Jakby nie ten internet ;d
Każdy mecz oprócz tego z Dełtym miałem cholerne lagi ;d Ping po 400-500 ;p
Miałes kilka bramek gratis ;p ale wolę się nie sprzeczać bo mój internet się nie zmieni ;p Czekam na next edyszyn! ;d
E no, panie, bez przesady, przy wyrównanym meczu dogrywka jednominutowa jest niedobrana imo. No wyobraźmy sobie że koło 15-20 sekundy zawodnik X zdobywa bramkę i prowadzi 1-0. I co, przez kolejne 40 sekund zapewne będzie murować bramkę żeby zawodnik Y nie zdobył, a jeśli zdobędzie to gdy czasu będzie bardzo mało aby rozegrać składną akcję i zostanie wynik 1-1, więc znów zaczynamy. Ja osobiście sądzę że 2 albo 3 minuty są lepszym wyjściem.
Tutaj wychodzi głupota tego LB. Nie lepiej byłoby rozegrać mecze klasyfikacyjne, jak w MŚ w ręcznej? Półfinaliści o miejsca 3-4, ćwierćfinaliści o miejsca 5-8 itd. Chodzi o to, że do wyłonienia miejsc 1-2 potrzeba już tylko jednego meczu, a na miejsca 3-4 będzie trzeba czekać jeszcze długo (jest 5 rund LB, a niektórzy nawet pierwszej nie zagrali...). Już i tak za późno chyba na zmiany, więc może to tak na przyszłość
A co z hostem na finał?
Nie może to być żaden z zawodników, bo to by było po prostu nie fair, no i host nie może być bliżej jednego z zawodników, bo ten będzie miał lepszy ping.
Dziwne rozwiązanie, widzę same minusy i żadnych plusów, ale zobaczymy.