Jakiś godny następca kapitana?
bez jaj ludzie, zróbmy normalne głosowanie kto to miałby być, dawać 10 kandydatów i tyle. Co do kształcenia nowego kapitana, to spokojnie, z czasem się taki nauczy, byle wybrać osobę z językiem obcym na dobrym poziomie i czasem do komunikowania się. Hack super kandydat, ale boje się że z czasem może nie wyrobić, często wyjeżdża itp
(nie wiem po co?
). Wierząc w dobre chęci Kuby niech będzie potem w kontakcie z kimś wybranym i już. Działmy. btw a Jarek?
jak dla mnie przygotowany i super kandydat 
...
szkoda ze h5f(kd) głosować nie może :F ....
no to się już pożaliłem :>
sądze że Hack lub Jarek :]
no to się już pożaliłem :>
sądze że Hack lub Jarek :]
ja już wyraziłem moje stanowisko w tej sprawie. Dla mnie kandydatem 100% byłby Shadow ale pizdeczka jedna nie chce ;p jeżeli chodzi o reszte kandydatur, to bardziej byłbym za Wixem niż Hackiem, a to z tego powodu, że ten 1 według mnie ma trochę wiecej czasu i jest cześciej dostepny. Hack dosc czesto narzekał na brak czasu itd to myśle, ze lepiej byłoby się skupić tylko na grze tak samo jak w moim przypadku.

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
Może wybierzcie
kilka osób godnych do tego stanowiska
i głosowanie ?? 

Jarek nie pierdol Pan
boś zajebisty kandydat
, choć Wix też
, ja widzę narazie Was 2
Szadoł, jak z językami??
...
Zawsze przeciez kapitane może wziac do pomocy "vice kapitana" i się podizela odpowiednia obowiazkami i będzie to wszystko sprawnie funkcjonowac.
Pozwole się lekko wychylic
mimo ze na scenie nie jestem ani pro graczem, ani nikim wielkim, to mogę zaproponowac swoja osobe do pomocy organizacyjnie, czyli dogadywanie meczów, sparingow etc, tylko bylaby mi potrzebna osoba do pomocy ze skladem gdyz sam nie bylbym w stanie wybrac teamu.
Nadmienie tylko iz nie jestem już nijak powiazany z PGS Gaming.
jak dla mnie ciekawa propozycja. Doswiadczenie organizacyjne masz bardzo duze, a co do skladu to by mogl Ci pomoc np. Jareckiw4rLike wrote:Pozwole się lekko wychylicmimo ze na scenie nie jestem ani pro graczem, ani nikim wielkim, to mogę zaproponowac swoja osobe do pomocy organizacyjnie, czyli dogadywanie meczów, sparingow etc, tylko bylaby mi potrzebna osoba do pomocy ze skladem gdyz sam nie bylbym w stanie wybrac teamu.
Ja jestem chetny, mam sporo czasu. Ale nie chce nic na sile, niech osoby odpowiedzialne glosuja ;p
-
Scooter Fox
- Zaczyna szaleć na ulicach
Tomczys, znowu piles! ;D Ja wiem, ze baba najlepiej by wszystkich ogarnela i byloby groznie, ale bez przesady 

