PTMA2009 - głosujący
- OrdonekQ7
- Moderator
PTMA2009 - głosujący
Ja tez! <piontka> Misi. 

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
PTMA2009 - głosujący
ok pozwolmy glosowac osobom, ktore wczoraj się zarejestrowaly na tmpl. Czemu by nie. Jak wszyscy to wszyscy. Wtedy to będą ciekawe wyniki.Maciek wrote:Mała dygresja, albo pozwalamy wszystkim głosować, albo nie robimy wyjątków dla tych, co nie spełniają podanych na 1. stronie kryteriówNGT wrote:nie mogę głosować.
doneNGT nie jest ani aktywny na TMPL ani nie jest od roku zarejestrowany...
A co do osoby Nuggeta. jeśli mozliwosc glosowania uzalezniasz od aktywnosci na tmpl, a nie od aktywnosci w grze itp, to gratuluje...
PTMA2009 - głosujący
Nie wiem za bardzo o co Ci chodzi ...
jeśli uwazasz że moja "aktywność" na tmpl jest zbyt mała to ok. Zauważ że w grze moja aktywność jest znacznie wyższa niż tutaj. Wychodzi więc na to że na aktywność składa się również pier***enie bzdur w działach offtop, w shoucie i spamowanie w innych działach po to by nabić sobie posty. Jestem pewny tego ze odwiedzam tmpl znacznie częściej od Ciebie i "ogarniam" znacznie więcej na scenie od Twojej szanownej osoby. Jak chcesz o tym porozmawiać to zapraszam na gg bo nie mam zamiaru się powtarzać w kolejnych postach, pozdro.
@down - bez komentarza.
jeśli uwazasz że moja "aktywność" na tmpl jest zbyt mała to ok. Zauważ że w grze moja aktywność jest znacznie wyższa niż tutaj. Wychodzi więc na to że na aktywność składa się również pier***enie bzdur w działach offtop, w shoucie i spamowanie w innych działach po to by nabić sobie posty. Jestem pewny tego ze odwiedzam tmpl znacznie częściej od Ciebie i "ogarniam" znacznie więcej na scenie od Twojej szanownej osoby. Jak chcesz o tym porozmawiać to zapraszam na gg bo nie mam zamiaru się powtarzać w kolejnych postach, pozdro.
@down - bez komentarza.
Last edited by nugget on 02 April 2010, 20:23, edited 1 time in total.
PTMA2009 - głosujący
OJEJ, KTOŚ SIĘ ODWAŻYŁ ZAATAKOWAĆ BVG, ZLINCZOWAĆ GO

Last edited by Lox on 02 April 2010, 23:45, edited 1 time in total.
PTMA2009 - głosujący
Nie mówię, że częściej niż Ty odwiedzam TMPL, mówię tylko o naginaniu wcześniej ustalonych zasad.. Jeżeli 9 miesięcy to 'około roku' to ok, nie czepiam się
Nie twierdzę też, że nie jesteś aktywny w grze, ale równie aktywni są ci gracze XST, którzy nie mogą głosować...
Koniec dyskusji, EOT..
Koniec dyskusji, EOT..
PTMA2009 - głosujący
przyjąłem zasadę, że po przekroczeniu połowy 2009 roku nie ma sensu dawać ludziom możliwości głosu, bo zwyczajnie nie mogą mieć pełnej wiedzy na temat tego co się działo ...
te teorie spiskowe to kpina ... chciałem pomóc Vipkowi i Coofowi, żeby to razem szybciej ogarnąć, no ale skoro trzeba zwołać departament sprawiedliwości to spoko, mnie na te dyskusje szkoda czasu ... no bo w końcu jak ktoś chce to wszędzie dziurę znajdzie, mentalności ludzkiej zmienić się nie da ...
Loxley - brak słów ... totalne dno ...
te teorie spiskowe to kpina ... chciałem pomóc Vipkowi i Coofowi, żeby to razem szybciej ogarnąć, no ale skoro trzeba zwołać departament sprawiedliwości to spoko, mnie na te dyskusje szkoda czasu ... no bo w końcu jak ktoś chce to wszędzie dziurę znajdzie, mentalności ludzkiej zmienić się nie da ...
Loxley - brak słów ... totalne dno ...

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
PTMA2009 - głosujący
Takie same komentarze były kierowane do zawodników [POL] Teamu za czasów naszej świetności, więc się tym nie przejmuj Red. Loxley DNO.

PTMA2009 - głosujący
Proszę o dodanie tego pana http://tmpl.info/forum/profile.php?mode ... ile&u=8619
Irred, Ty wiesz jak tu jest
DONE.
Irred, Ty wiesz jak tu jest
DONE.
PTMA2009 - głosujący
Nie mogę zagłosować.
Zbyt krótki staż na forum by głosować.
Zbyt krótki staż na forum by głosować.
PTMA2009 - głosujący
Nie mogę zagłosować.
Moje pierwsze konto na tmpl: Tomeckiii
http://tmpl.info/forum/profile.php?mode ... ile&u=6227
DONE.
Moje pierwsze konto na tmpl: Tomeckiii
http://tmpl.info/forum/profile.php?mode ... ile&u=6227
DONE.
PTMA2009 - głosujący
Nie mogę zagłosować.
AUDIO Onkyo 307 + Onkyo 406 + Kef C7 + Kef C6 + Jbl ES 250 PW + stare surroundy

PTMA2009 - głosujący
Po dodaniu do grupy nie mogę, ale postem sprawdzam czy się uaktywni : )
I nie mogę. Chyba że już dziś się zamknęła ankieta, bo była od 2. kwietnia o 8:38. Pewnie nie będzie problemów.
I nie mogę. Chyba że już dziś się zamknęła ankieta, bo była od 2. kwietnia o 8:38. Pewnie nie będzie problemów.
Ta gra ma więcej bugów niż Windows 
Re: PTMA2009 - głosujący
post napisany 2 kwietnia, trochę ogaru Out ;pIrRed wrote:Na sprawdzenie swoich praw do głosowania macie 7 dni.
PTMA2009 - głosujący
nie mogę 
- crowmaster_13
- Pirat drogowy