UTC - Zapisy
UTC - Zapisy
Przepraszam bardzo, ale Team7 jako pierwszy zgłosił Key'a do rozgrywek. Dlaczego my mamy na tym tracić? Wychodzi na to, że jeżeli teraz sobie dopiszemy Szadusia do T7 zostanie on usunięty z naszej drużyny i [POL]. Takie macie rozumowanie?

- crowmaster_13
- Pirat drogowy
UTC - Zapisy
Gdzie jest napisane, że T7 też ucierpi?drużyna SPW&LR dostaje bonus w wysokości pięciu przegranych rund
(Dodano 06 czerwca 2011, 19:54)
Źle coś napisałem, usuńcie tego posta bo sam nie mogę.

C13
UTC - Zapisy
Nie rozumiesz tego, że celowo zrobił 2 konto i pewnie się starał do spw dojść na utc tylko. To jest zupełnie coś innego niż to, o czym Ty mówisz.
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
UTC - Zapisy
A może i dobrzecrowmaster_13 wrote:Gdzie jest napisane, że T7 też ucierpi?drużyna SPW&LR dostaje bonus w wysokości pięciu przegranych rund
(Dodano 06 czerwca 2011, 19:54)
Źle coś napisałem, usuńcie tego posta bo sam nie mogę.

C13
UTC - Zapisy
Widać to ty czegoś nie zrozumiałeś. Key został wykluczony, fakt, wy na tym tracicie. Ale pretensje o to możesz mieć tylko do niego. Po co się pchał do drugiej ekipy? Osłabił was i tyle. Żadnej kary nie dostajecie, bo z tą sytuacją nie macie nic wspólnego.Ti vi en. wrote:Przepraszam bardzo, ale Team7 jako pierwszy zgłosił Key'a do rozgrywek. Dlaczego my mamy na tym tracić? Wychodzi na to, że jeżeli teraz sobie dopiszemy Szadusia do T7 zostanie on usunięty z naszej drużyny i [POL]. Takie macie rozumowanie?

UTC - Zapisy
przykro mi, ale uzasadnienie rozmija się z prawda, to ze akurat gralem na koncie mojego brata, nie znaczy, ze nim jestem. Jakby nie patrzec Key to ja, Griev - moj brader.Joker. wrote:KOMUNIKAT:
Key z Team7 i Grievous z SPW&LR zostaje usunięty z listy graczy i wykluczony z turnieju, jako że jest to jedna i ta sama osoba. Dodatkowo w gratisie na start drużyna SPW&LR dostaje bonus w wysokości pięciu przegranych rund na dobry start w turnieju.
A z reszta... I tak mi na reke wykluczenie.
UTC - Zapisy
Można wnioskować,że nie chciałeś grać może i Tobie to na rękę ale twojej drużynie nie...Key. wrote:A z reszta... I tak mi na reke wykluczenie.

UTC - Zapisy
swoja droga, nigdy by mi nie przyszlo do glowy zeby SPECJALNIE zakladac drugie konto.
(Dodano 06 czerwca 2011, 22:06)
@up: chciałem grać, ale zabraklo czasu, bądź co bądź mecze xx sa dla mnie najwazniejsze.
(Dodano 06 czerwca 2011, 22:06)
@up: chciałem grać, ale zabraklo czasu, bądź co bądź mecze xx sa dla mnie najwazniejsze.
UTC - Zapisy
Key, podczas kwalifikacji to była jedna i ta sama osoba do czego przecież sam mi się przyznałeś.

UTC - Zapisy
dobra, nieważne. chodziło mi o bardziej fizyczny aspekt wypowiedzi. Do reszty przyznaję się bez bicia.
Ale swoją drogą.... warto było. Rzadko mam okazję posłuchać aż tak sfrustrowanego Jokera
Ale swoją drogą.... warto było. Rzadko mam okazję posłuchać aż tak sfrustrowanego Jokera
UTC - Zapisy
KEY?? Warto było? Powiedz mamusi, ze chyba jednak nie warto było...
UTC - Zapisy
Joker jeśli chodzi o sprawę Nubzora to gdzie ty tu widzisz zachowanie nie fair?bo ja takowego nie widzę ...Jak zapisywałem Żorskich do UTC był w składzie .... poza tym każdy dostał info o zapisie do turnieju ... Wystarczyło by napisał żeby go wypisać... to bym go wypisał ...nie zrobił tego .... to do kogo tu wonty?chyba nie do mnie? tak tej ekipie zależało by go miećw składzie ?tak zależało nubzorowi by dla nich jeździć ....? słabo się starały obie strony ... żadnych info w tej sprawie nie dostałem z obu stron niech mają żal tylko do siebie ... i nie wylewajcie tu żalów tego typu bo myśmy regulaminu nie złamali ...stosujemy się do niego .... bo udział w turnieju jest jednoznaczny z zapoznaniem się z regulaminem ... jakby ktoś nie wiedział ...
UTC - Zapisy
i tak właśnie wygląda "koniec gry w TM" w wykoniaku Nuba (to w " to jego cyctat) 
UTC - Zapisy
Proszę o dodanie 3 zawodników do teamu sst&gwc jeżeli można
32.Jacob
33.Ciepły
34.Hanys
32.Jacob
33.Ciepły
34.Hanys
UTC - Zapisy
Proszę o dopisanie do IaM:
31. Grimm
31. Grimm
UTC - Zapisy
tak w ogóle te osoby graja? i wiedzą że są zapisane?jaglar wrote:Proszę o dodanie 3 zawodników do teamu sst&gwc jeżeli można
32.Jacob
33.Ciepły
34.Hanys
UTC - Zapisy
A znasz którąś z nich że się wtrącasz? Wejdź na stronę teamu, sprawdź ostatnie podania potem komentuj ;p Oczywiście no offence
Szczerze mówiąc jest sporo osób w składach, które wątpię że się na jakimś meczu pojawią, ale to sprawa teamów które je zapisały i nikomu nic do tego
Szczerze mówiąc jest sporo osób w składach, które wątpię że się na jakimś meczu pojawią, ale to sprawa teamów które je zapisały i nikomu nic do tego