NC2 - Round 4 >>> POL vs HUN - 12.11.2006r

Wally
Team Poland

Post by Wally »

Ajjj szkoda ze nie wypalilo :( Coz widzac po jezdzie najlepszych to na mapie C da się jeździć regularnie 54.xx :P Dido pb 54.36 :O nie wiem gdzie on te setne wyrywa :D
Tak n a DFH się nie martwcie bo ta mapa jako turniejowka to sciera totalna...
Ja mam pocharatane rece skora zeszla i zakwas - efekt pilkarzykow...
i wlasnie się dowiedzialem ze będę mial do dupy dzień bo jadę gdzies na obiad w pizdu i znowu nici z treningu! Tak zachciewa się zycia rodzinnego ;/ wtedy kiedy mi to kolo dupy lata...
3majcie się milego treningu.. ja ide ostatnie chwile potrenowac...
Image

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
h0lus
Pirat drogowy

Post by h0lus »

ichaa :D wegrzy rozjebani 3:0 :) jechalem jedna mape ;P hhyhy nawias zajebista audycja :)
mor_olo
RoKsTaR

Post by mor_olo »

Piekny mecz tyle walki to co mnie zawsze przyciagalo do TM te wyrownane czasy wyniki :)Moja kariera w reprze dobiegła pieknego konca. dzięki za te fajne mecze i zycze powodzenia w Finale z Francja.. a nie lepiej z ITA :D
*... i wszystko jasne.
wiadp1
Pirat drogowy

Post by wiadp1 »

I po co wydali tak wcześnie to TMU :)

Chłopaki powiem tak. Grałem i widziałem już około 80 meczów TM w mojej karieerze, ale chyba jeszcze nigdy nie miałem przyjemności oglądać takiego dramatyycznego widowiska. naprawdę kapitalna jazda.

Węgrzy okazali się być całkiem mocną ekipa i naprawdę stawili olbrzymi opór.

Dla tych, którzy jeszcze nie wiedzą podam wynik:

Ferril: 7-6
Stanley: 7-5
DHF: 7-5

Imponujący pojedynek był na Stanley'u. Polska przegrywała już 3:5 a mimo tego potrafiliśmy wygrać kolejne 4 rundy z rzędu.

naprawdę każdy gracz miał swój kład w to zwycięstwo i wszystkim należą się słowa uznania. Good job

Teraz czas na Luksemburg
Wally
Team Poland

Post by Wally »

niestety nie sluchalem audycji zeby się nie rozpraszac :) Ale wiadomo ze Nawias = world class :P
Tak pierwsza mapa - kapitalne emocje ! troszke było problemow przez pewnego custom cara, nie zawsze widziualem dobrze rog a jak zauwazalem to czaserm było za pozno wiec lepiej było jechac z przodu :P i 7-6 na ostatnia partie się udalo zmiazdzylismy w decydujacym przejezdzie ich :D w ogóle to co się tu dzialo to było coś pieknego ! :) Cala drużyna jechala naprawdę znakomicie :) Ale tez brawa dla Mor_Olo. Widac było ładny trening :)
Stabley - najpierw lajcik :D jedziemy ich jak nic :D bvez problemow... potem niestety mnozyly się bledy (w duzej mierze moje niestety tez:( ) I coz z ladnego wyniku było 3-5 ! Ale tutaj zwlaszcza Tomek jechal pod koniec na wysokim poziomie i zachowal zimna krew. Coz tutaj Wegrzy pokazali pazura ale jednak jak się ma kot do lwa :D
DFH - tutaj walka byla taka... inna... nie pasuje mi ta mapa :D ale coz jechalo się ładnie :) Doszedl h0lus do nas i jechal bardzo dobrze w czolowce, także reszta teamu pokazala jak się jedzie. Ale jedno mnie zasmucilo. Wegrzy jechali tu naprawdę dobrze, tylko popelniali glupie bledy... jeśli u nich każdy wypadal po 2 razy z tej trasy w ciagu mapy, dawali retire, to dzięki temu dużo dla nas na plus wyszlo. Ale coz regularnosc+szybkosc -= dobra jazda ale jak widac regularnosc>szybkosc :)Ogolnie gratuluje wsyztskim mecz był piekny i powiem wam. to sa jedne z tych pieknych chwil w roku, keidy ma się gdzies wszystko poza tym co się robi ! I pokazalismy klase mimo brakow w skladzie! Pokonalismy takich kolosow jak Kajczy, który przez długi czas przodowal w ladderze, pokazalismy ze POLAK POTRAFI !!!!
GG !!!!!!!!!
Image

