MŚ2010

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
Fistashi
Pirat drogowy

MŚ2010

Post by Fistashi »

No jak mnie coś boli to raczej lapie się za to miejsce i leże albo masuje, ale na pewno nie wierzgam (przeturlać się może i zdarzy), i na pewno też widząc że sędzia podbiega nie zaczynam teatralnie kuleć, tylko po to, żeby 30 sekund później normalnie biegać : )

Altus, przekręciłeś bo nie napisałem tego tak! : ) Nie mam tego w poważaniu, tylko ciężko mi dyskutować z człowiekiem, który twierdzi że Robben jest lepszy od Beckhama - wiadomo że znajdzie się takich dużo, pewnie nawet bardzo dużo, ale to jak dla mnie zbyt duża różnica zdań żeby obeszło się bez kłótni, a ja się nie chce kłócić :P

Poza tym - powtarzam po raz ostatni - DOSKONALE ZDAJE SOBIE SPRAWE ŻE KAŻDY PIŁKARZ CZASEM UDAJE. I pewnie dzisiaj w meczu zobaczymy np. symulacje Torresa albo Busquetsa, ale po prostu MOJEJ OSOBIE (nie waszej, wiec nie probujcie mnie przekonac do swojego punktu widzenia) przeszkadza i irytuje sposób w jaki robi to Robben, co w tym trudnego?

(Dodano 11 lipca 2010, 9:50)
Może mam was zaczać przekonywać że macie zacząć kibicować Manchesterowi United bo to najlepszy klub na świecie? Bo własnie wy chcecie robić to ze mną mówiąc że Robben nie jest taki zły z tym symulowaniem... Jak dla mnie jest i tylko to napisałem w swoim pierwszym poście.
Image
Image
Image
[ladderbar]
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

MŚ2010

Post by Jakub »

dzisaj final, biaaaaaaaaaaatches!!!!!!!!!!!
sialalallaa.

oddo, cmoknij mnie w pupsko :)
skt7
Pirat drogowy

MŚ2010

Post by skt7 »

ALTUS wrote:
pokaż jakiś YT filmik gdzie Beckham potrafił przypieprzyć z odległości większej bądź bliskiej ~30 m.
http://www.youtube.com/watch?v=hqa6hNayLWo
O coś takiego chodziło? Bo nie chciało mi się czytać tych waszych wywodów na miliard bezsensownych słów :D
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jack Bauer
Moderator

MŚ2010

Post by Jack Bauer »

skt7 wrote:
ALTUS wrote:
pokaż jakiś YT filmik gdzie Beckham potrafił przypieprzyć z odległości większej bądź bliskiej ~30 m.
http://www.youtube.com/watch?v=hqa6hNayLWo
O coś takiego chodziło? Bo nie chciało mi się czytać tych waszych wywodów na miliard bezsensownych słów :D
Cięta riposta zawsze skuteczna na internetowych cwaniaków :D
Image
Fistashi
Pirat drogowy

MŚ2010

Post by Fistashi »

hi hi

(Dodano 11 lipca 2010, 19:49)
widzieliście ta akcje przed chwila? właśnie dlatego nienawidze Robbena - Puyol go przeciez nawet nie nadepnal, Robben nawet źle nie stanął - nie przeszkodziło mu to jednak w teatralnym upadku z teatralną miną i turlaniu się z bólu. Frajer.
Image
Image
Image
[ladderbar]
Cezar
Pedo

MŚ2010

Post by Cezar »

Kur**,coś ty zrobił Robben?!?!?!?!?!?!?!?!
HAHAHAHA ale to villa zjeb** :D
Edit:jeśli Holandia nie wygra to będzie wina Robbena :twisted:
Last edited by Cezar on 11 July 2010, 21:10, edited 2 times in total.
Fistashi
Pirat drogowy

MŚ2010

Post by Fistashi »

MUAHAHAHAH ROBBEN : DDDDD
Image
Image
Image
[ladderbar]
oddowicz
Team Poland

MŚ2010

Post by oddowicz »

Ty się nie smiej bo Villa tez sety nie wykorzystal ;] po drugie jak skakal ! bo dostal kose ze mu noge przekrecilo :D

Mam zal do Robbena ze przy drugiej akcji sam na sam nie padl na murawe, puciolina dostala by druga zolta :D
Image Image
oddowicz
Team Poland

MŚ2010

Post by oddowicz »

Fistashi wrote:MUAHAHAHAH ROBBEN : DDDDD
muahaha fabrezgasl ;f
Image Image
Cezar
Pedo

MŚ2010

Post by Cezar »

JA PIERDO**.Holendrzy strzelili sobie w stopę :?
Jack Bauer
Moderator

MŚ2010

Post by Jack Bauer »

Hiszpanie chyba się ugadali z holendrami, zeby nic nie strzelic.

