ESWC Poland 2007 - Wyniki i Wrazenia
-
[POL]krOpek
- Samochodowy prawiczek
qrwa co się tak napinasz? Ja tez nie umiem przegrywac ael zachowuje to dla siebie...
"No to skoro jest taki lepszy to czemu mial gorszy czas w eliminacjach" a kogo obchodza eliminacje ? może taka taktyke mial Bax! Czy w eliminacjach dostaje się jakieś nagrody i tytuly?!
"i czemu wygral minimalnie ?" ale wygrał !!!!! ahaha n/c
już wiem jakub o co ci chodzilo z tym kolesiem...
"No to skoro jest taki lepszy to czemu mial gorszy czas w eliminacjach" a kogo obchodza eliminacje ? może taka taktyke mial Bax! Czy w eliminacjach dostaje się jakieś nagrody i tytuly?!
"i czemu wygral minimalnie ?" ale wygrał !!!!! ahaha n/c
już wiem jakub o co ci chodzilo z tym kolesiem...

ludzie ludzie kurw* po co tyle klotni wygral bax i jest gitara mor olo powiedzial ze wygral bo mial szczescie to ja mu zycze zeby mial jeszcze wiecej tego szczescia w paryzu ;]
*jakub*
czekam na fotki albo jakieś filmiki zeby zobaczyc jak tam było no i oczywiście aby zobaczyc nasza swieta trojce
*jakub*
czekam na fotki albo jakieś filmiki zeby zobaczyc jak tam było no i oczywiście aby zobaczyc nasza swieta trojce
Trojcy nie było wally sobie pojechał
Aczkolwiek jakieś zdjecie się znajdzie.
A co do mnie to wally był za mna a nie uwazam się za lepszego od niego ale to widze zalezy od podejscia kazdego
EDIT: Zeby was uspokoic to powiem wam wczoraj BAX był LEPSZY ODE MNIE.
Ja to tak rozumiem i tyle.
A co do mnie to wally był za mna a nie uwazam się za lepszego od niego ale to widze zalezy od podejscia kazdego
EDIT: Zeby was uspokoic to powiem wam wczoraj BAX był LEPSZY ODE MNIE.
Ja to tak rozumiem i tyle.
Last edited by mor_olo on 29 April 2007, 17:01, edited 1 time in total.
*... i wszystko jasne.
A ja powiem tak.
Mor_olo ma racje co do tego, ze wszyscy sa na rownym poziomie. Chodzi o to, ze pierwsza trojka z ESWC prezentuje podobny poziom a o zwyciestwie zadecydowala dyspozycja dnia (czy może raczej 20 minut), tak wiec o zwyciestiwe zadecydowalo, jakby na to nie patrzec, szczescie. Bax był wiec lepszy w tym momencie, na tej trasie, jednak jeżeli chodzi o same umiejetnosci (technike itp) to sadze, ze mor_olo i bax prezentuja podobny poziom, o czym swiadcza bardzo zblizone rezultaty w finale.
Z drugiej strony prawda jest, ze czas z eliminacji nie mial zadnego znaczenia, gdyz w eliminacjach nic się nie wygrywa. Ja swoja runde wygral, i co z tego, bo gdybym startowal tam gdzie olo i wally, to bym nie przeszedl dalej.
To tyle z mojej strony, mam nadzieje, ze temat nie będzie już poruszany (przynajmniej przez jakuba i olo
). Teraz trzeba polaczyc sily i wspolnie dopingowac Baxa w Paryzu i liczyc na to, ze będzie sensacja turnieju 
Mor_olo ma racje co do tego, ze wszyscy sa na rownym poziomie. Chodzi o to, ze pierwsza trojka z ESWC prezentuje podobny poziom a o zwyciestwie zadecydowala dyspozycja dnia (czy może raczej 20 minut), tak wiec o zwyciestiwe zadecydowalo, jakby na to nie patrzec, szczescie. Bax był wiec lepszy w tym momencie, na tej trasie, jednak jeżeli chodzi o same umiejetnosci (technike itp) to sadze, ze mor_olo i bax prezentuja podobny poziom, o czym swiadcza bardzo zblizone rezultaty w finale.
Z drugiej strony prawda jest, ze czas z eliminacji nie mial zadnego znaczenia, gdyz w eliminacjach nic się nie wygrywa. Ja swoja runde wygral, i co z tego, bo gdybym startowal tam gdzie olo i wally, to bym nie przeszedl dalej.
To tyle z mojej strony, mam nadzieje, ze temat nie będzie już poruszany (przynajmniej przez jakuba i olo
- brzerzanin
- Zaczyna szaleć na ulicach
a ja mam to k**wa wszystko w d*pie. Bax gratki i powodzenia w Paryzu

Siema all
wstalem i znowu 
ok ja tu nie będę się rozwodzic dam fotki jakieś, ale montyujemy filma z tego wszystkiego, mam nadzieje film którego skrecimy w calosc z kilku malych filmikow dostarczy wam wiele smiechu
ok
lets' begin
Scena :

[POL]Team : Jakub, Bax, Marvas

Śmietana

Scena główna

PORA RERAXU
(Wally
:D:D)

powiedz USMIECH

Najlepsi co pija (zywca
) i pepsi 

SAM SZEF

Lets get the party started !!!!!!!!!

Tak się bawi Leszno team with Jakub from Berlin
BIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATCH !!!!
filmiki zabijaja, jak zlozymy cale te story w jeden film to pojdzie na jakiś rapid lub coś podobnego
pozdrawiam i jeszcze raz dzięki wszystkim co mi gratuluja, jest lekka euforia
naprawdę zajebiste uczucie
siedzimy w domu laba na maxa w poniedziałek wolne od pracy jest konkret
pozdrawiam
ok ja tu nie będę się rozwodzic dam fotki jakieś, ale montyujemy filma z tego wszystkiego, mam nadzieje film którego skrecimy w calosc z kilku malych filmikow dostarczy wam wiele smiechu
ok
lets' begin
Scena :

[POL]Team : Jakub, Bax, Marvas

Śmietana

Scena główna

PORA RERAXU

powiedz USMIECH

Najlepsi co pija (zywca

SAM SZEF

Lets get the party started !!!!!!!!!

