ScrappLan 2011 3/4/5 CZERWCA
Przyjdzie czas, przyjdzie rada. Mam w domu trochę z maja itp 
- Piotruś
- Pirat drogowy
Bociu takich rzeczy się nie robi na ostatnią chwilę...
To ja odbiegnę od tematu - ma ktoś to zdjęcie jak Chybek dostaje moim penisem po głowie?
Wyjechać z lana w niedzielę o 16, wrócić do domu w poniedziałek o północy - bezcenne.
Botrex!!! Wziales numer od tej dziuuuni? Bo kurde jak pociag stal niecala minute we Wloclawku, to za wiele zrobić się nie dalo, Ty miałeś wiecej czasu ;>
O LANie nie będę dużo pisal, bo będę tylko powtarzal to, co już zostalo napisane, ale było mega
dzięki Scrapp 
Botrex!!! Wziales numer od tej dziuuuni? Bo kurde jak pociag stal niecala minute we Wloclawku, to za wiele zrobić się nie dalo, Ty miałeś wiecej czasu ;>
O LANie nie będę dużo pisal, bo będę tylko powtarzal to, co już zostalo napisane, ale było mega

Sunrise zgadzam się z tym , że to co zrobiłem było pojebane i była to najbardziej popierdolona rzecz jaką zrobiłem w życiu i też się Ciesze , że to się tak skończyło, szczerzę przepraszam za to i dziękuje ,że mnie powstrzymaliście. Nie podoba mi się tylko to , że oceniasz kogoś za to co zrobił po pijaku , zdarzyło mi się to pierwszy raz i nie mam zamiaru więcej tego robić. Więc to czy powinienem dostać kluczyki czy nie raczej nie powinno być zdeterminowane tym zdarzeniem .... jeżdżę samochodem od dwóch lat i to sporo robiłem i po tyś km dziennie nigdy nie dostałem mandatu ani nie miałem wypadku a ojciec uczył mnie tej sztuki od małego. Więc proszę nie oceniaj mnie w ten sposób. Mam nadzieję , że rozumiesz o co mi chodzi.
Zonkuś
Nie ma co, impreza była po maksie wyjebana w kosmos. Mimo tych wszystkich dziwnych rzeczy mnie się podobało. Wielkie podziękowania dla Scrappa za organizację i dla Lewego za ogarnięcie zwłok z podłogi 

- Piotruś
- Pirat drogowy
joker, taktykę trzeba zmienić, taktykę....ja też....
jeb***...jabkowski wrote: .... jeżdżę samochodem od dwóch lat i to sporo...

... 
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
A ja bym prosił tracklistę co w samochodzie leciała bo taki jeden wkręcający kawałek mi się spodobał. Arek nazwę pamiętał tylko po pijaku nad ranem przy ognisku, a ja mam sklerozę i i tak wiedziałem, że zapomnę
Z góry dzięki.
Zonk że jeździsz od 2 lat i od małego się uczysz to Tym bardziej się dziwie jak mogłeś zrobić coś takiego. I jak jezdzisz 2 lata to tak naprawdę jesteś noobem tak jak ja bo g*wno tak naprawdę przezylismy na trasie na ten temat może się wypowiedziec Star, Scrapp któzy w życiu przejechali kilka milonów zapewne choć star może jeszcze nie ale już ma blisko . I nie mow ze nie mamy mowic bo to jest tylko Twoje szczescie i nasze i kogos ze nie był na ulicy jak jechales i ze tylko z taka predkoscia wjechales w drzewo bo uwierz ze moglo to się masakrycznie skończyć a wtedy nie tylko Ty mialbys gnoj tylko osoby odpowiedzialne za lana. I proszę nie mow mi ze jezdzisz 2 lata i jesteś doswiadczony bo takie słowa to mozesz powiedziec za 30 lat jak będziesz naprawdę wiedział co to jest jazda autem.

- Piotruś
- Pirat drogowy
Dobra. Panowie. Całe szczęście że poważniejszych obrażeń u StaRa i Suna nie było. Każdy jest mądry po szkodzie. Mogłoby się to dużo gorzej skończyć gdyby ktoś się pod koła napatoczył. Zonk, masz nauczkę by więcej za fajerę napruty nie wsiadać. Ja też tam byłem przed wjazdem do ośrodka i widziałem co się odpierdala. Twój kac moralny da ci trochę do myślenia przez jakiś czas....
Z tej listy godne jest Laurent Wery, Lmfao- party rock non stop leciało też, Magic System - Ambiance la Africaine i Timati.
Star ty puszczałeś to Olli na Battle?
Z tej listy godne jest Laurent Wery, Lmfao- party rock non stop leciało też, Magic System - Ambiance la Africaine i Timati.
Star ty puszczałeś to Olli na Battle?
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Tracklista jest całkiem spoko
Ze dwie piosenki może bym wywalił, ale reszta jest w pytę.
A powie mi ktoś jeszcze o co chodzi z akcją lania piwa przez lejek do spodni? To jakiś zakład/chrzest dla prawiczka lanowego czy jak?
A powie mi ktoś jeszcze o co chodzi z akcją lania piwa przez lejek do spodni? To jakiś zakład/chrzest dla prawiczka lanowego czy jak?

C13
- Piotruś
- Pirat drogowy
Widać nie byłeś jeszcze na LANie, będziesz to się dowiesz, mi też nie chcieli powiedzieć...crowmaster_13 wrote:
brakuje przynajmniej dwóch zdjęć, pierwsze to zdj. ekipy POL w ich żulastych czerwonych koszulkach i drugie to ostatnie grupowe zdjęcie przed rozjazdem do domów. Kto je ma? Wiem że z Jokera aparatu było to grupowe....
a właśnie Joker ty nie byłeś teraz w Gdańsku bo widziałem japę podobnę do twojej w busie?
Każdy świeżak LANowy ma zadanie w rodzaju chrztu, ja np. rok temu miałem wypić szklankę spirytusu ;d
W tym roku świeże dupki nadstawiali Joker, Zonk, Kolumb. A to latali z gołymi dupami, a to mieli piwo przez leja w spodnie, a to Mańka nosili na barana ;d
W tym roku świeże dupki nadstawiali Joker, Zonk, Kolumb. A to latali z gołymi dupami, a to mieli piwo przez leja w spodnie, a to Mańka nosili na barana ;d