ScrappLan 2011 3/4/5 CZERWCA
A ja już w domu wykąpany, najedzony i trzeźwy
Niezła zwała była nie ma co 

Mowa od wszytskich:
Scrapp: Niniejszym oświadczam szczerze i w pełni władzy umysłowych pod żadnym przymusem, i nie obojętną sugetnią, że w obecnych ramach któe przesoły by najśmielsze oczekiwania również optymistów myślę , że jestem Scrapplerem i dziekuje wszytskim za to dziekuije!.
Sunrise:Ja również oświadczam że mam mokre obuwie i konkretnego alkoholwego potworka który rzada wiecej
Bax: Żałujcie że was nei ma!
Joker: Diav3l ma dobre piwo i nie wie że kroimy go z piw
Meg: Buziaczki :**
Diav3l: Pokazuje czarne seksowne majtki i mówi to tyle! Kocham jakuba!
Lewy: Słowik jest lamą !
Scrapp: Niniejszym oświadczam szczerze i w pełni władzy umysłowych pod żadnym przymusem, i nie obojętną sugetnią, że w obecnych ramach któe przesoły by najśmielsze oczekiwania również optymistów myślę , że jestem Scrapplerem i dziekuje wszytskim za to dziekuije!.
Sunrise:Ja również oświadczam że mam mokre obuwie i konkretnego alkoholwego potworka który rzada wiecej
Bax: Żałujcie że was nei ma!
Joker: Diav3l ma dobre piwo i nie wie że kroimy go z piw
Meg: Buziaczki :**
Diav3l: Pokazuje czarne seksowne majtki i mówi to tyle! Kocham jakuba!
Lewy: Słowik jest lamą !

Wy lepiej wracajcie do melanżu, a nie tu tracicie czas na tmpl 
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Po pieszysze: było przyjechac a nie pierdolić, po drugie: było przyjechac a nie pierdolić. Tyle od ode mnie.Toby wrote:Wy lepiej wracajcie do melanżu, a nie tu tracicie czas na tmpl
Discord: vanitasss
też kiedyś byłem na jakimś lanie chyba !
Ach ten zonk zbił po pijaku drzewo i do tego zmył się przedwcześnie .. Ale warto było nice impreza
)
SP: 270km za mną umieram .. dobranoc może tym razem nikt mnie nie wyniesie rano na słońce
SP: 270km za mną umieram .. dobranoc może tym razem nikt mnie nie wyniesie rano na słońce
Zonkuś
No sry, muszę ratować zagrożenie z polaka, które mi pinda niedawno wstawiła.. :ELexiu wrote:Po pieszysze: było przyjechac a nie pierdolić, po drugie: było przyjechac a nie pierdolić. Tyle od ode mnie.Toby wrote:Wy lepiej wracajcie do melanżu, a nie tu tracicie czas na tmpl
Ano i muszę nakurwiać na bicyklu :3 [/quote]
(Dodano 04 czerwca 2011, 22:31)
PS. Uberwiadomość od Jakuba, który "pozdrawia baxa, diava, sunrisa i scrapplera." (a reszty chyba nie
chyheck to ch** bo mi wodke z winem do leja wlal i przepadlem w choooy.
joker spi, lewy nie spal cala noc i zapierdalal z diavelem i zulem jakims parę km do sklepu. jest dobrze
(Dodano 05 czerwca 2011, 9:40)
pit:ja chciałbym się kuźwa dowiedzieć gdzie jest mój telefon??? wiem że ręką gasiłem żar na patyku sun'a, bo się paliło a ty młody masz wpier..... za takie dociekiwania, przesadziłeś z tym pytaniem o 3 dziewczynę.
joker spi, lewy nie spal cala noc i zapierdalal z diavelem i zulem jakims parę km do sklepu. jest dobrze
(Dodano 05 czerwca 2011, 9:40)
pit:ja chciałbym się kuźwa dowiedzieć gdzie jest mój telefon??? wiem że ręką gasiłem żar na patyku sun'a, bo się paliło a ty młody masz wpier..... za takie dociekiwania, przesadziłeś z tym pytaniem o 3 dziewczynę.
no i ja też już w domu. Było ok, oczywiście oprócz paru kwestii. Zombi powraca za rok czy coś tam coś tam, oj tam oj tam z nową porcją musztardy 
Pas zwycięscy wygrał Uniq aber achtung on jest przechodni
, więc za rok będzie ogień.
Uniq daj pls fot pasa by widzieli o co walczyć
Mam nadzieję, że wszyscy się dobrze bawili i wrócą szczęśliwie do domów
Pas zwycięscy wygrał Uniq aber achtung on jest przechodni
Uniq daj pls fot pasa by widzieli o co walczyć
Mam nadzieję, że wszyscy się dobrze bawili i wrócą szczęśliwie do domów
...
Poznań dotarł. Dobrze w ch**, robimy afterparty dziwki koks lasery. To pisałem ja. Star.

