Before party (Batory Tournament)
budź go !!! Ja jako jedyny zawodnik nie dojeżdżałen do mety dlatego też zawody zostały przerwane*
Scooterowi powoli się flamaster wyczerpuje, xenun jak zwykle nieogolony, kruszyna wyemigrował do siebie, marta przybyla fajna kobita widać masażystka z zawodu, umie przeszkadzać.. co jest tutaj najważniejsze, zaraz idziemy rozwalić scene red faction, ponieważ chociaż tam będzie jeszcze cień szansy na wygraną (chociaż długopisu).. mój 1wszy mecz przeciwko Jaro, więc z góry zakładamy, że wygram.
Scooterowi powoli się flamaster wyczerpuje, xenun jak zwykle nieogolony, kruszyna wyemigrował do siebie, marta przybyla fajna kobita widać masażystka z zawodu, umie przeszkadzać.. co jest tutaj najważniejsze, zaraz idziemy rozwalić scene red faction, ponieważ chociaż tam będzie jeszcze cień szansy na wygraną (chociaż długopisu).. mój 1wszy mecz przeciwko Jaro, więc z góry zakładamy, że wygram.
JERO k**wa, JERO! :F
Nie jestem Jaro ;p Btw. zająłem tam drugie miejsce w Red Faction ;]
Nie jestem Jaro ;p Btw. zająłem tam drugie miejsce w Red Faction ;]

Chciałam powiedzieć, że fajnie było zobaczyć wszystkich, zwłaszcza tych, których jeszcze nie widziałam oraz tych, których widziałam po raz kolejny, czyli wszystkich
I że szkód w szkole nie narobiliście - szacunnn 

ee kto w koncu wygral, jak wygladalo podium itp? 
Jero słońce przepraszam. Było meeega, dzięki wielkie dla kiszona za nocleg i zajebistą atmosferę u niego w chacie. Zajebiście było zobaczyć stare mordy i poznać nowe ;] No i moje plecy odmłodniały ;p dzięki Martula 
Wyniki:
1. Khorinis
2. Diav3l
3. Shadow
4. x3nun
5.(FF X-Fi) Słowiś ;p
Powiem tak, Shadow tak spierdolił, że aż miło było patrzeć. Srad miał status finalisty gdy ja i Khorinis mieliśmy po 87 i 89 pkt. Ja byłem drugim finalistą a khorkowi brakło 1 pkt do finalisty. Później wygrana Khora, i next runda walka między nami (Shad już z początku bandę pocałował) no i nareszcie zasłużona wygrana khora. Next runda walka między mną a Sradołem (do 5 sekundy bo bandę pocałował znowu.) 6 razy z rzędu sradoł całował bandy, aż dziwne, że go x3nia nie dogonił. No i turniej Red Faction gdzie drugie miejsce miał Jero(bot z niego 30:7 mnie pocisnął) a trzecie Khorinis (fartuch z niego co?) Ale uważam, że najlepsze w tym turnieju byłoooo.... Otóż Admin rozgrywek(czyt. Ja)
No i wszyscy którzy byli dziękują Buzkowi za zrobienie turnieju w naszej ukochanej grze, za czas który poświęcił na przygotowania i za fajne nagrody. (Ja te 125zł w empiku 1h później wydałem, Srad swoje 75 też
)
1. Khorinis
2. Diav3l
3. Shadow
4. x3nun
5.(FF X-Fi) Słowiś ;p
Powiem tak, Shadow tak spierdolił, że aż miło było patrzeć. Srad miał status finalisty gdy ja i Khorinis mieliśmy po 87 i 89 pkt. Ja byłem drugim finalistą a khorkowi brakło 1 pkt do finalisty. Później wygrana Khora, i next runda walka między nami (Shad już z początku bandę pocałował) no i nareszcie zasłużona wygrana khora. Next runda walka między mną a Sradołem (do 5 sekundy bo bandę pocałował znowu.) 6 razy z rzędu sradoł całował bandy, aż dziwne, że go x3nia nie dogonił. No i turniej Red Faction gdzie drugie miejsce miał Jero(bot z niego 30:7 mnie pocisnął) a trzecie Khorinis (fartuch z niego co?) Ale uważam, że najlepsze w tym turnieju byłoooo.... Otóż Admin rozgrywek(czyt. Ja)
No i wszyscy którzy byli dziękują Buzkowi za zrobienie turnieju w naszej ukochanej grze, za czas który poświęcił na przygotowania i za fajne nagrody. (Ja te 125zł w empiku 1h później wydałem, Srad swoje 75 też

Spoko szrama :*
A co do nagrody za RFa, to chyba Buzek się pomylił i khorinis dostał moją kartę podarunkową ;d Bo w RFie też za drugie miejsce było 125 zł na karcie, nie? :>
Edit:
Nie aktualne, jest dobrze ;p
A co do nagrody za RFa, to chyba Buzek się pomylił i khorinis dostał moją kartę podarunkową ;d Bo w RFie też za drugie miejsce było 125 zł na karcie, nie? :>
Edit:
Nie aktualne, jest dobrze ;p
Last edited by Jero on 18 January 2010, 8:33, edited 1 time in total.

