Dostałem bana

Jeśli masz jakiś problem z grą - pisz tutaj
Santacruz
V.I.P.

Dostałem bana

Post by Santacruz »

Faktycznie, u mnie na Hubim poleciały 2 bany. Gracze po prostu wyszli, dopiero na gg się od nich dowiedziałem, ze dostali bana.
nugget
Team Poland

Dostałem bana

Post by nugget »

Serv: P4G Team
Godz: 22:08 -> 25.10
Powód: ? _ ?
IP: 89.191.163.48

Prawdopodobnie dostałem bana od Dearth'a ponieważ nie zgodziłem się na 'skipnięcie' mapki.
pikaczu
Doświadczony driver

Dostałem bana

Post by pikaczu »

P4G serwer

za co? sam nie wiem, kończę okrążenie na mixerze a tu wyskakuje że zostałem zbanowany :P. (czitów nie używam :])

login : grzybek1910. :d
Image

Image

screen usunięty na żądanie Macieja N pseudonim 'Wiechu'
kyzzn
Ostra jak żyleta

Dostałem bana

Post by kyzzn »

Pikaczu - serwer sam banuje czasem. Odbanowałam Cię, jakby co.
ImageImageImage
hack
Team Poland

Dostałem bana

Post by hack »

odbanujcie login : rogalm1 czy coś w tym stylu ;) to jest login mojego kolegi i czasem u niego gram więc się przyda jakby miał odbanowany ;)

A bana dostałem ja na jego koncie bo za szybko jeździłem ;d

serwer P4G team oczywiście :)
Last edited by hack on 10 November 2009, 13:32, edited 1 time in total.
num
Jeździ konno

Dostałem bana

Post by num »

Jechałem sobie mapke, to był chyba Mixer i ban po przejechaniu mety.

Serwer: P4G TEAM
Nick: .num
IP: 84.38.103.138

Dzięki z góry :)

Pozdrawiam
'Fate rarely calls upon us at a moment of our choosing' - Optimus Prime
Luksyk
Jeździ konno

Dostałem bana

Post by Luksyk »

Serwer: P4G Team
IP: 83.1.116.210
Login: luksyk

Jechałem na Mixerze, złapałem laga i wyskakuje że zostałem zablokowany.

Z góry dzięki :)
kyzzn
Ostra jak żyleta

Dostałem bana

Post by kyzzn »

Luksyk, odbanowałam Cię. Żadnego rogala nie widzę w banach, nie widzę też numa, więc może ktoś Wam wcześniej bana zdjął. Poza tym ten serwer to schizofrenik :(
ImageImageImage
Kinguś
Osiwiał za kierownicą

Dostałem bana

Post by Kinguś »

jestem kaloryferem
Image
axik.
Jeździ konno

Dostałem bana

Post by axik. »

oj ja już z tydzien mam tam bana :P też własnie jechałem sobie traske i nagle mi pisze że mój login został zablokowany, a potem pisze że moje ip zostało zablokowane :( tak jak by black a potem ban :P

serwer: p4g team
login: tmplas
nick: wdd classic
ip: ojj tu jest problem :D 195.150.59.14 albo 192.168.0.1 nie wiem jakie mam, bo ciagle ktoś przychodzi do mnie i się bawi routerem :P ale to pewnie któreś z tych :)
maziarz
Zaczyna szaleć na ulicach

Dostałem bana

Post by maziarz »

P4G TEAM
maziarz93
IP: 192.168.155.81
XST!
Mikey
Samochodowy prawiczek

Dostałem bana

Post by Mikey »

Witam. chciałem zalatwić to z panem administratorem na gadu gadu jak dorośli ludzie i wyjasnic przyczyne problemu jakim jest moj ban na serwerze mini LOL. Niestety zostalem potraktowany przez owego administratora jak jakiś gówniarz czyli poprostu stwierdzil ze nie będę grać na jego serwerze i koniec.
bardzo mnie to rozczarowalo poniewaz myslalem ze będę rozmawial z kompetentną osobą a tu niestety się zawiodlem.

Pomyslicie teraz pewnie odwalil jakiś numer i teraz się żali, otóż nie. Zostalem zbanowany za rzecz która nawet nie miala nic wspolnego z grą, jak pamietacie w piatek odbyla się walka najman vs pudzianowski. oczywiście dyskusja wrzała na serwerze, oczywiste tez było ze pudzian był lepszy i poprostu rozniósł rywala na kawałki ale ze mialem z tego wlasnie powodu dobry humor zazartowalem ze walka pewnie byla ustawiona.
Natychmiastowa reakcja owego administratora był kick. Bylem ciekawy dlaczego go dostalem skoro tyle razy ludzie klną i obrazaja siebie a ja dostalem kick za coś takiego. Wrocilem wiec na serwer z zapytaniem dlaczego dostalem kicka i ze tak się nie powinno robić. Niesety dostalem odrazu bana.