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
Majak
Doświadczony driver

Post by Majak »

no mecz zajefajnie wyrównany wygralismy 7:6 7:5 7:5 :P jechałem na dwóch pierwszych i potrafiłem czasem dojeżdżać równo z Wallym :P bylismy lepsi co pokazywały wyścigi na Stanleyu gdzie raz mieliśmy pierwsze 5 miejsc a raz pierwsze 4 więc zasłużone zwyicestwo no i czas na LUX oby też 3:0 do przodu :D
hack
Team Poland

Post by hack »

A JA się KUR** POCHLASTAM !!!!!!! KUR** NO NIE mogę PO PROSTU :(((((

Ja się cieszylem ze zdaze a tu nagle jeb w drzewo samochod roztentegowany calkowicie na szczescie nic się nikomu nie stalo ale samochod do kasacji,a ja co ? oczywiście taksoweczka 1 godzina czekania bo za Krakiem no i g*wno tak się skończyło ze wrocilem 21:18 do domciu :P :(((((((((( no k**wa musze napisac bez ** :(( a ja mialem dzisiaj 1:07.99 :((( <chlip> <beczy> <lol>

Jestem zly bo nie poakze wam już tego co potrafie na tej mapce DFH :(

a na pewno wygralibysmy 7:0 na niej no coz no ale graty :)
wiadp1
Pirat drogowy

Post by wiadp1 »

Hack ważne, że nikomu się nic nie stało. Są ważniejsze rzeczy niż TrackMania
nawias
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by nawias »

bardzo emocjonujace spotkanie. w nagrode za zwyciestwo nalezy wam się to:
http://www.teledyski.neostrada.pl/1/mil ... iekuje.swf
:D
mor_olo
RoKsTaR

Post by mor_olo »

nie ma za co nawias;)
*... i wszystko jasne.
hack
Team Poland

Post by hack »

nawias mam już 6000 tysiecy :P :D poczekam jeszcze 22 godziny 22 minuty i 22 sekudny do konca ;PP :D
szopek
Lubi ostrą jazdę

Post by szopek »

nie no panowie !! skakałem z radości jak zobaczyłem opis Wallyego !! :) ogromnie wam gratuluje !!!!!!!! teraz pojdzie już z górki :) (oby) ciesze się niezmiernie ze pokazaliscie ze Polak naprawdę potrafi xD zaraz ide na jakiś węgierski serw :D:D mimo że nie jechałem ( i tak bym się nie załapał bo jestem za słaby) no ale to już inna bajka :) GRATY !!!!!!!!!!!
h0lus
Pirat drogowy

Post by h0lus »

szopek ja cwiczylem 2 godz tego multilapa i się zalapalem :p
szopek
Lubi ostrą jazdę

Post by szopek »

ale mnie nie było na chacie w ogóle w czasie meczu i nie było szans zebym się pojawił :) na mecz :) ale z LUX będę raczej :) powiem że mapki na 4 runde .... multilap od PHP fajny i łatwy, mapa bodajże od acośtam to jest masakrycze dno totalne g*wno jak dla mnie i jest jeszcze jedna i obleci powiem nawet :P
h0lus
Pirat drogowy

Post by h0lus »

dobra to jedziemy teraz z lUX :) jedziemy tak jak wczoraj ;) pelna mobilizacja . Nawias wspieraj nas w radiu :P (non stop sluchalem:p) no chyba ze chcesz jechac ;d
Post Reply

Return to “Nations Cup 2”