PL6 - Runda 5.
PL6 - Runda 5.
imo i tak powinni grać to był dopiero 1 w/o
PL6 - Runda 5.
Ty ani tyle bo nawet nie grasz w PL6 wiec po co się dusisz?XyX wrote:tyle, że ty nie masz nic do gadania, gobis.
ode mnie EOT
PL6 - Runda 5.
Xyxowi nie udowodnisz racji bo on i tak wie swoje ;sLeon wrote:Ty ani tyle bo nawet nie grasz w PL6 wiec po co się dusisz?XyX wrote:tyle, że ty nie masz nic do gadania, gobis.
ode mnie EOT
PL6 - Runda 5.
Przyszedł mi net to się mogę wypowiedziec na temat mapek oczywiście B i C ;]
Cobham w swoim stylu. Chyba wystarczy ze to powiem
Jurek... Poprostu pod wrazeniem jestem... kapitalne multi, jedno z najlepszych jakie widziałem... Ogólnie mam wstret do multilapów ale tą trase się poprostu samo jedzie... Wielkie gratulacje
Cobham w swoim stylu. Chyba wystarczy ze to powiem
Jurek... Poprostu pod wrazeniem jestem... kapitalne multi, jedno z najlepszych jakie widziałem... Ogólnie mam wstret do multilapów ale tą trase się poprostu samo jedzie... Wielkie gratulacje

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
PL6 - Runda 5.
No to jeśli już znam wszystkie mapy z tego PL, to musze powiedzieć że najlepsze mapy to IMO Jarecki - B z 2. rundy i Robot - A z 4. rundy, z tego mappacku najbardziej do gustu mi przypadła mapa Jurka, graty 
PL6 - Runda 5.
najlepsza mapa jarecki b z a najlepszy mappack z rundy nr 3 ;p
PL6 - Runda 5.
Jarek zal track (pozdro Star:*) z cutem poniżej 51
PL6 - Runda 5.
Głupi Shadow
dostaniesz bana na serwerze tcw ;p
trasa bez cuta: http://tmnforever.tm-exchange.com/main. ... 83147#auto
dodałem cp w miejscu zwązenia i zamiast 1 słupka macie 3
łatwiej się wjeżdża
proszę uaktualnic na serwerach i zbanowac Shadowa wszedzie gdzie będziecie widziec ze jedzie ta mape
nie no zart... dobrze ze znalazłes
dodałem cp w miejscu zwązenia i zamiast 1 słupka macie 3
proszę uaktualnic na serwerach i zbanowac Shadowa wszedzie gdzie będziecie widziec ze jedzie ta mape

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
PL6 - Runda 5.
szczerze to uważam, że to dobra decyzja i nie ze względu na to, że da to TCW przewagę, ale dlatego, że jeden walkower nie świadczy od razu o olaniu PL6.
PL6 - Runda 5.
z tego co wiem to cuty są zabronione! mappack nie zostanie na razie zaktualizowany. Obowiązuje stara wersja.Jarecki wrote:Głupi Shadowdostaniesz bana na serwerze tcw ;p
dodałem cp w miejscu zwązenia i zamiast 1 słupka macie 3łatwiej się wjeżdża
![]()
proszę uaktualnic na serwerach i zbanowac Shadowa wszedzie gdzie będziecie widziec ze jedzie ta mape![]()
proszę nie robić zamieszania!
edit:
Sprawy zwiazane ze zmianami/aktualizacją tras należy uzgadniac z osobami odpowiedzialnymi za mapy, w tym przypadku ze mną i Jurkiem. Unikniemy w ten sposob niedomówień.
tak po kumpelsku
wyciąg z regulaminu:
6.1. Zespół dostaje ostrzeżenia za obrażanie przeciwnika, pisanie na czacie podczas wyścigu, używanie skrótów na mapach oraz za nierozegranie meczu.
6.2. Skróty na trasach będą wypisane w temacie związanym z mapami.
- glooooooooooch!
- Zaczyna szaleć na ulicach
PL6 - Runda 5.
Chodzi o finish ? Jest tam przerwa w drodze i można jechać prosto do mety zamiast na około.Myślałem, że to celowe ale może to nie o to chodzi.
Jak ktoś może napisać czy o to chodzi to proszę niech napisze bo nie chce potem na meczu problemów z tym
Jak ktoś może napisać czy o to chodzi to proszę niech napisze bo nie chce potem na meczu problemów z tym
PL6 - Runda 5.
bana mucobham wrote:upomnienie dla Jareckiego![]()
@ nomercy <51 ze zjazdem na finishu?^^
PL6 - Runda 5.
drugie upomnienie to już wykluczenie z PL7damianhhh wrote:bana mucobham wrote:upomnienie dla Jareckiego![]()
![]()
![]()
albo osta chociaż
PL6 - Runda 5.
dobra mojej tez niep okazujcie 
opanuje pl7 swoimi mapami
ps. w dziale trasy, skiny... jest moj temat z moimi mapami ( nie do PL),
przetestujcie jak mozecie je i ocencie pls, bo uwazam ze sa porzadne
opanuje pl7 swoimi mapami
ps. w dziale trasy, skiny... jest moj temat z moimi mapami ( nie do PL),
przetestujcie jak mozecie je i ocencie pls, bo uwazam ze sa porzadne
PL6 - Runda 5.
No no mapki faktycznie przyjemne
Jedynie jakos mi trasa Jurka nie podeszła za bardzo. Da się jeździc, ale to nie to. Nie ma przyjemnosci z jazdy.
Jarecki i cobham - świetne mapki
Szkoda tylko tej końcówki Jarek 
Jarecki i cobham - świetne mapki

PL6 - Runda 5.
mi tez się wydaje, ze jest to jeden z lepszych mappackow.
mapy może nie sa typiczne, ale na pewno ciekawe.
oj marto, jak tylko wrócę z uniwersytetki, zaczynam ostry trening, zeby wczorajszy blamaz się nie powtorzyl O_O
ps: diavel nie rob balagana w szafie
mapy może nie sa typiczne, ale na pewno ciekawe.
oj marto, jak tylko wrócę z uniwersytetki, zaczynam ostry trening, zeby wczorajszy blamaz się nie powtorzyl O_O
ps: diavel nie rob balagana w szafie
PL6 - Runda 5.
Hehe ;D To musisz dac rade, bo ja to tylko pozno w nocy w tym tygodniu mogę jeździć
Ciesze się, ze czujesz się zmotywowany