Ot to cala historia która mialem nadzieje skonczy się w pokojowy sposob a niestety skonczyla się jak się skonczyla a szkoda bo serwer był dosyc fajny.

na pewno zaraz pan administrator zacznie coś komentowac ale mysle ze to zbyteczne poniewaz wszystko już opisalem.
pozdrawiam go i mam nadzieje ze nastepnym razem zmieni stosunek do zycia i będzie je traktowal bardziej na luzie.

Pozdrawiam i życze miłego dnia
Gobis
Lubi ostrą jazdę

Dostałem bana

Post by Gobis »

Niestety Mikey, Pery chociaż ma 25 lat, zachowuje się jak 10 latek.
Zaraz strzeli focha i Cię od banuje ale musi to przeczytać. :D
Mikey
Samochodowy prawiczek

Dostałem bana

Post by Mikey »

Sam mam 23 lata i myslalem ze zalatwimy to jak dorosli ludzie bo przez nic zlego nie zrobilem. Przesadnie nazwalem go szczeniakiem za co mi przykro ale naprawdę myslalem ze zbanowal mnie jakiś nadgorliwy dzieciak (jakich wiele dzisiaj na posadach modów itp)

Myslalem ze wytlumaczymy sobie wszystko na gg niestety nim zdazylem cokolwiek wyjasnic wpisal mnie na czarna liste i mogę sobie rozmawiac z jego botem

Wiem ze jest dużo serwerow trackmani i moglbym sobie to poprostu olac jak pewnie zrobilaby wiekszosc ale ja lubie wyjasnic wszystko sobie.Mam nadzieje ze tu zajrzy i zrozumie ze nie mialem złych intencji

Peace
majewa
Samochodowy prawiczek

Dostałem bana

Post by majewa »

Witam, mam maly problem gralem na serwerze 'ns' i spokojnie sobie wygrywalem nic nie piszac na czacie nawet. I dostalem bana prze vote:/ Nie spodobalo się njiektorym jak wygrywam:/ może ktos mi pomoc?? Z gory dzięki
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Dostałem bana

Post by Jakub »

majewa wrote:Witam, mam maly problem gralem na serwerze 'ns' i spokojnie sobie wygrywalem nic nie piszac na czacie nawet. I dostalem bana prze vote:/ Nie spodobalo się njiektorym jak wygrywam:/ może ktos mi pomoc?? Z gory dzięki
shadow, rekrutuj chlopaka szybko!! :)
Cezar
Pedo

Dostałem bana

Post by Cezar »

Witam zostałem zbanowany na serwerze polskiej ligi F1 bez żadnego powodu.

Polish F1 League
j.cezar
192.168.1.40 lub 83.31.229.12
Mały
Zaczyna szaleć na ulicach

Dostałem bana

Post by Mały »

Jakub wrote:
majewa wrote:Witam, mam maly problem gralem na serwerze 'ns' i spokojnie sobie wygrywalem nic nie piszac na czacie nawet. I dostalem bana prze vote:/ Nie spodobalo się njiektorym jak wygrywam:/ może ktos mi pomoc?? Z gory dzięki
shadow, rekrutuj chlopaka szybko!! :)
Jakub palo, i tak nam już dwoch podebraliscie ;] poza tym, to nie od nas dostal bana, tylko od jakichś nupkow, już zdjecty, a Majewa przystepuje do rekru w NS ;]
Image
Image
Image
Lox
Moderator

Dostałem bana

Post by Lox »

J.Cezar wrote:Witam zostałem zbanowany na serwerze polskiej ligi F1 bez żadnego powodu.

Polish F1 League
j.cezar
192.168.1.40 lub 83.31.229.12
nie nie wiem na ten temat ;o
powinno już być ok, ale kto to zrobił to nie mam pojęcia.
matigol_12
Samochodowy prawiczek

Dostałem bana

Post by matigol_12 »

Ja dostałem bana na Polish F1 League.Jechałem spokojnie sobie,a tu nagle pisze:Zablokowano cię

login:matigol_12
server:Polish F1 League
Post Reply

Return to “Pomoc”