to może Meg? 
Trance to nie tylko muzyka. To styl życia... Słuchając go możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. Jest jak ocean uczuć - kiedy raz się w nich zanurzysz - utoniesz.
człowieki... bo zaraz wam zamkne temat...
Jarek pewnie zostanie do pomocy przy wyborze, a na razie kandydatami na Główne Stanowisko Ogarniacza Repry są Wix i w4rlike, Chybus rozumiem dalej udaje skromnego?
Jarek pewnie zostanie do pomocy przy wyborze, a na razie kandydatami na Główne Stanowisko Ogarniacza Repry są Wix i w4rlike, Chybus rozumiem dalej udaje skromnego?
a Haczek ? :]
pfff, nie jestem fałszywie skromny 
ale skoro nalegacie (Mat
) to mogę kandydować, jednak i tak nie wierzę, że zostanę kapitanem 
ale skoro nalegacie (Mat
no własnie Chybe jak by nie było kapitanem dalej wtedy będzie Kuba:***
ja jestem za Chybowskim 
a co się stało jeśli można wiedzieć? bo na kandydata ze swoimi wiadomościami byś był pewnie good Manw4rLike wrote:
...
Nie ma problemu;f
Co do mojej osoby to:
Nazywam się Piotrek, mam 20 lat i jestem z woj. Opolskiego;f Aktualnie jestem po maturach, a na studia wybieram się do Wroclawia (Marketing i PR), także czasmu mam bardzo dużo, gdyz nie wyjezdzam nigdzie za granice zarabiac kase czy coś w tym stylu. Odnosnie mojej "kariery" esportowej, to ta zwiazana z organizowaniem etc, trwa przeszlo 2 lata (maj 2007, kiedy to dolaczylem do firmy CyberHand, czyli zespolu Wilda D-Link) tak zajmowalem się przede wszystkim contentem na stronie oraz zarzadzaniem poszczegolnymi dywizjami. Poprzez fuzje Wildy z PGS Gaming, trafilem do D-Link PGS gdzie poczatkowo również zajmowalem się contentem wspolnie z Guandim, pozniej już tylko bylem team managerem. Doswiadczenia jakie zebralem przy prowadzeniu zespolu calosciowo jak i poszczegolnych dywizji spokojnie pozwola mi na dobre prowadzenie reprezentacji. Na koniec dodam fragment z mojego "esportowego CV" z doswiadczeniem "zawodowym"
tutaj w sumie opisane dlaczego ;f
Co do mojej osoby to:
Nazywam się Piotrek, mam 20 lat i jestem z woj. Opolskiego;f Aktualnie jestem po maturach, a na studia wybieram się do Wroclawia (Marketing i PR), także czasmu mam bardzo dużo, gdyz nie wyjezdzam nigdzie za granice zarabiac kase czy coś w tym stylu. Odnosnie mojej "kariery" esportowej, to ta zwiazana z organizowaniem etc, trwa przeszlo 2 lata (maj 2007, kiedy to dolaczylem do firmy CyberHand, czyli zespolu Wilda D-Link) tak zajmowalem się przede wszystkim contentem na stronie oraz zarzadzaniem poszczegolnymi dywizjami. Poprzez fuzje Wildy z PGS Gaming, trafilem do D-Link PGS gdzie poczatkowo również zajmowalem się contentem wspolnie z Guandim, pozniej już tylko bylem team managerem. Doswiadczenia jakie zebralem przy prowadzeniu zespolu calosciowo jak i poszczegolnych dywizji spokojnie pozwola mi na dobre prowadzenie reprezentacji. Na koniec dodam fragment z mojego "esportowego CV" z doswiadczeniem "zawodowym"
Doświadczenie zawodowe:
Firma: Electronic Sports League (od 2008-12)
Stanowisko: Administrator rozgrywek
Obowiązki: Organizacja i sedziowanie turniejów w gry komputerowe
Firma: PGS Gaming Sp. z o.o. (od 2008-04)
Stanowisko: Team Manager
Obowiązki:
- Wsparcie Managera ds. Projektu D-Link PGS
- Zarządzanie zasobami ludzkimi
- Opieka nad zawodnikami D-Link PGS
- Opieka nad stoiskiem Multimedia Vision Sp. z o.o na PGA 2008, prowadzenie turniejów na stoisku
Firma: CyberHand Sp. z o.o. (od 2007-05 do 2008-04)
Stanowisko: Redaktor Naczelny oraz Team Manager
Obowiązki:
- Zarządzanie zespołem redakcyjnym
- Promocja witryny internetowej
- Zarządzanie zasobami ludzkimi