F1 GP Hungary - 11 runda
F1 GP Hungary - 11 runda
pomysl fajny ale co z już stworzonymi trasami?? Mozna by tez zrobić bonus track taki jak na wembley w 2007 roku pojedynek mistrzow itp.
pomyslow jest dużo checi i czasu mało
F1 GP Hungary - 11 runda
Ja powiem tylko tyle, ze ta liga ma za zadanie jak najbardziej odwzorowac f1 do tm jak się tylko da. W F1 nie jeżdżą na tych szerokich klockach, może kiedyś stworzę jakąś serię, albo wyścig gdzie se to przetestujemy. W każdym bądź razie, na chwilę obecną propozycja odrzucona
Co do bugów - ja nie złapałem ani jednego, foxy łapie zawsze, nie wiem od czego to jest zależne, ale wydaje mi się że po prostu foxy nie umiesz rozpoznac buga od normalnego zjawiska 
F1 GP Hungary - 11 runda
Nie chce nic mówic ale gracz który jedzie szybciej na jakims torze ma wieksze prawdopodobienstwo złapania buga, to chyba zrozumiałem, pojedz sobei na hungaro każde okrazenie 38:80/39:10 i zobaczysz jak ciężko nien złapac buga. Nie wiem jak ty ale ja jadę dosc spokojnie, oczywiście wiezdzam ciasno w zakret, dlatego np robię sobei duza przewage, ale jak wytłumaczysz mi to ze jechałem 110km/h i na łuku mnie podbiło...XyX wrote:Ja powiem tylko tyle, ze ta liga ma za zadanie jak najbardziej odwzorowac f1 do tm jak się tylko da. W F1 nie jeżdżą na tych szerokich klockach, może kiedyś stworzę jakąś serię, albo wyścig gdzie se to przetestujemy. W każdym bądź razie, na chwilę obecną propozycja odrzuconaCo do bugów - ja nie złapałem ani jednego, foxy łapie zawsze, nie wiem od czego to jest zależne, ale wydaje mi się że po prostu foxy nie umiesz rozpoznac buga od normalnego zjawiska