Mowilem ze będzie łatwoYorgi wrote:Gralem w to u kumpla. było w jakims ks expercie kiedyś tylko nie pamietam nazwy
Jaka to gra?
Jaka to gra?
Jaka to gra?
Fuck nawet on nie pamieta nazwy. A glugo się obijalismy w tym...
Jaka to gra?
...łeee..to wy n00pki jesteścieR1p wrote:Ta....kurde myslałem, ze nie mam 116, a mam jednak cda od 113
ja mam od 53......
choć przyznam się bez bicia - mam wiele dziur jeśli chodzi o regularność. No i od wrzesniowego nr skonczyła mi się prenumeratka...
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Jaka to gra?
Nikt w takie g*wna po prostu nie gra, zacznijcie dawac coś normalnego a nie same amatorszczyzny, ktore nawet nie sa lepsze od gier z C64, to będzie ciekawiej.

Jaka to gra?
Bo tomerq daje takie freewarowe g*wna ;/
Jaka to gra?
Freewarowe g*wna ktore były na lamach CD-AR1p wrote:Bo tomerq daje takie freewarowe g*wna ;/
Jaka to gra?
Co ma do tego CD-A? lol Crap jest crapem nie wazne, gdzie się pojawi, i nikt normalny nawet tego nie będzie ruszal.
A zreszta CD-A nie jest jakims wyznacznikiem gier jak dla mnie.
A zreszta CD-A nie jest jakims wyznacznikiem gier jak dla mnie.

Jaka to gra?
tomeczku już wiele osob Ci podpowiedzialo, abyś zmienił to g*wno
ja się przyłaczam do zdania Ripa i Kasi...
ja się przyłaczam do zdania Ripa i Kasi...
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Jaka to gra?

Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Jaka to gra?
to są dwie różne gry...Master wrote:Rajd na Berlin czy tam Rush for Berlin
Medal of Honor Airborne?
Jaka to gra?
tunoPL dajesz następne
Siekiera=Siekierka
Jaka to gra?
kurrrr mialem ta gierke wyczes ^^
Jaka to gra?
dobrze tomerq
tylko znowu nie daj jakiegoś dziwactwa 
Jaka to gra?
colin?
Siekiera=Siekierka