damianhhh wrote:prawidlowy tor zalapalem dosc szybko i co z tego, skoro po dwoch godzinach trace 0.3 do AT?
widocznie nie jest taki dobry jak nadal tracisz tyle... ngt widze że znalazł bardziej optymalną
damianhhh wrote: Dla porownania na rafallo po ok. godzinie 56.16, zesrasz się a tego nie pobijesz.
Bo to podchodzi pod speed techa już chyba i bardzo szybko się dochodzi do rozsądnych czasów -widać to na dedi
damianhhh wrote:akurat na ten temat wiesz jedno wielkie góóóóóóóównoooooo. najlepiej pierdolic domysly. oczywiście, ze jury segregowalo mapy, ale ich zdanie mialo tu najmniejsze znaczenie.
wiesz podchodząc ze zdrowym rozsądkiem mapy miały być oceniane i wyłaniane te z najlepszą śr.imo , a nie totolotek(nie wiem jak do końca wybierano te mapy, ale zostały wybrane więc trzeba je jeździć)
damianhhh wrote:Pokaz mi w niedziele swojego rega na niej, nie zlap ani jednego buga do polowy.
Czy ja jestem jakimś uberbotem?że mam jeździć extremalnie perfekcyjnie?Rega na jakimś tam poziomie można mieć jak na każdej mapie, nie musisz jechać na wr cały czas /na mapie rafalla możliwe że tak bo nie ma tam jakiegoś super wymagającego zakrętu/. A po 2. przeciwnik jedzie TĄ SAMĄ trasę więc szanse są wyrównane

a tych bugów nie wiem gdzie tyle widzisz, na każdej możesz na nie natrafić ...
damianhhh wrote:Imho poziom spada z tygodnia na tydzien (mapa na kwali, choć slaba, okazal się chyba strzalem w dziesiatke) i jeśli na XX mamy już grać same lole, to chyba wystawimy jakuba (top8 na dualmixie, on gral tam wlasnie głównie lole, wiec ma doswiadczenie chlopak) i loxleya i nic dziwnego jeśli będą jeszcze graczami meczu.
Nie nazwałbym tych tras samymi lolami, ale dla Ciebie może takimi są...
Chyba że masz na myśli, że xen zapoczątkuje serię loli,czego nie można stwierdzić bez znajomości reszty map.