PL10-Preselekcja Map
PL10-Preselekcja Map
nom, a ja ten... ja nadal pragnąłbym się dowiedziec, co z multilapami...
PL10-Preselekcja Map
korona Ci z dupy nie spadnie jak zrobisz multilap i zwykla mapke ;] najwyzej zorganizujesz jakiś mini cup : D

PL10-Preselekcja Map
o k**wa, teraz mi się przypomnialo, ze zrobilem mapki w TMUF, w zwiazku z czym testerów i aminów i sędziów serdecznie przepraszam za wprowadzenie w błąd i niepotrzebne utrudnianie pracy- tor musi być utworzony w TrackManii Nations Forever
@Srodo, już ją k**wa zrobilem
PL10-Preselekcja Map
A co z bannerami sponsorskimi? Kiedy będą, ile ma ich być na trasie?
- A czym byliby ludzie bez miłości?
GINĄCYM GATUNKIEM, odparł Śmierć.
PL10-Preselekcja Map
już edytowałem pierwszego posta... żadnych bannerów nie będzie, zrezygnowaliśmy ze sponsoringu阿乙钆ºzame wrote:A co z bannerami sponsorskimi? Kiedy będą, ile ma ich być na trasie?
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
PL10-Preselekcja Map
na kompie w ośrodku kolonijnym trochę trudno.stys wrote:dobra dobra, kejciu rób trasy a nie patrzysz na błędy:D
Nie czyni mnie to fajnym, ale to kłuje w oczy i tego. no. zapomniałem co chciałem napisać.a ty musiałeś napierdolic kolejnego bezsensownego posta. To cie nie czyni fajnym. Nie zachowuj się jak dziecko
PL10-Preselekcja Map
@Key
Pika pisał o poście Ozborna, tylko że skoro nic od siebie nie dodał to nie ma jego cytatu. Chyba tak mi się wydaje.
Pika pisał o poście Ozborna, tylko że skoro nic od siebie nie dodał to nie ma jego cytatu. Chyba tak mi się wydaje.
PL10-Preselekcja Map
Pod "brak efektów media tracker na trasie" podchodzi też GPS?
- A czym byliby ludzie bez miłości?
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
PL10-Preselekcja Map
nie wiem kto mi tam napisal na gg, chyba Lexiu także podsylaj mi mapy tutaj na forum na prywatna wiadomość.
PL10-Preselekcja Map
maxer, jeśli chociaż jeden słup postawisz w newralgicznym miejscu to od razu prześlę Ci paczką priorytetową zdechłego skunksa do domuMAXERRR wrote:nie wiem kto mi tam napisal na gg, chyba Lexiu także podsylaj mi mapy tutaj na forum na prywatna wiadomość.
PL10-Preselekcja Map
Nakarmiłeś trolla, brawo Chybe ;D
PL10-Preselekcja Map
jesteś na koloni a siedzisz na tmpl?Key. wrote:na kompie w ośrodku kolonijnym trochę trudno.stys wrote:dobra dobra, kejciu rób trasy a nie patrzysz na błędy:D![]()
Nie czyni mnie to fajnym, ale to kłuje w oczy i tego. no. zapomniałem co chciałem napisać.a ty musiałeś napierdolic kolejnego bezsensownego posta. To cie nie czyni fajnym. Nie zachowuj się jak dziecko
NICE
- złozi
- Junior ujeżdżacz
PL10-Preselekcja Map
jak nie dodał jak dodał zajebistego gifaSeraphim wrote:@Key
i ch*j z kłotem
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
PL10-Preselekcja Map
Ja Ciebie Tez Chybe, ale ja nie robię map na pl10 także nie musisz się niczego obawiacchybeck wrote:maxer, jeśli chociaż jeden słup postawisz w newralgicznym miejscu to od razu prześlę Ci paczką priorytetową zdechłego skunksa do domuMAXERRR wrote:nie wiem kto mi tam napisal na gg, chyba Lexiu także podsylaj mi mapy tutaj na forum na prywatna wiadomość.
Ja je tylko sprawdzam... a Iam to pijany moderator , który mi wpierdoli zaraz pewnie warna z konkretnym powodem
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
PL10-Preselekcja Map
robota goni robote , na TM jest dziś cala noc także spokojnie 
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
PL10-Preselekcja Map
co za problem? jeszcze mam ze sobą koszkę xx. :fpika wrote: jesteś na koloni a siedzisz na tmpl?
NICE
PL10-Preselekcja Map
Key. wrote:co za problem? jeszcze mam ze sobą koszkę xx. :fpika wrote: jesteś na koloni a siedzisz na tmpl?
NICE
ja myslalem ze kolonia jest od tego,aby odpoczac od kompa i wszystkiego no i zintegrowac się z ludźmi
NO ALE OK!

<- Drzwi