NC2 - Round 1 - POL vs ALG >>> 3:0

Wally
Team Poland

Post by Wally »

:) 3-0 lekko nie było, ale pierwsza mapa dominacja nasza, pozniej się zacielismy nadrobili parę pkt wyszli na prowadzenie, ale koncowka MIOD to na PHP
na MrA bezdyskusyjnie :) po prostu było pięknie bosko :D
na Speedracerze - excellent do 0, tu nam ładnie szlo :) bezdyskusyjnie ! :)

wiec jak prezes mowil jechalem efektownie ale nieefektywnie.
Coz mam przeblyski na to wychodzi ze jestem nieprzewidywalny ale spedzilem nad trasami wiele godzin i zawsze chciałem pojechac najlepiej jak potrafie, wiec bledow się nie ustrzeglem, pozdrawiam :)
Image

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
nawias
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by nawias »

Image
Image
Image

jak widac na screenach mielismy bardzo wyrownany sklad co zaowocowalo winem :) brawo
wiadp1
Pirat drogowy

Post by wiadp1 »

Brawo chłopaki.
Właśnie takie mecze pokazują jak ważne były te sparingi z UK i BLR. Tak jeździliśmy nerwowo i nieregularnie, a wielu graczy strasznie się stresowało. A tu proszę jak nam ładnie poszło. Bardzo dobra jazda wszystkich członków i naprawdę miło mi się na was patrzyło.
To już nie był mecz w rodzaju Khasius i reszta tak jak było chociażby z UK.
Tutaj po prostu każdy dał z siebie wszystko i wszyscy pojechali świetnie
Tak trzymać !

Gratuluję
szopek
Lubi ostrą jazdę

Post by szopek »

brawo , brawo i jeszcze raz brawo !! ciesze się strasznie ze wygraliscie :) a ja się pochwale ze jak sukces to podwójny ponieważ ja i drużyna wczoraj wygraliśmy z wicemistrzem Polski z ubiegłego roku Stczniowcem Gdańsk 6:4 a dziś 9:6 !! :) ale co tam ważne ze repra gra i wygraywa !! brawo chłopaki !! :)
RADASS
Doświadczony driver

Post by RADASS »

siema
dzisiaj ja mialem debiut w reprezentacji na poczatku mapki zjadly mnie nerwy ale potem już dobrze poszlo mam nadzieje ze będę mial okazjie zagrac jeszcze nie raz w pierwszym skladzie ;] GG polska oby tak dalej
Image
wiadp1
Pirat drogowy

Post by wiadp1 »

Trochę wczoraj nawaliliśmy. Zmiennili zasady rozgrywania map LAPS. Oto co jest tam napisane:

Server Settings: Use the Team mode, alternative rules. Point limit should be 7 pts for ALL maps (Normal AND Laps).

Ale na szczęście w prawie połowie meczów grało się do 5, więc mam nadzieję, że nie poniesiemy za to żadnych konsekwencji
Post Reply

Return to “Nations Cup 2”