To był zmasowany atak no driftów, tyle że mi się zaczęły wcześniej i przez co zabrakło mi jednego zwycięstwa by być finalistą (no i przez Jera, bo spodni nie chciałDiav3l wrote: 6 razy z rzędu sradoł całował bandy, aż dziwne, że go x3nia nie dogonił.

No. Jezdeśmy 
Dziękuję wszystkim za Lana, bo było fajnie, szczególnie, że w końcu wszyscy byliśmy razem w jednym miejscu, za co powinniśmy podziękować Kiszonce.
Turniej jak to turniej, nie wiem nigdy mnie nie interesował
Diavel jest pizda, bo mnie nie pozdrowił w HSTV. Bilus sux. Słowik ma tatuaż. Dla wszystkich pozdro.
SZADOŁ SUKS! Forever i wszędzie
P.s. Już myślałem, że to koniec ale nie. Menda jeb*** Słowik mi się na chatę wbiła i piwkujemy dalej. Jeszcze chce spać ze mną.. loool.
P.s 2 Kocham Chybusia ;*
--------------
Zdjęcia i filmy (komórką)
http://rapidshare.com/files/336959490/batory.rar.html
Dziękuję wszystkim za Lana, bo było fajnie, szczególnie, że w końcu wszyscy byliśmy razem w jednym miejscu, za co powinniśmy podziękować Kiszonce.
Turniej jak to turniej, nie wiem nigdy mnie nie interesował
SZADOŁ SUKS! Forever i wszędzie
P.s. Już myślałem, że to koniec ale nie. Menda jeb*** Słowik mi się na chatę wbiła i piwkujemy dalej. Jeszcze chce spać ze mną.. loool.
P.s 2 Kocham Chybusia ;*
--------------
Zdjęcia i filmy (komórką)
http://rapidshare.com/files/336959490/batory.rar.html

Tej, wgrajcie to zdjęcie na inferno ;d.This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
byłem zobaczyłem rozjebałem wróciłem... ;ppp
zbociłem na maksa o czym świadczy to że byłem przed Lewym...
Jero to pała na 100% ;***
Jestem w FF Diav dał mi koszulkę...
jestem kozakiem...
ale i tak najbardziej kocham Stara bo My....
Bawimy się do końca Lana i o jeden dzień dłużej xDDD
zbociłem na maksa o czym świadczy to że byłem przed Lewym...
Jero to pała na 100% ;***
Jestem w FF Diav dał mi koszulkę...
jestem kozakiem...
ale i tak najbardziej kocham Stara bo My....
Bawimy się do końca Lana i o jeden dzień dłużej xDDD
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
(a przypomnieć Ci, że ledwo ledwo przede mną byłeś i, że ja pierwszy raz mapy na oczy widziałem podczas półfinałów a ty je treniłeś przed lanem?Słowik wrote:zbociłem na maksa o czym świadczy to że byłem przed Lewym...
Popieram w 200%Słowik wrote:Jero to pała na 100% ;***
Jesteś noobem i więcej za Ciebie nie wyłożę kasySłowik wrote:Jestem w FF Diav dał mi koszulkę...
fajna ma sloik mame? mogę fotke czy coś?
Lewy wiem ;ppp ale wycinamy ten fakt ;ppp
@Envy... wczoraj Star z Chybeckiem oglądali xDDD
ps. Star wczoraj stwierdził że mając 5zł... gdy je wydajemy mamy 10zł xDDD bo 2 minusy dają plus
@Envy... wczoraj Star z Chybeckiem oglądali xDDD
ps. Star wczoraj stwierdził że mając 5zł... gdy je wydajemy mamy 10zł xDDD bo 2 minusy dają plus
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Popieram w 300%Lewy wrote:Popieram w 200%Słowik wrote:Jero to pała na 100% ;***
Wreszcie się go pozbyliśmy ;p Btw. nie wiem po uj Słowik w efef, przecież on słaby xdJesteś noobem i więcej za Ciebie nie wyłożę kasySłowik wrote:Jestem w FF Diav dał mi koszulkę...

ktokolwiek zassał fotki od stara, może niech łaskawie jebudutnie je na jakiś serwer, gdzie można byłoby je ściągnąć więcej niż 10 razy.
I Jero filmik...
eheheheee
- CreativePL
- Doświadczony driver
Popieram, rapidshade sux, wrzuccie foty na piccase czy coś.chybeck wrote:ktokolwiek zassał fotki od stara, może niech łaskawie jeb** je na jakiś serwer, gdzie można byłoby je ściągnąć więcej niż 10 razy.

Code: Select all
http://www.4shared.com/file/200527051/47b9b62f/batory.html