POL przegina..

Nieoficjalne drużynowe Mistrzostwa Polski
Fistashi
Pirat drogowy

POL przegina..

Post by Fistashi »

Więc to był taki prosty układ kilku osób polegający na tym, żeby wypierdolic i zniechecic do gry FIsta i Xyxa. A kto jest winny? I marrek i jakub i mat. Wnioskuje z postu Buleta oczywiście.
Image
Image
Image
[ladderbar]
Coof
Osiwiał za kierownicą

POL przegina..

Post by Coof »

widocznie należycie do wąskiego grona osób niemile widzianych na serwie h0lusa. tyle ode mnie.
Image
bulet
Pirat drogowy

POL przegina..

Post by bulet »

Fistashi wrote:Wnioskuje z postu Buleta oczywiście.
mnie w to nie mieszaj bo ja sobie grzecznie w pracy siedze, ale poprostu ja bym się zorientowal już za 1 razem, tym bardziej po ostatnich wydarzeniach

btw teraz to mnie pewnie tez już jada na TS za to ze im zabawe popsulem, sorki chlopaki :oops:
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
Fistashi
Pirat drogowy

POL przegina..

Post by Fistashi »

może i tak jest.. tylko dlaczego? Co my wam zrobiliśmy? Pobiliśmy was? Okaleczyliśmy? Czy aż tak was boli sprawa z moją fotką? Co macie do Xyxa?
Image
Image
Image
[ladderbar]
ShaDDy
Emerytowany Admin

POL przegina..

Post by ShaDDy »

marrek13 wrote:
ale to marek;f
Taa najpierw brzerz był wszystkiemu winny, a teraz ja?
Full wypas i laga czygi czygi ta...
sry, nie wiedzialem ze ktokolwiek poza holusiem może miec jakiś 2 rodzaj admina;f
XyX
Lubi ostrą jazdę

POL przegina..

Post by XyX »

Nie dostalem klapsa bulet tylko ze polteam przegina i to nie jest ich jedyny wyglup. Oni mysla ze im wszystko wolno. Oni sa zwyklym przez nie których ponizanym przez niektorych uwielbianym klanem.
@coof: Nie na serwie holusa bo holus nic do mnie nie ma. może lepiej było powiedz ze zle widziany przez polteam.
Khasius
ESWC.pl 2k8 winner

POL przegina..

Post by Khasius »

k**wa ja pi***olę ludzie :!:

Dostaliscie bany to widocznie podpadliscie, czym? powodow może być w ch** dużo, z czego 90% nie mozecie zrozumiec z racji wieku.
ch** z tym czy to POL team czy jakas inna osoba, na serwie Holusa z kilkanascie ludzi ma admina i każdy z nich ma prawo kogos zbanowac, skickowac czy zbesztac jak mu się tylko podoba.

Zapamietac noobki, ze admin ma wladze, a jak wiadomo, jak za dużo wladzy to ludziom odpierdala. Sam chyba zaczne was banowac za zalosne robienie z siebie ofiary. :evil:
Last edited by Khasius on 14 September 2007, 19:04, edited 1 time in total.
Image
Maxer
Lubi ostrą jazdę

POL przegina..

Post by Maxer »

POL może i przegina, ale niech pamieta jedno. TO JEST SERWER HOLUSA I NIKT W ZASADZIE POZA NIM NIE może wy****dalać LUDZI TYLKO ZA TO, ZE MU coś NIE PASI ! wkurwiaja mnie takie tematy, ale trzeba je pisać, jesl coś takiego się dzieje. Mat, nie bądź ze jesteś wielki prO na serwie holusa, i mozesz wywalac kogo ci się podoba, np jak napisales, HUJOWA MAPKA ( robiona przez orzeszka ). jeśli POL chce się bawic w bany , kicki, itp rzeczy, to ma swoj serwer :!: wiec skonczcie już ten temat.

do holusa : jeśli ktos mysli ze ma wladze na twoim serwie holus, i mu wszystko wolno, to odbierz tej osobie operatora. proste, i będzie po problemie
" 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich :)"
Image <- Drzwi :D
www.pureskillers.eu
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

POL przegina..

