ManiaStars
Re: Kornetto
cd key musisz wpisac duzymi literami, może zadzialaKornetto wrote:Kornetto dajeciea zaqutoryzowalem kluczem do tmsunrise ktorere i tak mi nie dziala lol
Hehe nipilid
mi trackmania sunrise nie dziala
cd dziala :] mam już 1sza gwiazdke a jutro będę glosowal na Was
doobranocka
"don't try to live wise..."
ManiaStars
dajcie mi (login: raver4s_PL) A jak znajde klucz od mojej Sunrise to ja tez na kogoś zagłosuje 
Last edited by raver4s on 02 August 2006, 11:55, edited 1 time in total.
ManiaStars
jaki noobraver4s_PL wrote:dajcie mi (raver4s) A jak znajde klucz od mojej Sunrise to ja tez na kogoś zagłosuje
ManiaStars
#E-P BAD_OLO
tez chce
zartuje ale jak się komus nudzi to niech zarzuci glosem dla mnie :]
Pozdro all
tez chce
Pozdro all
potrzebuje cd-keya (klucz)
pliska potrzebuje cd-keya (klucz) do tej gry bo zainstalowałem ją skonfigurowałem a jak daje play to wyskakuje mi żebym wpisał klucz ale problem w tym że ja to z neta ściągnąłem a klucza szukam i jakoś znaleźć nie mogę więc pliska NAPISZCIE MI TEN KLUCZ LUB GO WYŚLIJCIE NA gg 9552407 LUB @ DILPAK@POCZTA.FM
Re: potrzebuje cd-keya (klucz)
uahahhaha omg lol uahahahbauhahahaDilpak wrote:pliska potrzebuje cd-keya (klucz) do tej gry bo zainstalowałem ją skonfigurowałem a jak daje play to wyskakuje mi żebym wpisał klucz ale problem w tym że ja to z neta ściągnąłem a klucza szukam i jakoś znaleźć nie mogę więc pliska NAPISZCIE MI TEN KLUCZ LUB GO WYŚLIJCIE NA gg 9552407 LUB @ DILPAK@POCZTA.FM
ManiaStars
oo wlasnie jakby ktos mogl i chciał to moglby na mnie zaglosowac holigane ;>
ManiaStars
Ze względu na to, że Yard chyba zapomniał o aktualizacji tych MANIASTARS pozwoliłem sobie uzupełnić listę w pierwszym poście tematu 
ManiaStars
Coz, podam i swoj.
#E-P Wally --> Wally_POL_
#E-P Wally --> Wally_POL_
ManiaStars
Ja też chciałbym znaleśc się w tej liście:)
Mój nic w TM: [POL]Fighter
Ligin w TM: Dudek2000
Yard był bym wdzięczny jeśli byś dodał mnie do tej listy;)
Mój nic w TM: [POL]Fighter
Ligin w TM: Dudek2000
Yard był bym wdzięczny jeśli byś dodał mnie do tej listy;)
ManiaStars
yard chyba musisz znowy zmodyfikowac liste bo temat się rowija
a i jak bys zapuscil ktos glos na mnie do biedzie ok
ManiaStars
Wiem ,że nikt na mnie nie zagłosuje, ale zostawić login nie zaszkodzi
|GT|r.!.p --> Bezimienny
|GT|r.!.p --> Bezimienny
ManiaStars
zasadniczo zapomnialem zaktualizowac, ale tez niezauwazylem, ze się login przestal wyswietlac w profilu po zmianie wygladu, wiec sry, już poprawilem
tak czy siek temat się już zdezaktualizowal, kazdemu mozna sprawdzic login w profilu, wiec pozostaje mi go tylko zamknac.
tak czy siek temat się już zdezaktualizowal, kazdemu mozna sprawdzic login w profilu, wiec pozostaje mi go tylko zamknac.