@iam
Po reakcji wnioskuje, że ten Stern jest jakąś persona non grata? Co ma za uszami?
NBA Basketball
NBA Basketball
Nie no, zły nie był, jak 30 lat się trzymał - po prostu parę decyzji, które podjął solidnie przeszkadzały we wszystkim 
NBA Basketball
Jou. Ma ktoś może konto na league passie? Do 7 XI jest za darmo :3
A co do samej ligi - po obejrzeniu statystyk wczorajszych meczów: beka w ch**.
Kobe 22
Pau 23
Dwight 19
A i tak przejebali z Dallas
Nash 4 asysty - sprawdza się opinia, że Fakersom niepotrzebny jest PG, bo i tak nie będzie dostawał piłki. Ball hog ftw!
A co do samej ligi - po obejrzeniu statystyk wczorajszych meczów: beka w ch**.
Kobe 22
Pau 23
Dwight 19
A i tak przejebali z Dallas
Nash 4 asysty - sprawdza się opinia, że Fakersom niepotrzebny jest PG, bo i tak nie będzie dostawał piłki. Ball hog ftw!
NBA Basketball
to, że PG ma 4 asysty to wcale nie oznacza, że nie jest potrzebny. Nash to floor general, z nim na boisku drużyna zawsze gra zdecydowanie lepiej i ma zdecydowanie więcej możliwości ofensywnych 
NBA Basketball
Lakers nie potrzebują Nasha, to Nash potrzebuje Lakers - jak w ciągu nba na przestrzeni lat wiemy, sporo gwiazd odchodzi ze swoich drużyn do tych, które mają szanse na mistrzostwo, żeby zdobyć pierścień i tyle 
I ta, też się właśnie dowiedziałem, że jest free league pass, więc nocami będzie co robić do siódmego
I ta, też się właśnie dowiedziałem, że jest free league pass, więc nocami będzie co robić do siódmego
NBA Basketball
Jakby nie było - nakupowali gwiazd przed sezonem, a przegrali z upadającymi Mavs...
To może jak nikt nie ma pożyczyć konta - jak je założyć nie posiadając karty visa/mastercard/etc. ?
To może jak nikt nie ma pożyczyć konta - jak je założyć nie posiadając karty visa/mastercard/etc. ?
NBA Basketball
Ja normalnie założyłem z dwa lata temu konto na nba.tv, pojawiło się jakieś okienko z free league pass, kliknąłem i miałem ;d
NBA Basketball
Właściwie to już chciałam się śmiać z Lakersów, jako że jest to mój least favourite team, ale w sumie to myślę, że to tylko taki początek. Jak Heat zaczynali pierwszy sezon w tym swoim naszpikowanym gwiazdami składzie, to też było słabo, ale dotarli się i jak teraz jest już każdy wie. Tak więc pewnie (niestety) pierwsze koty za płoty i będzie tylko lepiej. Najbardziej ciekawi mnie tu jednak komu bardziej spadną statystyki jeśli chodzi o asysty - Nashowi czy Bryantowi 
Poza tym jakoś teraz nie mogę się przyzwyczaić do nowego wyglądu nba.com. Jest tak jakoś... biednie.
Poza tym jakoś teraz nie mogę się przyzwyczaić do nowego wyglądu nba.com. Jest tak jakoś... biednie.

NBA Basketball
Jeśli chodzi o Lakers to nie pokazują nic specjalnego od czasu pre season, nie wiem jak to z nimi będzie. Wg mnie mają wciąż kiepską ławkę, która niczym nie dorównuje ławce C's. A tak wgl to jest jeszcze jakiś rasowy rozgrywający w LAL?
I tak zgadzam się, zamiast pójść krok do przodu, poszli krok do tyłu, wygląda to starzej.
I tak zgadzam się, zamiast pójść krok do przodu, poszli krok do tyłu, wygląda to starzej.