(pierwsze podejście) PL10-ZAPISY!!!
Po co wy podajecie nowe pomysły, skoro Słowik i tak ma to w d*pie i PL10 nie będzie w ogole?:)
Może neich ktoś przejmie turniej i najłatwiej będzie ;P Co do xst - z tego co wiem, to część z nich gra w TM2, ale pewnie na pl10 by wrócili 
Fakt, trochę z xst przycichło. Misza ma racje- gramy w tm2 (w twl0 przy okazji, ale tylko 3 osoby z xst), Jak trzeba to się zbierzemy na pl10.
- peciolublin
- V.I.P.
wniosek jest jeden ,TM 2 rozjebala caly system organizacji turnieji 
mniej więcej wtedy to by się już ustatkowało, checa z tm2 minie, i też teamy się poukładają. (lepiej po sesji nawet;p)ANUBIS wrote: Bo jeśli z 12 drużyn ktore mialy grać, aktywnych jest ze 6, to dobrze to nie wrozy turniejowiNajlepiej przelozyc to na jeszcze pozniejszy termin ( po nowym roku ^^ ) niech się na nowo wszyscy okresla, bo może się okazac ze nawet nie będzie 6 chętnych zespolow do gry
![]()
do zobaczenia na finałach w święta wielkanocne zatem :Psavier wrote:lepiej po sesji nawet;p
Słowik:
"Nadzieja podobno umiera ostatnia...
czyżby zbliżał się mój koniec???"
Słowikowi zachciało się odchodzić... Czyżby PL upadło?
"Nadzieja podobno umiera ostatnia...
czyżby zbliżał się mój koniec???"
Słowikowi zachciało się odchodzić... Czyżby PL upadło?
XST!
euro 2012, uczelnie tych miast gdzie będą rozgrywane maja wczesniej, no fakt nie odnosi się to do wsyztskich (chyba)piana wrote:do zobaczenia na finałach w święta wielkanocne zatemsavier wrote:lepiej po sesji nawet;p
Jak słowikowi się nie chce to jebmy go w dupcie i zróbmy sami ...
Przecież jeden słowik nie będzie decydował czy jest PL czy go nie ma..
Zróbmy to pieprzone , okrągłe 10 Polish League i będzie ekstra
Przecież jeden słowik nie będzie decydował czy jest PL czy go nie ma..
Zróbmy to pieprzone , okrągłe 10 Polish League i będzie ekstra

- złozi
- Junior ujeżdżacz
dac rajt, podziwiam Cie Kolumb
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Z tego co wiem to mappacki miały być już wybrane. Teraz pozostaje tylko ustalić datę pierwszych spotkań i ogień z rury.
No chyba, że znów będą zapisy, kwali itd to dłużej się zejdzie, ale trzeba by się za to wziąć a nie czekać w nieskończoność.
Go Go Power... PeeL10!
No chyba, że znów będą zapisy, kwali itd to dłużej się zejdzie, ale trzeba by się za to wziąć a nie czekać w nieskończoność.
Go Go Power... PeeL10!

C13
Kolumb napisał/a:
[...]
PS. Pomożecie?
Tak kuźwa, co mogę to pomogę.
Zróbmy to PL10 póki jeszcze nie mam mega rozpierdolu w szkole i super ograniczeń jeżeli chodzi o udogodnienia związane z komputerem. (czyt. nie mam szalabanu
)
Ustalmy więc (tak jak rzecze Crow) datę pierwszych spotkań, na nowo robić kwali się chyba nie opłaca, ponadto - strata czasu.
Jak znów będziemy robić sondę (na temat czy grać czy nie) - strata czasu.
Potem ponowne kwali - strata czasu.
Więc ponawiam, USTALMY TYLKO TERMINY ROZGRYWEK I CH*J.
Dziękuję, pozdrawiam. Kontakt chyba podany, służę pomocą Kolumb.
[...]
PS. Pomożecie?
Tak kuźwa, co mogę to pomogę.
Zróbmy to PL10 póki jeszcze nie mam mega rozpierdolu w szkole i super ograniczeń jeżeli chodzi o udogodnienia związane z komputerem. (czyt. nie mam szalabanu
Ustalmy więc (tak jak rzecze Crow) datę pierwszych spotkań, na nowo robić kwali się chyba nie opłaca, ponadto - strata czasu.
Jak znów będziemy robić sondę (na temat czy grać czy nie) - strata czasu.
Potem ponowne kwali - strata czasu.
Więc ponawiam, USTALMY TYLKO TERMINY ROZGRYWEK I CH*J.
Dziękuję, pozdrawiam. Kontakt chyba podany, służę pomocą Kolumb.

Jak już robić to chyba tylko od nowa. Te mapy co są zostawić, ale zrobić nowy nabór, znaleźć z 10 testerów, żeby znowu nie było problemów, że ocen mało i od nowa kwali. Dodatkowo ludzie będą mieli czas na powroty do TM ;P Lepiej zrobić później (nawet w zime) niż na szybko teraz, szczególnie, że to 10 edycja 
- złozi
- Junior ujeżdżacz
Gorzej z teamami ktore zapisały się, a nie istnieją w chili obecnej.
Z obserwacji stwierdzam że już trochę osób powróciło do tm (łącznie ze mną) więc można ustalać pierwsze mecze ligowe, a na wypadek gdyby jeszcze ktoś miał powrócić do gry, możemy dać tę jedną lub dwie mżliwości zmiany składu w trakcie ligi o ile nie był on już zapisany z innym teamem.
Mapki już gotowe? ( przynajmniej na pierwszą/ dwie pierwsze kolejki) to nie ma co czekać tylko być przygotowanym i w pierwszą niedziele od odpadnięcia/zwycięstwa polskiej repry w nc,wypuszczać pierwszy mappack. (lub nawet wypuscic go w tę samą niedziele co ostatni w/w mecz.)
Mapki już gotowe? ( przynajmniej na pierwszą/ dwie pierwsze kolejki) to nie ma co czekać tylko być przygotowanym i w pierwszą niedziele od odpadnięcia/zwycięstwa polskiej repry w nc,wypuszczać pierwszy mappack. (lub nawet wypuscic go w tę samą niedziele co ostatni w/w mecz.)
Mapy mniej więcej są wybrane oceny ocenami, ale większość z testerów przejechała mapy i wybrała mniej więcej, które powinny być na PL. Ja proponuje wszystko od nowa cały regulamin od nowa, jakąś nową grupę organizacyjną np po 1 człowieku z aktywnych, liczących się teamów i będzie git. Turniej całej sceny i wszyscy happy.