Post by Jakub »

ale jesteście dziwni.

xyx, fistashi, jak ja wam do domu przyjde, i se będą tam spal na fotelu, i wy mnie wygnacie, to przegiecie z waszej strony?

wes wlacz mozg, młódy.
jak holus stawia serwer, to ma prawo na nim robić, co chce.

a ty tu nam piszesz, zeby się ogarnac.
sam se zrób serwera, i bedzies się rzadzil, jak chcesz.
Last edited by Jakub on 14 September 2007, 19:08, edited 1 time in total.
Coof
Osiwiał za kierownicą

POL przegina..

Post by Coof »

wywalać ludzi za byle co każdy admin może. h0lus dając komuś taką funkcję liczy się z tym co może się stać. to serwer jego - prywatny. może robić co mu się podoba.
Image
Fistashi
Pirat drogowy

POL przegina..

Post by Fistashi »

Hmm.. Jakub. Od kiedy ty i reszta POL = Holus? Z tego co mi wiadomo, nie on stał za większością kicków i banów..

Lpeszy przykład by był:
Jak ty przyjdziesz do kogoś w gości, to wchodzisz i wypierdzalasz wszystkich obecnych, bo ktoś ci nie podpasił?
Image
Image
Image
[ladderbar]
Khasius
ESWC.pl 2k8 winner

POL przegina..

Post by Khasius »

Problem w tym ze admin na serwerze nie jest gosciem. :wink:
Pomysl zanim napiszesz.
Image
Fistashi
Pirat drogowy

POL przegina..

Post by Fistashi »

Dobra, jestem już tym zmęczony.. róbcie sobie co chcecie, i trwajcie w przekonaniu, że jesteście fajni bo możecei banowac innych...
Zapewniam was jednak, że nie przyczyniacie się dla dobra sceny tm..
Image
Image
Image
[ladderbar]
mat154
V.I.P.

POL przegina..

Post by mat154 »

No i nareszcie, może skonczymy ten temat na razie?? Ja mam powody dla których was kickowalem po prostu mnie wkurwiacie, swoimi wypowiedziami na tmpl, w grze itp.

Zobaczymy jak holus przyjdzie, najwyzej mi admina zabierze, ale ch** mnie to obchodzi, chociaż watpie ze to zrobi:P
Image
Fistashi
Pirat drogowy

POL przegina..

Post by Fistashi »

Mat problem w tym, że w grze nie odezwałem się do Ciebie chyba ani razu.. a na tmpl, no ok, masz powód z tym moim wiekiem, ale czy aż tak ci to przeszkadza? Ludzie, zlitujcie się -_-'
Image
Image
Image
[ladderbar]
R1p
Lubi ostrą jazdę

POL przegina..

Post by R1p »

Widze ze temat ma już +50 postów gratz, ja bym wam wszystkim po warnie dał,ale nie mam zaszczytu mode być na tym forum :)
bulet
Pirat drogowy

POL przegina..

Post by bulet »

R1p wrote:Widze ze temat ma już +50 postów gratz, ja bym wam wszystkim po warnie dał,ale nie mam zaszczytu mode być na tym forum :)
i kto to mowi, slynny nabijacz postow Rip :wink:
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
szopek
Lubi ostrą jazdę

POL przegina..

Post by szopek »

Fistashi wrote:Nie zdarzy się?
ŻAL.RU!
Jestem dalej banowany i kickowany. Co to za szopka ku*wa mac?
od Szopka to się proszę odwalic ^^
R1p
Lubi ostrą jazdę

POL przegina..

Post by R1p »

Tylko to jest temat ewidentnie bez sensu...ojejku bana dostałem, pójde się popłakac...mamo! oni mnie zbanowali....te szatany niewyzyte...tato! wez im coś napisz chlip chlip
MORDA ZAMKNIJ TO!
Coof
Osiwiał za kierownicą

POL przegina..

Post by Coof »

R1p wrote:Tylko to jest temat ewidentnie bez sensu...ojejku bana dostałem, pójde się popłakac...mamo! oni mnie zbanowali....te szatany nie wyzyte...tato! wez im coś napisz chlip chlip
MORDA ZAMKNIJ TO!
jakbyś wszedł na serwer przykładowo FC Mini albo POL Headshot i nagle Cie zbanowali to byś sobie pomyślał "ok fajnie to sobie już pograłem" i nic nikomu nie powiedział ani nic nie zrobił? Fajnie Ripek :P
Image
Post Reply

Return to “Polish League”