa ale nie wiem sam ;p
Statystyki Neobux
psik to dziala ale tylko na reklamy za 0.01 bądź 0.015 a na te male niestety nie:/ no chyba ze i to wylaczyli no okaze się.
Statystyki Neobux
Niech ich ch*j strzeli, mój skrypcik dzisiaj tak ładnie pracował i musieli popsuć. Ehhh ;P

- PlayerGrid
- Doświadczony driver
Statystyki Neobux
To działa Psikuta, ale tylko na reklamy za centa i za półtora... a tych z połóweczkę nie wyłapuje... a szczerze mówiąc to takich najwięcej zawsze łapałem 
EDIT: Krolik był pierwszy, bo się zagapiłem z wysłaniem .P
EDIT: Krolik był pierwszy, bo się zagapiłem z wysłaniem .P
Statystyki Neobux
no to jesteśmy w du... ;ff
Statystyki Neobux
w takim razie trzeba wlaczyc tylko refreshowanie strony i od czasu do czasu luknac czy jakas reklama doszla, jakby bardzo dużo osob powiadamialo na gadu to może być to skuteczne
_________
_________
Statystyki Neobux
Misi zrób tak jak mówią - tylko na reklamy 0,01 i 0,015.
Jest jeszcze jedna możliwość żeby wyłapywać reklamy za 0,005$. Trzeba wyłapać linijkę mini exposure i gdy się pojawi to również komunikat powinien być wysyłany.
Myśle, że Misi nie trzeba wielu przeróbek
Jest jeszcze jedna możliwość żeby wyłapywać reklamy za 0,005$. Trzeba wyłapać linijkę mini exposure i gdy się pojawi to również komunikat powinien być wysyłany.
Myśle, że Misi nie trzeba wielu przeróbek
- PlayerGrid
- Doświadczony driver
Statystyki Neobux
Nie wiem, czy padła odpowiedź na pytanie do czego służy ten suwak z tego:
obrazka, ale nawet jak była, to nie zaszkodzi jeszcze jedna
Otóż suwak ten służy do kontroli własnych poleconych ustawiamy dolny i górny limit i jeżeli: nasz polecony będzie poniżej dolnego limitu, będzie podświetlony na czerwono, jeżeli będzie wyrabiał normę, to na żółto a jeżeli będzie wzorowym klikaczem to jego linijka będzie zielona
Mam nadzieję, że pomogłem
obrazka, ale nawet jak była, to nie zaszkodzi jeszcze jedna
Otóż suwak ten służy do kontroli własnych poleconych ustawiamy dolny i górny limit i jeżeli: nasz polecony będzie poniżej dolnego limitu, będzie podświetlony na czerwono, jeżeli będzie wyrabiał normę, to na żółto a jeżeli będzie wzorowym klikaczem to jego linijka będzie zielona
Statystyki Neobux
0-1.99 - nie oplacalny - czerwony
2.0-2.8 - opłacalny jednak nie pewny - żółty
2.9- więcej - opłacalny i regularny - zielony
2.0-2.8 - opłacalny jednak nie pewny - żółty
2.9- więcej - opłacalny i regularny - zielony
Statystyki Neobux
mozna przeciez zazcnaczyc od business & mioney az do support. Bo chyba powinno wychwycic jak się coś nowego pojawi
Statystyki Neobux

Kolejne 100 poleconych !!
KEEP CLICKING !!
Profit 20$ w ciągu 7 dni osiągnięty !!
Od teraz po 7 dniach to co zostanie czyli nadwyżka powyżej 20$ będzie powoli przeznaczana na cele tmpl !!
GJ !! FOR ALL !!
- Profit 20$ w 7 dni - osiągnięty
KLIKAJMY DALEJ !!
(Dodano Pią Kwi 17, 2009 9:19 pm)
Ja od siebie gratuluje wszystkim którzy przynajmniej parę razy kliknęli i pomogli przebrnąć przez pewien etap.
CONGRATS !!
Statystyki Neobux
Dobra sraczek nie podniecaj się. 
Teraz do rzeczy.
Z Haczkiem znalezlismy sposob na Neobuxa, który przetestowalem i sprawdza się w 100%.
Kwestia jest taka. Potrzebujemy drugiej przegladarki np IE, opera czy tam inny syf, na której logujemy się na Neobuxa.
Na Firefoxie wlaczamy reklamy na Neobuxie nie logujac się przez co będziemy widziec wszystkie mozliwe reklamy (z goldena itp)
Teraz na FF ustawiamy C4C od linijki "Computers and Internet..." do "Latest expired advertisements" (nizej nie trzeba i UWAGA zaznaczac tekst tuz przy literkach bo inaczej może wywalac blad c4c)
dzięki temu mamy zaznaczone pole, w ktorym pojawia się nowe reklamy razem z tymi mini expose ads. Jak się ktoras pojawi dajemy w drugiej przegladarce odswiez i mozemy kliknac sobie dodatkowa reklame.
USTAWIAC i KLIKAC!!
Teraz do rzeczy.
Z Haczkiem znalezlismy sposob na Neobuxa, który przetestowalem i sprawdza się w 100%.
Kwestia jest taka. Potrzebujemy drugiej przegladarki np IE, opera czy tam inny syf, na której logujemy się na Neobuxa.
Na Firefoxie wlaczamy reklamy na Neobuxie nie logujac się przez co będziemy widziec wszystkie mozliwe reklamy (z goldena itp)
Teraz na FF ustawiamy C4C od linijki "Computers and Internet..." do "Latest expired advertisements" (nizej nie trzeba i UWAGA zaznaczac tekst tuz przy literkach bo inaczej może wywalac blad c4c)
dzięki temu mamy zaznaczone pole, w ktorym pojawia się nowe reklamy razem z tymi mini expose ads. Jak się ktoras pojawi dajemy w drugiej przegladarce odswiez i mozemy kliknac sobie dodatkowa reklame.
USTAWIAC i KLIKAC!!

Statystyki Neobux
kurde ale Wy pomyslowi ^^ no zobaczymy jak to będzie działało 
Statystyki Neobux
mi co chwile bug wyskakuje :/
Statystyki Neobux
zle zaznaczyles
bo tez tak mialem popraw dokładnie i powinno być git
-
ziomek_pol_
- Zaczyna szaleć na ulicach
Statystyki Neobux
Dzisiaj i ja zacząłem buxować i już kliknąłem 11 reklam
Tylko, że jednej mi nie zaliczyło, bo laga złapałem i wyskoczył error ^^ bilans po pierwszym dniu: 0.095 
Statystyki Neobux
Bardzo ładnie !!ziomek_pol_ wrote:Dzisiaj i ja zacząłem buxować i już kliknąłem 11 reklamTylko, że jednej mi nie zaliczyło, bo laga złapałem i wyskoczył error ^^ bilans po pierwszym dniu: 0.095
-
ziomek_pol_
- Zaczyna szaleć na ulicach