NC2 - Round 5 >>> POL vs LUX - 19.11.2006

wiadp1
Pirat drogowy

Post by wiadp1 »

Nie wiem co poweidzieć
To najbardziej zwariowany mecz jaki widziałem

Luksemburg zasłużenie zwyciężył na pierwszej mapie 7:6. Co prawda wyniknęło to jedynie z naszej dobrej woli, że się zgodziliśmy zagrać 3vs3 na początku, a później 4vs4, po pojawieniu się jeszcze jednego ich gracza :)

Jednak to co zrobili na 2 mapie przerosło nasze najśmielsze oczekiwania. Podczas warm ups oświadczyli, że ze względu na brak graczy nie ma sensu, żeby grali w playoffs, dlatego poweidzieli, że się poddają i rezygnują z rywalizacji w NC2. Wtedy normalnie mnie zatkało, ale fakty są jasne i klarowne: Polska awansowała do fazy playoffs

Brawo !!!

Za tydzień mamy przerwę i w neidzielę nic nie musimy grać, dlatego wszyscy mają w następnym tygodniu wolne. Delektujcie się tym, ponieaż już 03.12.2006 czeka nas pierwszy pojedynek fazy playoffs

Tak, więc w końcu mamy ten oczekiwany awans
Było ciężko, mieliśmy problemy ze skłądem,ale jednak mimo tego osłabienia potrafiliśmy wygrać te najważniejsze mecze.

Pozostaje oczywiście pewien niedosyt, że ten mecz z Luksemburgiem tak naprawdę nie został rozstrzygnięty, ale czasami właśnie tak bywa. MYślę, ze naprawdę zasłużyliśmy na ten awans, chociażby za niesamowite zaangażowanie niektórych graczy np. Wally.

Tak, więc faza playoffs czeka
Last edited by wiadp1 on 19 November 2006, 22:01, edited 1 time in total.
Khasius
ESWC.pl 2k8 winner

Post by Khasius »

Byli na naszym poziomie, kto powinien wygrac to nie wiadomo, punkty nie tak szly jak powinny.

Ja dolacze do wkur***ch osob, bo cholera przez to, ze mapki na NC2 trenowalem, nie dostalem się do Verizona dalej. :cry:
Ale 104-ty i tak nie jest zle. :wink:

No wiec gramy dalej i zobaczymy jak to nam pojdzie.
wiadp1
Pirat drogowy

Post by wiadp1 »

Co do Verziona to ja nejlepszy byłem. Bo kto byłby w stanie osiągnąć 4:59 będąc w najlepszej 250. Trzeba mieć fantazję :)
Zeo
nawro

Post by Zeo »

Ja stworzę tu grono ludzi dumnych i zaskoczonych. Więc będę pisał cały czas Caps Lockiem... żartowałem, będę pisał Caps Lockiem w miejscach gdzie naprawdę czuję się zaskoczony. :lol:

NO 2-1... myślałem że faktycznie tyle wygraliście jeżdżąc po trasach, a tu kurcze, LUKSEMBURG REZYGNUJE!!!!! JA PIERNICZę. Kurcze w ogóle ja naprawdę nie wiem... no co ja mam pisać... MIELIśCIE TYLE TRENINGU - PSU NA BUDę - ALE Z ZASKAKUJąCYM SKUTKIEM. XD Luksemburg jednak okazał się krajem dość dziwacznym, bo walczyli, walczyli, a zrezygnowali w ostatniej chwili bo ZDALI SOBIE SPRAWę że są w słabej sytuacji jeśli chodzi o graczy. A więc mówiąc ostatecznie w trzech słowach - DO PRZODU POLSKOOOOO! :D
Image
Image
Majak
Doświadczony driver

Post by Majak »

ja też jestem strasznie wkurzony tyle treningu zwłaszcza na B (pb 1.01.08) i co ?? ledwo wszedłem do boju a Ci się poddają O_o pozostaje teraz tylko przygotowanie się do PL2 , a później liczyć że trafimy w play-offach na rywala w naszym zasięgu :P pozdro dla całej repry !!
Peace 4 all
Wally
Team Poland

Post by Wally »

powiem wam ze trening nie idzie na marne :)
Potrenowaliscie i to się wam przyda na nastepnych mapach, widzisz Majak przynajmniej po tym treningu mozesz powiedziec ze umiesz driftowac :)
Heh dzięki Wiadp za docenienie :)
Teraz kolejna faza - playoffs. Zarezerwujcie sobie czas na ten tydzien przed playoffami i wytrenujcie porzadnie mapki :) Mysle ze zadnych turniejow poboczynch nie będzie i trening będzie owocny :D Licze tez na dobre mapy :D
Coz jedyne co mgoe powiedziec to to ze musimy udowodnic ze ten awans się nam nalezy ! Swoja droga, najlepiej byloby trafic na UKR... spar dostalismy 1-2 z nimi, ale na serio bylismy swietni, chodź tam jest ten niesamowity Myrtle :) Pozostali potencjalni rywale sa silniejsi niz UKR ale mysle ze powalczymy z każdym :) Bo wczoraj Hack mial piękne przeblyski jak potrenuje na serio to wymiecie na kazdej mapie Khas to samo Tomek to Tomek i wymiecie i szykuje się mocna paka! :)
Image

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
wiadp1
Pirat drogowy

Post by wiadp1 »

I jeszcze dojdzie nam nawro, który opanował problem z netem, więc jeżeli uda nam się zagrać w składzie: Wally, Hack, Khasius, Tomek, nawro to będzie pięknie i wtedy wszystko jest możliwe
Post Reply

Return to “Nations Cup 2”