Po dwóch tygodniach nie publikowania żadnych statystyk należało w końcu coś pokazać. Szczególnie ranking najlepszych klikaczy z najlepszą średnią
W każdym bądź razie, wspólne klikanie jest na dobrym poziomie. Może nie jest to już taki poziom jak na samym początku gdzie dziennie dało radę nawet wyklikać 230 reklam na dzień. Obecnie jest to 130/170 kliknięć dziennie co jest jak już wspomniałem dobrym wynikiem i oby taka średnia się utrzymała jak najdłużej będzie to możliwe.
Wstawiam dziś tylko dwa obrazki :
Średnia kliknięć do godz. 17
oraz lista lista klikaczy :
Jak sami widzicie - Królikowi spadła średnia ^^
Więc jest szansa go dogonić
Odkładam tym razem 4$ na bok, spodziewałem się deczko więcej po tygodniu jednak koszt utrzymania 500 poleconych jest bardzo ciężki szczególnie gdy wymienia się nie klikających co jakieś 4-5 dni. No i dodatkowo paru przedłużyłem ze względu na to że ich średnia przekracza po miesiącu 3.0 bo to jest naprawdę dobrze jak na neobux ostatnimi czasy

Tak więc jak ja to mówie, powoli zaczyna się klarować taki czyściutki profit z poleconych wypożyczonych którzy klikać będą codziennie i oni pomagają utrzymać kolejnych poleconych na minimum 30 dni chociaż z reguły przedłużam od razu na 90 dni.
Jutro o 18 kolejnych 100 nowych poleconych zasili nasze konto
A teraz bardzo ważna wiadomość.
Jeżeli ktoś chce sobie wypłacić pieniądze na swoje konta bankowe, to istnieje taka możliwość bez straty 5 zł za każdy przelew.
Jak to wygląda ?
Dokładnie 14 maja w porannych godzinach będę przelewał swoje pieniądze z PayPal do banku w Polsce i jeżeli ktoś chce sobie przelać swoje własne nie płacąc tych 5 zł za przelew (co przy mniejszych kwotach było by sporą stratą) to robimy tak :
1. Piszemy do mnie na gadulca ile postanawiamy przelać w $
2. Wchodzimy na PayPal
3. Wchodzimy w zakładkę Wyślij Pieniądze
4. Wpisujemy maila
pgshack2@gmail.com oraz ustaloną wcześniej kwotę
5. Zaznaczamy kategorię przelewu - usługi
6. Potwierdzamy przelew
7. I to tyle.
Dokładnie do 14 maja przyjmuje przelewy jakby co żeby potem nie było problemów z szybkim rozliczeniem przed moim wyjazdem.
Przelew od nich pewnie dojdzie ok. 18-20 maja - wtedy zacznę wysyłać do was wasze pieniądze w złotówkach.
Pozdro...
(Dodano Pon Maj 11, 2009 10:25 pm)
& KEEP CLICKING !!