POL przegina..
POL przegina..
k**wa z nami to już jest coraz gorzej, za dlugo to już się chyba ciagnie wszystko, jak w rodzinie "szopki" podro Szopek
, o tym co się tutaj wyprawia to mozna by 7 tomow napisac, naprawdę tworzymy niezla historie, az strach pomyslec co my będziemy robić za 1-2 lata, jak być może nie będziemy grali w TMN 
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
POL przegina..
wchodze na tmpl i patrze ze mam 150 nie przeczytanych postów... myśle se pewnie boty dają te linki... a tu w przeciągu paru godzin nabiliście ^^
[ Dodano 14 września 2007, 19:33 ]
i coś szfankuje ta lista kto jest na forum.... pisze ze jest 22 ludzi... 14 zarejestrowanych i 7 gości... coś się nie zgadza ^^
[ Dodano 14 września 2007, 19:33 ]
i coś szfankuje ta lista kto jest na forum.... pisze ze jest 22 ludzi... 14 zarejestrowanych i 7 gości... coś się nie zgadza ^^
POL przegina..
@coof - to bym pomyslał "zal mi was" i poszedł na inny serv/inną gre/na dwór i ch** :)Headshot i mini - bardzo złe przykłady bo tam praktycznie nie gram 
POL przegina..
przykład jak przykład ;PR1p wrote:@coof - to bym pomyslał "zal mi was" i poszedł na inny serv/inną gre/na dwór i ch** :)Headshot i mini - bardzo złe przykłady bo tam praktycznie nie gram

POL przegina..
fajnie
siedzimy se na serwie kamil ja maxer i nagle wchodza jakub i mat i odrazu bana dostalem
najs pol
dobra robota!
siedzimy se na serwie kamil ja maxer i nagle wchodza jakub i mat i odrazu bana dostalem
najs pol
dobra robota!
POL przegina..
to lesne ludki były
Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
POL przegina..
To niebieski czop na twoim awku....
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
POL przegina..
^^ tak było ! mam nawe screnna, zrobilem sobie. wszedl mat i jakub, chwile pozniej, ban polecial, xyx wylecialXyX wrote:fajnie
najs pol
dobra robota!
POL przegina..
nie liz mu dupy coof bo on ma cie w d*pie
Maxer jak masz to daj screena
Holo wez mnie odbanuj bo to chyba nie tymczasowy..
POL przegina..
proponuje już zamknac japeXyX wrote:nie liz mu dupy coof bo on ma cie w d*pie
POL przegina..
ja coofa nie mam w d*pie.
on jest jeden z naj wiecej inteligentnych graczy tu, inaczej niz paru innych
on jest jeden z naj wiecej inteligentnych graczy tu, inaczej niz paru innych
POL przegina..
gdybym nie popierał którejś ze stron, to bym nie zabierał głosu. jednak trzymam się strony POL i przyjaciół typu szopek i inni. xyx jeśli jakiekolwiek lizanie dupy miało miejsce to było to w twoim wykonaniu. nie rozumiem po co zwracasz się tak do mnie, skoro ja właściwie wtrącam pojedyncze kwestie, które pewnie i tak Ci nic nie robią.
poza tym komu mam nie lizać dupy, bo ma mnie w d*pie? jakub? h0lus? mat? marrek? jak chcesz wiedzieć to, z tego co mi wiadomo żaden z nich nie ma mnie w d*pie i żyjemy w przyjaźni.
poza tym komu mam nie lizać dupy, bo ma mnie w d*pie? jakub? h0lus? mat? marrek? jak chcesz wiedzieć to, z tego co mi wiadomo żaden z nich nie ma mnie w d*pie i żyjemy w przyjaźni.

POL przegina..
Nie czytam dalej bo odrazuvu.jakub wrote:ile razy mam jeszcze pisać, ze to holus z panelu admina?
Kufwaf Ja tego nie zrobilem. od 18 nie ma mnie na kompie. a poza tym nigdy nie kicknalem z panelu admina fistashiego i Xyxa wiec proszę Cie jakyub nie piszv czegoś czego nie wiesz w 100% \:) Na moim servie 35% osob z tmpl ma admina \^^ wiec nie oskarzac mnie
ide pić dalej zostalyu feszcze 3x0,5 na trzecz :d a już wygebalismy 2x0,5 cu
[ Dodano Sob Wrz 15, 2007 3:30 am ]
A poza tym mam pelne zaufanie do Jakuba , Brzerza , mata , I INNYCH z którymi siedize na TSie wiec na moim servie moga robić CO CHCA MAM TO W d*pie ^^ Lx D :* :*( kochaaam waas xd
[ Dodano Sob Wrz 15, 2007 4:20 am ]
KUrwaa teraz wszyasrto przeczytalem czy ja was kiedyś k**wa zbanowalem z anic
POWTARZAM OD 18 NIE było MNIE NA KOMPIE A WCZESNIEJ SIEDZIALEM NA TSIE I GRALEM NA [POL]HEadsohto i siedzialem na TSIE POTEM POSZLISMY NA MOJ SERV ALE NIKOGO NIE KICKOWALEM !!!!!!!!!! A WCZESNIEJ GRALEM W CS:Sorfce. proszę nie rubieceioe ze mnie takiego k**wa chuja ...
POL przegina..
holus, gg 
POL przegina..
Jakub poczytaj co napisalem bo update postas o 4:20 F: mahahaha ide dalej pic jeszcze pol polowki zstalo 
POL przegina..
choć na ts, nie spie jeszcze. napisz na gg jak będziesz, bo siedze u niemcow na ts.
POL przegina..
ja wstaje a mszyna jakub wciaz chodzi...wyłaczyć tego BOTA!!!*****
*... i wszystko jasne.
POL przegina..
spoko, dzień jest jeszcze młódy.
pozdro mor_olo.
pozdro mor_olo.

<- Drzwi