Bye, bye Heitinga. Zidane 4 lata temu tez wylecial w 110 minucie.
Image
oddowicz
Team Poland

MŚ2010

Post by oddowicz »

będzie antyfutbol <3 ;>
Image Image
Cezar
Pedo

MŚ2010

Post by Cezar »

oddo wrote:będzie antyfutbol <3 ;>
supcio<loff>
P.S tylko mi forum zamula?
edit:NO I JEB*** KUR** HU*!!!!!!!!!
Edit 2:Futbol umarł,banda przylizanych lalusiów,zdobywa mistrzostwo świata,oby ich samolot rozbił się gdzieś w dżungli,a ośmiornica na ruszt!
Fistashi
Pirat drogowy

MŚ2010

Post by Fistashi »

Cezar, nie tylko Tobie :P
Image
Image
Image
[ladderbar]
Lox
Moderator

MŚ2010

Post by Lox »

najwięksi farciarze ever, to samo co barca. koniec, kropka. i ch** im w dupę.
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

MŚ2010

Post by Maciuś »

Przy tej pierdolonej w dupe mać akcji w 116 minucie aż cisnęło mi się na usta: 'KRYĆ INIESTĘ DO KURWY JEBANEJ W DUPE PIERDOLONEJ'!!!!!!!!!!!!!! TO CO od****dolił TORRES W DOLICZONYM CZASIE TO SIĘ k**wa NIE MIEŚCI W GŁOWIE, DOLICZYŁ WEBB 2 MINUTY, CHOCIAŻ HISZPANIA CELEBROWAŁA BRAMKĘ PRZEZ 3 MINUTY. Jedynie Robbena mi nie jest żal, niech sobie pluje w brodę, że zmarnował tą okazję 1 na 1 w drugiej połowie... Po meczu Urugwaj-Niemcy myślałem, że już bardziej się nie mogę wkurwić... Teraz myślę tak samo. Hiszpania dołącza do mojej listy nacji, którym życzę totalnej porażki na którymś z turniejów :) A mistrzem i tak jest Holandia I ch**!!!!!!

@Memorial - chyba tematy pomyliłeś kolego :)
Scooter Fox
Zaczyna szaleć na ulicach

MŚ2010

Post by Scooter Fox »

Wiedziałem, że będzie coś nie tak, jak tylko zobaczyłem Howarda "Reżysera" Webba jako sędziego głównego. No i Webb, jak to on, zamiast sędziować, reżyserował. Najpierw dawał żółte kartki za każdy faul, bo dlaczego by nie? Gdy się zorientował, że w tym tempie w 90. minucie na boisku zostanie może 15 piłkarzy, o żółtych kartkach zapomniał całkowicie. Nie omieszkał jednak dać jej Robbenowi za to, że ten się nie wywrócił biegnąc sam na sam z Casillasem i będąc lekko pociąganym za koszulkę przez Puyola.

Owszem, to jest złośliwość, ale patrząc na poziom sędziowania Webba i nurkowania Iniesty pod koniec nagradzane faulami, Robben musiał się tylko przewrócić, a to Hiszpania, nie Holandia, kończyłaby mecz w dziesiątkę. No ale cóż, Holender śmiał biec dalej zamiast się wywrócić i jeszcze odważył się mieć pretensje. I tak, wiem, że za dyskutowanie z arbitrem należy się żółta kartka, ale to tylko dodaje śmieszności całej sytuacji.

Jaki sędzia, taki poziom spotkania, w podtrzymaniu atrakcji spotkania nie pomogła też tak zwana "nowoczesna taktyka", czyli nudynudynudynudynudy, o, akcja po 20 minutach, nudynudynudynudynudy, o, jeszcze jedna... W piłce nożnej powoli brakuje meczów nadających się do oglądania, niestety. Zmiany taktyki się na drużynach nie wymusi, ale powtórki telewizyjne pomagające rozstrzygnąć, kto nurkował, kto faulował, co faktycznie się działo, są bardzo potrzebne, inaczej przebieg spotkania zależy w zbyt dużej mierze od sędziego, a czasem wręcz reżysera.
Image
Image
Image
Gobis
Lubi ostrą jazdę

MŚ2010

Post by Gobis »

Muahahaha :D I tyle w temacie , zapindalam na browca bo za friko leją muahahaha !!!!
Memorial
Doświadczony driver

MŚ2010

Post by Memorial »

Maciek wrote:Przy tej pierdolonej w dupe mać akcji w 116 minucie aż cisnęło mi się na usta: 'KRYĆ INIESTĘ DO KURWY jeb** W DUPE PIERDOLONEJ'!!!!!!!!!!!!!! TO CO od****dolił TORRES W DOLICZONYM CZASIE TO SIĘ kur** NIE MIEŚCI W GŁOWIE, DOLICZYŁ WEBB 2 MINUTY, CHOCIAŻ HISZPANIA CELEBROWAŁA BRAMKĘ PRZEZ 3 MINUTY. Jedynie Robbena mi nie jest żal, niech sobie pluje w brodę, że zmarnował tą okazję 1 na 1 w drugiej połowie... Po meczu Urugwaj-Niemcy myślałem, że już bardziej się nie mogę wkurwić... Teraz myślę tak samo. Hiszpania dołącza do mojej listy nacji, którym życzę totalnej porażki na którymś z turniejów :) A mistrzem i tak jest Holandia I ch**!!!!!!

@Memorial - chyba tematy pomyliłeś kolego :)
Nie nie :P dalem do przeczytania, bo ciekawe ilu jest tu fanow Barcy kibicujacych Reprezentracji Hiszpani na tych mistrzostwach ( nie wiedzac jak to wyglada od srodka ) :P
Post Reply

Return to “Off-Topic”