Dotarłem do domu! Martwię się jednak o ekipę z północy, bo w pociągu na wysokości Włocławka skończył się ostatni antał, a Paweł już ledwo żył, krzyczeliśmy na cały pociąg "Dziuniiiiiiia" 
Foty wrzucę jak Chybcio i ja zgramy dodatkowe z telefonów, pewnie koło wieczora
Na rozgrzewkę 4 najlepsze
http://pokazywarka.pl/ruko2v/
Foty wrzucę jak Chybcio i ja zgramy dodatkowe z telefonów, pewnie koło wieczora
Na rozgrzewkę 4 najlepsze
http://pokazywarka.pl/ruko2v/
- Jack Bauer
- Moderator
Chciał bym coś ciekawego napisać, ale nie dam rady, czuję się jak rzadkie g*wno.
Btw. Prosił bym szanownego Stara o odesłanie moich krótkich spodenek.
Jeszcze jedno, prosił bym o zachowanie dla siebie niektórych zdjęć.
I ostatnie: Niech się przyzna te co po mnie skakał jak spałem zezgonowany, bo teraz nawet kaszlnąć nie mogę tak mnie żebra bolą.
Btw. Prosił bym szanownego Stara o odesłanie moich krótkich spodenek.
Jeszcze jedno, prosił bym o zachowanie dla siebie niektórych zdjęć.
I ostatnie: Niech się przyzna te co po mnie skakał jak spałem zezgonowany, bo teraz nawet kaszlnąć nie mogę tak mnie żebra bolą.

- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Członek ekipy Poznańsko-Sopocko(!)-podszczecińskiej w domu. Szczerze współczuję Meg podróży pociągiem, mam nadzieję że jej przynajmniej działa klima, bo u mnie nie dość że gorąco, to jeszcze ze śmierdzącym psem w przedziale (mam na myśli psa, nie smerfa).
Zajebisty weekend, strzeliłem lufę z kim chciałem, hehe. Poznałem ludzi na żywo z którymi gram parę lat już. Gdyby nie jeden, dla mnie osobiście niemiły incydent, byłoby, k**wa, dobrze fchuj!
PS Autora plotki prosiłbym żeby chociaż mi się ujawnił, prywatnie na GG.
Zajebisty weekend, strzeliłem lufę z kim chciałem, hehe. Poznałem ludzi na żywo z którymi gram parę lat już. Gdyby nie jeden, dla mnie osobiście niemiły incydent, byłoby, k**wa, dobrze fchuj!
PS Autora plotki prosiłbym żeby chociaż mi się ujawnił, prywatnie na GG.
Lex, życzę Ci byś nigdy nie musiał być w mojej sytuacji, jaka była w na lanie i by nigdy nikt Tobie nie dopierdzielił jak ty mi. Piszę to, bo pewnie o tym piszesz jako o "plotce". Przemyśl i ogarnij.
btw, bardzo bardzo dziękuję reszcie (szczególnie Sunowi, Baxowi), która pomogła zachować zimną krew i czystość umysłu, bo trochę zaparowałem i bez Waszej pomocy chyba popełniłbym sporo błędów a tak jest good.
btw, bardzo bardzo dziękuję reszcie (szczególnie Sunowi, Baxowi), która pomogła zachować zimną krew i czystość umysłu, bo trochę zaparowałem i bez Waszej pomocy chyba popełniłbym sporo błędów a tak jest good.
...
Wujcio, dla nas, małolatów, Twoje zachowanie nawet po pijaku jest w ch** imponujące. Nie przejmuj się 
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Scrappler - jedno muszę powiedzieć - zawsze Ciebie lubiłem (już w Sieradzu wiedziałem, że jesteś kawał super człowieka), zawsze Ciebie ceniłem i nigdy to się nie zmieniło, nawet na moment. I kurfa nie waż się myśleć nawet, że było inaczej ^^
Weź nie pierdol poleciałeś trochę za szeroko. Ogólnie żałuję, że nie miałem czasu wyperswadować Ci niektórych rzeczy... Spotkamy się następnym razem to pogadamy. Przegiąłeś i sam wiesz o co chodzi.. Star.Lexiu wrote:Scrappler - jedno muszę powiedzieć - zawsze Ciebie lubiłem (już w Sieradzu wiedziałem, że jesteś kawał super człowieka), zawsze Ciebie ceniłem i nigdy to się nie zmieniło, nawet na moment. I kurfa nie waż się myśleć nawet, że było inaczej ^^

informuję, że żyję i jakąś godzinkę temu dosięgła mnie kulminacja kaca. nigdy więcej nie piję wódy z gwinta, o.