PL4 ?
PL4 ?
Aco mam wspolnego z hitlerm?
To ze zmuszam cie do ligi, to ze zabijam tych co maja inne zdanie?
a może to ze was chce sluchac?
To ze zmuszam cie do ligi, to ze zabijam tych co maja inne zdanie?
a może to ze was chce sluchac?
*... i wszystko jasne.
PL4 ?
już o tym dyskutowalem od 22 do 2 z jakubem i dziś godizne z buletem i jakubem 
Decyzja już zapdala
Decyzja już zapdala
*... i wszystko jasne.
PL4 ?
PS co tak slabo mialo być po 55 sek a tu co srednio 57 zawiodlem się na was co nie zmienia faktu ze to będzie wystarczajacy czas na awans GJ PS
oby nam tez tak poszlo, no nic zobaczymy w niedziele
oby nam tez tak poszlo, no nic zobaczymy w niedziele
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
PL4 ?
olo po tej naszej jakże owocnej rozmowie na TS dzisiaj wydaje mi się ze ty to jesteś jak Listkiewicz a jakub jak Tomaszewski normalnie żaden kurde nie ustąpi a ja tez biedny żuczek mordę prułem i g*wno z tego wyszło
a co do tego 1:10 jak ktos nie dojedzie to na zepsułeś misterny plan bo my chcieliśmy żeby dojechał jeden z nas i byśmy mieli najlepszy czasze wszystkich
a co do tego 1:10 jak ktos nie dojedzie to na zepsułeś misterny plan bo my chcieliśmy żeby dojechał jeden z nas i byśmy mieli najlepszy czasze wszystkich
PL4 ?
a wiesz co jest najlepsze olo..........
ze ja wlasnie pracuje
ide kupe zw
[ Dodano 27 Lip 2007, 16:38 ]
Myśle ze jak już jakub i mor_olo spotkaja się na Lanie w Poznaniu to już nie będzie wasni miedzy nimi i po wszystkim razem wroca do domu:

ze ja wlasnie pracuje
ide kupe zw
[ Dodano 27 Lip 2007, 16:38 ]
Myśle ze jak już jakub i mor_olo spotkaja się na Lanie w Poznaniu to już nie będzie wasni miedzy nimi i po wszystkim razem wroca do domu:

PL4 ?
nie dość ze nie masz poczucia humora jakub to nie znasz się na zartach jeszcze.
*... i wszystko jasne.
PL4 ?
dotknij FM a zabije i posiekam na kawalki Olo;P ;DD masz farta ze Cie (joke) lubie;D pozder mada faka a wiec mozemy we 4 ? kocham Was;*

- czatowiec_POL
- Doświadczony driver