Tak się bawi Leszno team with Jakub from Berlin
BIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATCH !!!!
filmiki zabijaja, jak zlozymy cale te story w jeden film to pojdzie na jakiś rapid lub coś podobnego
pozdrawiam i jeszcze raz dzięki wszystkim co mi gratuluja, jest lekka euforia
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
- brzerzanin
zdjecia zajebiste zwlaszcza te ostatnie az slinka poleciala. I oto chodzi, na każdym zdjeciu rogal na ryju:) bax co to za slicznotka buziaka ci sprzedaje?? to tez nagroda? (jakiś gratis?)

Takich slicznotek były tam dziesiatki 
Zdjecia fajne, te przy odbiorze nagrod robilem ja
. Czekam z niecierpliwoscia na film.
Zdjecia fajne, te przy odbiorze nagrod robilem ja
noooo dziesiątki
łeee mnie na zadnej focie nie ma ;f
btw. ;d zdjecie [POL]Teamu to ja robilem xd !
btw. ;d zdjecie [POL]Teamu to ja robilem xd !
heh, 40 minut i transfer przekroczony, moglbys gdzies indziej fotki wrzucic? 
zrobie to z berlina, narazie to musi starczyc.
mor_olo, wyluzuj
chyba po prostu jesteś zły, bo masz dość tych porażek o setne sekundy. Najpierw półfinał ze mną w ESL a teraz ESWC z Baxem - po prostu los nie jest jakoś w stanie stanąć po twojej stronie.
Ale może kiedyś... 
- brzerzanin
ja proponuje aby jakub z mor_olo pogadali sobie na tsie, smiesznie będzie, a przynajmniej ja będę mial ubaw
. a teraz z innej beczki, k**wa zrobcie coś z ta strona bo aby przeczytac jeden temat musze poswiecic temu az 15 minut a to jest wpieniajace :/. Dziekuje za uwagę ^^

Bax Jakub, macie jeszcze jakieś "ciekawe zdjecia" ?
Tzn wiecie
BTW ominela mnie chwila relaxu 
Ej meny meny wrzuccie coś w miare mozliwosci !
Btw Jakub zapomnialem zebys mi zdjecie zrobil wiadomo jakie
pozdro meny Bax jeszcze raz graty zawalcz o top10 a w top10 o jak najwyzsze miejsce Polska musi tam dobrze wypasc i wierze ze ci się uda jak coś mogę ci pomagac w treningu !
Tzn wiecie
Ej meny meny wrzuccie coś w miare mozliwosci !
Btw Jakub zapomnialem zebys mi zdjecie zrobil wiadomo jakie
pozdro meny Bax jeszcze raz graty zawalcz o top10 a w top10 o jak najwyzsze miejsce Polska musi tam dobrze wypasc i wierze ze ci się uda jak coś mogę ci pomagac w treningu !
wally, jest jeszcze film z toba.
te zdiecie nie zdazylismy zrobić, bo tak szybko musiales na pociag lecec, niestety.
nawet się nie pozegnalismy.
ten nasz mistrzu leci caly czas od lodowki do pokoju i z powrotem, akurat aktualny jest zubr, nawet nam w sklepie szaliki unii leszna podarowali.
tylko nie dlatego, ze mistrzu, ale bo ja za 50 zlotych jakieś duperelki nakupowalem (ale ze mnie turyst)
jeszcze coś dla wallyego (było to slychac na cala hale przez mikrofon):
-prosimy gracza "morda" na stanowisko airwaves-
(chodzilo tu o morolo, o + l mozna przeczytac jako d jak jest to napisane recznie)
te zdiecie nie zdazylismy zrobić, bo tak szybko musiales na pociag lecec, niestety.
nawet się nie pozegnalismy.
ten nasz mistrzu leci caly czas od lodowki do pokoju i z powrotem, akurat aktualny jest zubr, nawet nam w sklepie szaliki unii leszna podarowali.
tylko nie dlatego, ze mistrzu, ale bo ja za 50 zlotych jakieś duperelki nakupowalem (ale ze mnie turyst)
jeszcze coś dla wallyego (było to slychac na cala hale przez mikrofon):
-prosimy gracza "morda" na stanowisko airwaves-
(chodzilo tu o morolo, o + l mozna przeczytac jako d jak jest to napisane recznie)
Last edited by Jakub on 29 April 2007, 19:47, edited 1 time in total.
Pisalem ze tego dnia zostały mi nadane 3 nicki 
Mordal, Morolon, Morola
Mogli chociaż raz dobrze przeczytac 
Mordal, Morolon, Morola
*... i wszystko jasne.
http://www.gamestar.pl/news/109875/ESWC ... tions.html
Tu jesteś jako Morolon ^^
Tu jesteś jako Morolon ^^
no jeszcze raz graty szkoda ze mnie tam nie było chociaż i tak bym się po kwalifikacjach dalej nie zalapal niestety tez sprawy były wazniejsze:/ może za rok a może wczesniej;)) (może u Baxa na TV się umowimy
)

gratuluje wspanialej trójce

Nio dobra bo nie wytrzymam musze to napisać ty się Wally Kochanie ciesz że Cię ta chwila relaxu ominęła
Gratulacje oczywiście dla Baxa i Morka;)
Gratulacje oczywiście dla Baxa i Morka;)