ja chce tmn - tmnf do dupy! tylko mi się nie podoba?
Dirt jest zjebanie zbugowany, ze az ch** czasami strzela, jak się po tym jezdzi. Jakby nie te bugi i przez to spowolnienia samochodu byloby wsio ok. 

Mnie w dircie też przeszkadzają bugi. Ale nie tylko tam. Często przy lądowaniu nawet na asfalcie przestawia auto
Może jakiś update to załatwi.

Hahaha ... Xard jak zwykle miły, uprzejmy i czuły
...
@TMNF: moje zdanie: 'dajcie szansę
' ... to zupełnie inna gra, jednym przypada do gustu, innym nie, ale nie można zaprzeczyć, że ożywiło to scenę Trackmanii
...
@TMNF: moje zdanie: 'dajcie szansę
kwestia czasu i wszyscy się przyzwyczaja do bugow driftow i calego tego otoczenia
a TMN odejdzie w zapomnienie jak np.. stary poczciwy windows98
Staram się , ale jak chlop ma 5 postów i zarejestrowany jest na 90000 forach i na każdym 5 postów ,to buahahaha sory*TCW*IrRed wrote:Hahaha ... Xard jak zwykle miły, uprzejmy i czuły...
@TMNF: moje zdanie: 'dajcie szansę' ... to zupełnie inna gra, jednym przypada do gustu, innym nie, ale nie można zaprzeczyć, że ożywiło to scenę Trackmanii
...
Zaraz będzie jako 6 post tamtego pajaca "kułwa TMNF mi zgasło"
mam pytanie a raczej problem.
gdy chcę coś napisać daje spacje i.. zwis około 3 sek i wraca do normy wszystko można pisać ale pojawia się potem invalid time.
nie mogę plynnie pisać tak jak w tmn spr na detalach min , średnich. . na max moja grafa nie pociągnie. gdzie można rozwiązać problem z czatem w grze?
gdy chcę coś napisać daje spacje i.. zwis około 3 sek i wraca do normy wszystko można pisać ale pojawia się potem invalid time.
nie mogę plynnie pisać tak jak w tmn spr na detalach min , średnich. . na max moja grafa nie pociągnie. gdzie można rozwiązać problem z czatem w grze?

Trackmania Nations.. Play for Fun
może dlatego tak jest ze byles na serverze postawionym przez gracza, poczekaj na dedyki^^

zaczyna mi się podobać tmnf... z początku w ogóle nie podobała mi się ale teraz jakoś idzie hehe ale i tak bym wolał tmn
hmmm o jakich wy bugach na dircie gadacie ?
Ja opanowałem jazde po tym "czymś" zamiast wjeżdżać na pełnym gazie i ostro skręcać należy trochu zwolnić i delikatnie skręcając ( po jak możliwie największym kącie ) pokonać techniczniee zakręt
Ja opanowałem jazde po tym "czymś" zamiast wjeżdżać na pełnym gazie i ostro skręcać należy trochu zwolnić i delikatnie skręcając ( po jak możliwie największym kącie ) pokonać techniczniee zakręt
Niestety dla mnie to takie samo badziewie jak TMU a szkoda 
Tak ci się tylko wydaje, ze opanowałeś ,bo akurat to ze nie uderzasz w bandy to tak każdy umie , jak będziesz wygrywał ciągle na serverach z graczami dobrymi to wtedy tak można uznaćDawidos wrote:hmmm o jakich wy bugach na dircie gadacie ?
Ja opanowałem jazdę po tym "czymś" zamiast wjeżdżać na pełnym gazie i ostro skręcać należy trochu zwolnić i delikatnie skręcając ( po jak możliwie największym kącie ) pokonać technicznie zakręt
Bo na tym polega cała filozofia Dirtu, żeby jak najmniej prędkości wytracić na samym zakręcie i dobrze z niego wyjść, później na przeszkodzie mogą stanąć tylko bugiDawidos wrote:hmmm o jakich wy bugach na dircie gadacie ?
Maciek wrote:których niema co ukrywac jest w ch**.Dawidos wrote: później na przeszkodzie mogą stanąć tylko bugi
mi się nie podoba tmnf. lepsze jest tmn
przestan odswiezac stare tematy.