Statystyki Neobux
Statystyki Neobux
Wy się cały czas smiejecie z Krolika a na to wychodzi ze to ja mam najmniej ustawione bo co 21sec
ale teraz po swietach zajecia się zaczely wiec nie za bardzo jestem przy kompie ;/
Statystyki Neobux
No to może wrócę na moja 2 pozycje.
Ale cholera długi weekend się zbliza i znowu spadne. 

Statystyki Neobux
Kolejnych 100 poleconych własnie o 10.00 zostało wypożyczonych
Profit tygodniowy właściwy to 1,21$ ;D Także zaczynamy zarabiać nooby już
Co oznacza profit właściwy ?
Odliczamy zakup 100 poleconych od całego zarobku z tygodnia i reszta która będzie zostawała jest już przeznaczana na tmpl !
Pozdrooo....
Profit tygodniowy właściwy to 1,21$ ;D Także zaczynamy zarabiać nooby już
Co oznacza profit właściwy ?
Odliczamy zakup 100 poleconych od całego zarobku z tygodnia i reszta która będzie zostawała jest już przeznaczana na tmpl !
Pozdrooo....
Statystyki Neobux
oj jeśli 100 reffow kupujesz tygodniowo to się niezła sumka zacznie zbierać :> jeszcze po pewnym czasie premium(chyba ze już macie) :]
i Hack ma przedłużone wakacje x]
i Hack ma przedłużone wakacje x]
Statystyki Neobux

Co tu dużo mówić
I nie jestem przygotowany co wam dzisiaj przekazać
Na pewno - KEEP CLICKING - to raz.
Po drugie na pewno wczorajsze 190 kliknięć było naprawdę dobrym klikaniem !! I szczere gratulacje klikającym się należą !!
No i po trzecie jakby tak podliczyć poleconych to mamy w tej chwili wszystkich aż 416.
No i po czwarte i najdziwniejsze to to że wczoraj rano o 10 kupując 100 poleconych na koncie neobux stan był 1,6$ a dziś wchodząc jest 8,9$ :-P
Także heh
daily 10$ profit
Klikamy dalej !!
P.S Od dziś do 2-3 maja, niestety będę prawie w ogóle nie osiągalny. Chciałbym poświęcić chwile na naukę przed maturą chociaż ^^.
A więc życzę wam na ten tydzień wysokiej średniej kliknięć
Pozdroooo....
Statystyki Neobux
łożesz kurde, 8 średnia ^^
Statystyki Neobux
Nienajgorzej, ale jakbym kliknął te 5 reklam w sobotę, to średnia moja byłaby lepsza.
Propos Richptc.com, dla mnie to jedno wielkie złodziejstwo, miałem chyba z 200$ na koncie, a oni mi te konto usunęli, bo jest napisane:
Login Error!
Your account cannot be found in our database!
Ktoś też tak miał?
.........................I 200 dolców poszło ekhm....
Propos Richptc.com, dla mnie to jedno wielkie złodziejstwo, miałem chyba z 200$ na koncie, a oni mi te konto usunęli, bo jest napisane:
Login Error!
Your account cannot be found in our database!
Ktoś też tak miał?
.........................I 200 dolców poszło ekhm....
Statystyki Neobux
u mnie jest to samo ;/ poczekamy może poznij coś będzie wiadomo
- PlayerGrid
- Doświadczony driver
Statystyki Neobux
A co ty miałeś nadzieję, że oni ci wypłacą 1000$ ??:D No ty chyba jesteś niepoważny, zarobił kilka tys. dolarów na reklamach, to się zwinął... ja się cieszę, że ten serwis powstał, bo zyskałem dzięki niemu 11 poleconych na neobuxie 
Statystyki Neobux
Mogą być niezłe obniżki 1 maja ze względu na to :
http://www.neobux.com/forum/?frmid=3&tpcid=55769
Jeżeli by były naprawdę spore obniżki to trzeba by było coś pomyśleć
Oby golden był za 30$ to rzucę coś z mojej kasy na potrzeby tmpl
Lub też mogliby dać możliwość wypożyczenia 1000 refów na raz
Albo albo... :-P
Zobaczymy już za dwa dni co ten admin zaoferuje w rocznice ^^
http://www.neobux.com/forum/?frmid=3&tpcid=55769
Jeżeli by były naprawdę spore obniżki to trzeba by było coś pomyśleć
Oby golden był za 30$ to rzucę coś z mojej kasy na potrzeby tmpl
Lub też mogliby dać możliwość wypożyczenia 1000 refów na raz
Albo albo... :-P
Zobaczymy już za dwa dni co ten admin zaoferuje w rocznice ^^
Statystyki Neobux
ma ktos może maila do adminow neobuxa?
bo nie mogę się zalogowac. tzn bardzo dawno się zarejestrowalem i pozniej się nie logowalem. tera jak probuje się zalogowac to zadne dane nie wchodza. zarejestrowalbym się na nowo ale zas paypala by trzeba było zakladac.
bo nie mogę się zalogowac. tzn bardzo dawno się zarejestrowalem i pozniej się nie logowalem. tera jak probuje się zalogowac to zadne dane nie wchodza. zarejestrowalbym się na nowo ale zas paypala by trzeba było zakladac.

hyhy
Statystyki Neobux