Statystyki Neobux

Czekamy na wasze opinie dotyczące funkcjonowania forum oraz strony
Lox
Moderator

Statystyki Neobux

Post by Lox »

powiedzmy, że wiem ;d
ziomq
Doświadczony driver

Statystyki Neobux

Post by ziomq »

a ja po dluzszych zastanowieniach doszedlem do takiego wniosku:

wynajmowani referowani sa uzywani przez parę osob!!!
dlaczego?
-nie wierze w to ze ktos majacy golden klika raz na 3 dni 15 reklam...
-nie wierze ze ludzi klikaja regularnie tylko jedna reklame, bo to by im nie dawalo zadnego zarobku
-ogolnie nikt mi nie wmowi ze ktos ze na 600 osob tylko parę przekracza tak latwa do zrobienia granice sredniej 4.0(i to zawsze tylko golden)
-na neobux(w przeciwienstwie do palmbuxa) zawsze sa ludzie do wynajecia, co jest niemozliwe przy tak niskiej cenie za jednego refka

zalety:
-neobux rosnie w sile i zawsze będzie wyplacal :)
-nigdy nie zabraknie referowanych :D

wady:
-bez konta golden i referowanych znikoma szansa na zarobek

P.S. jeśli jest tak jak mysle, to zrobili przekozacki skrypt, który zapewni neobuxowi niesmiertelnosc i bogactwo!

ale się rozpisalem :D
Image
Image
hack
Team Poland

Statystyki Neobux

Post by hack »

Według mnie to że wynajmowani poleceni są używani przez parę osób to norma w skryptach reklamowych tylko, że mimo wszystko każdy dostaje dokładnie tyle ile wyklikają te osoby.

Dlaczego tak myśle ?

Jest na neobux taki Pan z Brazylii, który jest od samych początków neobux'a i podawał swojego najlepszego poleconego który klikał mu 20-24 reklamy dziennie. Jak się okazało w kolejnych postach ktoś wrzucił tego samego poleconego i również miał dokładnie taki sam wykres...

Dlatego też sądzę, że nie ważne jest ile osób ma tego samego refa. Każdy dostanie tyle ile on wyklika :-)

A że słabo klikają to już jest norma... Na golden trzeba się przyzwyczaić do średniej 1.0 do 1.9 przy 500 poleconych, im wyżej trzeba się strasznie starać i mieć naprawdę dobrą strategię żeby utrzymać dobrą średnią i zarabiać.

Jak już mamy sporo refów, to przede wszystkim polecam włączyć autopay i przedłużać sobie najlepszych refów na 90 dni, bo wtedy mamy ich tak naprawdę na wieczność :) A koszta się w magicznie szybkim tempie zwrócą.

Na Palmbux i na Incrasebux są zajefajni poleceni, no ale jakoś mniej im ufam. :-P

Chociaż z Incrase wypłacilem już naprawdę sporo i ta strategia admina z "inwestuj i wypłacaj 100% + inwest" jest bardzo trafna i Adminowi nigdy nie zabraknie pieniędzy na wypłatę klikającym. Tylko żeby adminom się to nie znudziło kiedyś.... No ale jak ktoś dużo zarabia na takich rzeczach to raczej interesu pilnuje i powiększa zyski.

Pozdro...
Chmielu
Doświadczony driver

Statystyki Neobux

Post by Chmielu »

hack wrote:Na Palmbux i na Incrasebux są zajefajni poleceni
tylko szkoda, że mi nie klikają ani tu, ani tu

mając 3 referów na palmbuxie, jeżeli już w ogóle kliknęli, to łączna suma ich kliknięć wynosiła 4 reklamy

na incrase raz na tydzień dostaję 8 kliknięć, nawet nie wiem czy się zaliczają, bo do statystyk refera się nie dodają. ;/
DiabloS_CRB
Pirat drogowy

Statystyki Neobux

Post by DiabloS_CRB »

Hack!!! jak to wygląda? bo normalnie można by myśleć że nas okradasz z niezłej kasy ;D
Image
Image
Image
Lox
Moderator

Statystyki Neobux

Post by Lox »

ja wypłaciłem sobie na konto bankowe 25 zeta i mam dość buxowania ;d
hack
Team Poland

Statystyki Neobux

Post by hack »

Yo :) nie mam takiego zamiaru nikogo okradać ;)

Idzie w sumie tak dosyć nudnawo bo średnia 0.9-1.0 co każdy dzień to taka lipa i ciągle wymieniam poleconych i ciągle ich przedłużam...

No ale co jakiś czas jak ich wymieniam to się trafia dobry golden/emerald więc nadrabia troszku ;)

W każdym razie do wykorzystania w obecnej chwili jest 65$ dla Red'a na turnieje.

Idzie to wolno niż przypuszczałem... powód ? wakacje...

jeżeli chodzi o poleconych z linka to zostało...hmm... 33 osoby z tego 15 aktywnych... ;(

Troszkę to wszystko osłabło...

No ale nic trzeba brnąć dalej :)

Będzie tego mniej niż wszyscy przewidywali no ale przynajmniej te 190 zł na jakieś nagrody są ;)

Tak nawiasem mówiąc jeżeli ktoś przestał, i nie chce już klikać dla siebie to może po prostu poklika dla TMPL ;>?

Rejestracja jest zawsze możliwa ;-)

Ajemek się zarejestrował ostatnio i GJ dla niego.

Pozdro...
hack
Team Poland

Statystyki Neobux

Post by hack »

Yo :) Witam po dłuższej przerwie nie odzywania się na forum :-P

Muszę was zmartwić, ale to co dziś pokazali poleceni wypożyczeni zmusiło mnie do pokazania wam jak lipnie kręci się teempelowski interes...

Image

Zostało 26 dni do końca konta golden i powoli zastanawiam się nad przyszłością tego klikania mimo tego, że zyski są, ale bardzo powolne głównie przez to jak klikają wypożyczeni.

Najlepsze jest to, że był moment w którym już było zaledwie 70 poleconych podczas wakacji. Ale udało się jakoś przyoszczędzić, przy okazji zainwestować trochę z konta voyager z klikania poleconych z tmpl. W tej chwili jest 196 poleconych wypożyczonych o dziwo, no ale kliknęli dzisiaj zaledwie 67 reklam ( zresztą sami widzicie na obrazku)...

P.S Obecnie szukam ISP który mi zaoferuje stały adres IP do nowego domu bo bez tego była by lipa z klikania, a nie będę przecież codziennie rodziców odwiedzał ze względu na klikanie xD heh ^^

Co myślicie ogólnie ?

Pozdro... ! :)

(Dodano Czw Wrz 10, 2009 8:58 pm)
P.S2 No i zamierzam wrócić do gry, jak tylko będę miał dobrego ISP i dobre łącze :).
Post Reply

Return to “Forum i Strona”