Nations Cup 3 - POLSKO DO BOJU !
Buhaha ostatnio gralem 2 tyg temu a tu 3rd place nice
Jednak jestem Boski:) Wiedzialem ze z Jakubem coś nie tak chyba przekupiony był:P Loony powinien miec raczej 174 pts korupcja !!!!!!!!!!!!! Odpalam boosta i ide pic dalej cya

- brzerzanin
- Zaczyna szaleć na ulicach
boski, widzisz nic nie trenilismy, pilismy ( mnie wyjebalo z serwa) i k**wa jesteśmy w skladzie 

-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
no to rozwijam, najwyrazniej jakub ma mnie w d*pie, skoro nie gralem dzisiaj, a pisalem na forum ze chce, ale on najwyrazniej dal kogo innego na kwali. ale już mniejsza z tym. chciałem zagrac, ale nie wiem czemu nie gralem, ktos mi powie dlaczego nie moglem ?
- brzerzanin
każdy chciał zagrac, i co z tego? dla Ciebie mialby robić wyjatek? jakub sam nie wybieral ludzi ale wraz z wallym. najwyrazniej nie pokazales w pl4 na co cie stacMAXERRR wrote:no to rozwijam, najwyrazniej jakub ma mnie w d*pie, skoro nie gralem dzisiaj, a pisalem na forum ze chce, ale on najwyrazniej dal kogo innego na kwali. ale już mniejsza z tym. chciałem zagrac, ale nie wiem czemu nie gralem, ktos mi powie dlaczego nie moglem ?

-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
^ konkretna odpowiedz ...Bad Olo wrote:"zycie"
...
...
muahuahauhauahuahauha jakub dojebałeś do pieca nie ma co :* xDxD i tak Cie kocham :*^^
- brzerzanin
wszyscy się kochamy nawzajemszopinski_pl wrote:muahuahauhauahuahauha jakub dojebałeś do pieca nie ma co :* xDxD i tak Cie kocham :*^^

hmm no dobra kochamy się 
o co chodzi z tymi procentami? kto ma jakie szanse na wygraną? jak oni to liczą? a tak w ogóle makser jakub wybierał po skillu i zachowaniu i dlatego nie byłeś (:
Oni tego nie liczą, ludzie po prostu głosują na dany kraj i tak są wyciągane procenty. Jest to zwyczajna, prosta ankieta.o co chodzi z tymi procentami? kto ma jakie szanse na wygraną? jak oni to liczą?
graty za kwali panowie !
Chce powiedziec ze NIE MA k**wa NIE TRENIENIA
!!!!!!!!!
Albo się treni i jedzie albo się na kopach wylatuje, niestety prawda jest taka ze każdy musi być przydatny do zespolu !
cg
Chce powiedziec ze NIE MA k**wa NIE TRENIENIA
Albo się treni i jedzie albo się na kopach wylatuje, niestety prawda jest taka ze każdy musi być przydatny do zespolu !
swieta prawdwa, biacz
- brzerzanin
spokojna twoja rozczochrana
trenilem na pl4 to będę tez trenil na nc3 

Panowie, nadchodzący tydzień będę miał zajebisty po prostu :shock: , codziennie po dwa sprawdziany prawie
, także... ciężko będzie znaleźć czas, najwyżej kilka pałek pierwszych poleci :-P
pozdro...
pozdro...
gratuluje wszystkim którzy dostali się do repry !! wróciłem dziś o 7 rano i jestem padnięty :d szkoda że nie było mi dane wziąść udział w kwali ale no cóż, życze powodzenia w nc3 !!
Peace 4 all
Haczek powiem ci tak
jesteś zdolny nie musisz się kuc, ja lece caly czas na rozum w tej szkole i zadnych problemow ze zdaniem nie mam:) jakos do tej pory nie kupilem ksiazek prowadze 4 zeszyty + 1 multiprzedmiotowy a do tego nie chce mi się otwierac plecaka i odrabiac lekcji skoro wiem ze w szkole i tak se od kogos spisze je na jakiejs lajtowej lekcji
Wiec gogogogogo !
A ja mam dopiero pierwsza laske i to z plusem z fizyki
a w tym tygodniu dojda max 2 wiec
mozesz mnie przegonic 
jesteś zdolny nie musisz się kuc, ja lece caly czas na rozum w tej szkole i zadnych problemow ze zdaniem nie mam:) jakos do tej pory nie kupilem ksiazek prowadze 4 zeszyty + 1 multiprzedmiotowy a do tego nie chce mi się otwierac plecaka i odrabiac lekcji skoro wiem ze w szkole i tak se od kogos spisze je na jakiejs lajtowej lekcji
Wiec gogogogogo !
A ja mam dopiero pierwsza laske i to z plusem z fizyki
sorki, że z "lekkim" poślizgiem, ale na tmpl jestem 1 raz od czasu, gdy wyszedłem podczas kwali...
także po 1 gratuluje najlepszej czwórce - panowie świetna gra
pozostali oczywiście również bardzo starali się urwać każdy punkcik. Astmosfera była jak na domowym obiadku.
A jeśli chodzi o moj załosny występ no to raczej n/c
Jakub dał mi szansę, którą chciałem wykorzystać...ale (praktyczny) brak treningu robi swoje - zawaliłem sprawe. Choć mysle, jak bym się przyłożył to mogłbym powalczyć - choć byłoby bardzo ciężko z taką ekipą
czasami szło mi całkiem nieźle - raz prowadziłem przez całą runde (no Cobhamie) ale minimalny błąd na ostatnim slajdzie spowodował, że straciłem prowadzenie. Poziom był naprawdę wysoki
przede mną jeszcze inne turnieje itp, więc zapewne na nude nie będę narzekał
jedno ze zajęć to gorące dopingowanie naszym biczaskom na nc3
ps. gratki Loony - fantastyczna regulorność man! GT poowaaaa
beztrosko na PROSTO.
@edit
Loooll zdobyłem 26 pts
jestem zajebisty jednak… z kwali wychodziłem z przekonaniem, ze będę ostatni – a tu Ola dojebała jeszcze bardziej 
Olo – a wiesz co robi mała Żydówka na huśtawce?
także po 1 gratuluje najlepszej czwórce - panowie świetna gra
przede mną jeszcze inne turnieje itp, więc zapewne na nude nie będę narzekał
ps. gratki Loony - fantastyczna regulorność man! GT poowaaaa
beztrosko na PROSTO.
@edit
Loooll zdobyłem 26 pts
Olo – a wiesz co robi mała Żydówka na huśtawce?
Last edited by FRED on 29 September 2007, 19:21, edited 1 time in total.
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
O k**wa ALE PODPIS! Nice man!
Jaraj.. Jaraj.. Jajajajaraj.. Ooooo jaraj
nie ma takiej siły by nam palić zabronili
my te topy wciąż kruszymy tak od wielu lat
Mhehe
Fred -> wkurwia snajpera
Jaraj.. Jaraj.. Jajajajaraj.. Ooooo jaraj
nie ma takiej siły by nam palić zabronili
my te topy wciąż kruszymy tak od wielu lat
Mhehe
Fred -> wkurwia snajpera