a co do treningow*************** ide krecic czas na najdluzszym multilapie jaki spotkalem ...
Liga I » Runda 7: #p~S vs EM
No ja mowilem jak nie ma muzyki to nawet jak jakub będzie nawijal to ta audycja będzie nudna po prostu takie gadanie i szumy usypiaja strasznie to jest moje zdanie.
a co do treningow*************** ide krecic czas na najdluzszym multilapie jaki spotkalem ...
*... i wszystko jasne.
Wally szef? Buhahahahahaha Coof ales jebnal, coś ci się powalilo z tym "szefem". 
No ale mniejsza z tym, ja jestem za Brzerzem i Jakubem. I mam nadzieje, ze zrobia z tego jaja, a nie coś powaznego.
No ale mniejsza z tym, ja jestem za Brzerzem i Jakubem. I mam nadzieje, ze zrobia z tego jaja, a nie coś powaznego.

jeżeli jakub i brzerz to tylko najebani + ktos trzezwy zeby ich podpilnowal 
- brzerzanin
- Zaczyna szaleć na ulicach
a po co nas pilnowac? lepsza zabawa będzie jak 3 osoby będą najebane^^gawron. wrote:jeżeli jakub i brzerz to tylko najebani + ktos trzezwy zeby ich podpilnowal
a po drugie wszystko w granicach rozsadku piczki :p

Według mnie chłopakom niańki nie trzeba.
Z tego co widzę p~S wyraziło zgodę na taki skład (przynamniej tak mi się wydaje)
Jak z BVG?
Jeśli chodzi o muzykę, to w sobotę moglibyśmy zrobić próbę i spróbowałbym ustawić to radio, tak, żeby dźwięk był odpowiedni.
Z tego co widzę p~S wyraziło zgodę na taki skład (przynamniej tak mi się wydaje)
Jak z BVG?
Jeśli chodzi o muzykę, to w sobotę moglibyśmy zrobić próbę i spróbowałbym ustawić to radio, tak, żeby dźwięk był odpowiedni.

BVG się nie ZGADZA!
***********:D
LOL coof co my mamy do gadania to nie dla nas ta transmisja tylko dla reszty
Mi jest obojetne kto wazne ze by byla ta transmisja. Wyrazilem wczensiej swoje zdanie na temat tego jak zrobić taka audycje bardziej ciekawa.
LOL coof co my mamy do gadania to nie dla nas ta transmisja tylko dla reszty
Mi jest obojetne kto wazne ze by byla ta transmisja. Wyrazilem wczensiej swoje zdanie na temat tego jak zrobić taka audycje bardziej ciekawa.
*... i wszystko jasne.
Skoro tak stawiasz sprawę, to będzie transmisja jakuba, brzerza i tam baxa chyba. publiczność jest tym pomysłem uradowana więc sądze, że będzie dobrze 
postaram się ustawić radio, by mogła być też muzyka. może się uda.
postaram się ustawić radio, by mogła być też muzyka. może się uda.
Last edited by Coof on 19 September 2007, 20:24, edited 1 time in total.

Coof bier tych pol noobków i robcie audycję ;-), a i jeszcze jedno, ktoś ma dobry komputerek może ?
bo jest mi osoba taka owa potrzebna, która w tym meczu nie jedzie ;-).
a no jeśli chodzi o to nagranie meczu hack to sądze, że ja odpadam - program do radia, TS, TMN to już wystarczy 

mogę uzyczyc swojego glosu, ale pod jednym warunkiem, ze wszystkie chwyty dozwolone, nie będę czytac z kartki będę gadac co mysle
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
jeśli twoje myśli to nie są takie w stylu "ja pie***e ale poje**na ta morda" to nie mam nic przeciwko 

Tak na "ja pie***e ale popierdolona ta morda" tez nie mam nic przeciwkoCoof wrote:jeśli twoje myśli to nie są takie w stylu "ja pie***e ale poje**na ta morda" to nie mam nic przeciwko
*... i wszystko jasne.
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
Bad Olo wrote:Ustalac date i dawac na HSTV, bo do tej pory dobrych meczów nie widzialem na HSTV ^^
^^ ej , to jest obrazliwe olo,
prawie na wszystkich transmisjach gralo |GT| :?
To co ?
ustalone wszystko do meczu ? 
HSTV nie ma, ale radyjko jest. Zrób Morek szybkiego newsa na stronie albo ktos kto może ;-). Podajcie link do radia, i prosba zeby nagrać nagranie z meczu ok ?
dziękuje bardzo
.
Mecz o 20, na którym serwie gramy BVG ? na nc3 mozemy zagrać jeżeli nie macie nic przeciwko. Ustawie wszystko już o 19.45.
prosiaczki o 19 proszę być na tym serwie NC3
dzięki i pozdro...
HSTV nie ma, ale radyjko jest. Zrób Morek szybkiego newsa na stronie albo ktos kto może ;-). Podajcie link do radia, i prosba zeby nagrać nagranie z meczu ok ?
Mecz o 20, na którym serwie gramy BVG ? na nc3 mozemy zagrać jeżeli nie macie nic przeciwko. Ustawie wszystko już o 19.45.
prosiaczki o 19 proszę być na tym serwie NC3
dzięki i pozdro...
Ale będzie beka buhahahahah
Lepiej postaraj się coof i tamten avek z ksieżniczka był lepszy:>
Lepiej postaraj się coof i tamten avek z ksieżniczka był lepszy:>

Ok więc na radio mamy green light. Z jakubem pogadam ale teraz chyba jeszcze śpi
Ok. 19.40-19.50 zacznie się audycja. Prowadzić będzie jakub wraz z Brzerzem i kimś tam xd
Postaram się dać też podkład muzyczny pod ich głosy, żeby mor_olo się cieszył
Hack wyślij mi pw na serwer, jak już będziecie mieli tam wszystko ustalone
Ok. 19.40-19.50 zacznie się audycja. Prowadzić będzie jakub wraz z Brzerzem i kimś tam xd
Postaram się dać też podkład muzyczny pod ich głosy, żeby mor_olo się cieszył
Hack wyślij mi pw na serwer, jak już będziecie mieli tam wszystko ustalone

<- Drzwi