POL vs ESP
POL vs ESP
widzisz, sam się tak zalatwiles, mor_olo.
POL vs ESP
jakub, już tlumaczylem się na gg 
dziś wpadne ale raczej nie ma co na mnie liczyc co do dobrych wynikow;/
dziś wpadne ale raczej nie ma co na mnie liczyc co do dobrych wynikow;/
POL vs ESP
no to gg na stc4, BVG.
szkoda shadow, dobry jesteś.
szkoda shadow, dobry jesteś.
POL vs ESP
Pijany jakub najpierw zaczal mnie obrazac (może to byla ta atmosfera treningowa), potem jak chciałem pograc to polowa jedzie polowa pisze, lukasz się gdzies palenta ten wchodzi tamten wychodzi, w rezultacie stracielm 30 min. Faktycznie jeżdżę lepiej dzięki 
*... i wszystko jasne.
POL vs ESP
lol... na serverze byłem 10 sekund bo myślałem ze trenujecie z NED i chciałem popatrzeć jak gracie... a jak ci nie pasuje to po co wogóple przyłaziłes? graj sobie na solo jak ci się tak podobamor_olo wrote:Pijany jakub najpierw zaczal mnie obrazac (może to byla ta atmosfera treningowa), potem jak chciałem pograc to polowa jedzie polowa pisze, lukasz się gdzies palenta ten wchodzi tamten wychodzi, w rezultacie stracielm 30 min. Faktycznie jeżdżę lepiej dzięki
POL vs ESP
omg i był najebany i se gadal co chciał, nikt się nie obrazal za zarty póki co bo tam same joke były z tego co kojarze
niestety mecz wyszedl jak wyszedl, a na C z dobrej strony pokazal się tylko Hack
niestety mecz wyszedl jak wyszedl, a na C z dobrej strony pokazal się tylko Hack
POL vs ESP
CHodzi mi o to ze co chwile coś się dzialo i to nei mialo nic wspolnego z treningiem meczem. a ja nie musze isc na solo jak chce sobie pograc to istneije coś takiego jak ladder ... no ale trzeba znać inny jezyk niz polski.
*... i wszystko jasne.
POL vs ESP
no rzecziwiscie, jechales rewelacyjnie.mor_olo wrote:Pijany jakub najpierw zaczal mnie obrazac (może to byla ta atmosfera treningowa), potem jak chciałem pograc to polowa jedzie polowa pisze, lukasz się gdzies palenta ten wchodzi tamten wychodzi, w rezultacie stracielm 30 min. Faktycznie jeżdżę lepiej dzięki
jak ci przeszkadza moja gadka (a to był taki test), to raczej nie poradzisz se w meczu. inni jednak dali se rade.
ja pi***olę, chuja nie pokazales, NIC.
zal.pl
- brzerzanin
- Zaczyna szaleć na ulicach
POL vs ESP
olek nie strzelaj focha. każdy najezdzal na innych i jakos luz a ty jak zwykle smuty jebiesz jak jakiś doktor k**wa habilitowany. wchodzisz na serwa nic nie pokazujesz i wychodzisz, k**wa zal. widac ze masz twardych przeciwnikow na solo.

POL vs ESP
a co na emczu z ESP tez będziesz obrazal w trakcie zeby podenisc ten tak zwany team spirit....CHuja pokazalem bo tyle się dalo przy takim zamieszaniu.
Brzerz: rozumeim ze najezdzanie na kazdem to ten pomysl an motywacje do lepszej jazdy tylko jestem ciekaw kiedy jezdzicie skoro w trackie wyscigu piszecie
Brzerz: rozumeim ze najezdzanie na kazdem to ten pomysl an motywacje do lepszej jazdy tylko jestem ciekaw kiedy jezdzicie skoro w trackie wyscigu piszecie
Last edited by mor_olo on 06 October 2007, 20:54, edited 1 time in total.
*... i wszystko jasne.
POL vs ESP
mor_olo i jego team spirit:
ralf 19:24:54
mor_olo (29-09-2007 15:38)
Siema
tu mor
mor_olo (29-09-2007 15:39)
owszem maja być turneije w sob i niedz na HLC i aj planuje w sobote być na G3 a w neidziel na HLC
prosilbym cie jednak zebys tego nei rozpowiadal bo na HLC będą chętni do zapisania się ktorzy tak sobie przyjda
natomiast na G3
to jest wioska i przyjada konkretne osoby
mor_olo (29-09-2007 15:40)
wiec lpeiej skupic wsyztskich
ralf 19:24:54
Siema
tu mor
owszem maja być turneije w sob i niedz na HLC i aj planuje w sobote być na G3 a w neidziel na HLC
prosilbym cie jednak zebys tego nei rozpowiadal bo na HLC będą chętni do zapisania się ktorzy tak sobie przyjda
natomiast na G3
mor_olo (29-09-2007 15:40)
wiec lpeiej skupic wsyztskich
Last edited by Jakub on 06 October 2007, 20:56, edited 1 time in total.
POL vs ESP
Tak bo nie chciałem zeby praca scarego i suriva poszla na marne i nei chciałem specjalnie rozpowiadac o tym HLC, jedynie osoby ktore nie mogas pojechac na G3 bo maja za daleko.
I nei wiem co to wspolnego z team spiritem ma
I nei wiem co to wspolnego z team spiritem ma
*... i wszystko jasne.
POL vs ESP
mam wyslac jak gadacie o trackach?
POL vs ESP
z kim gadamy o trackach ? ze scarym gadalem to mu powiedziaelm zeby dal te z NC bo będzie mecz z rosjanami i zeby nie mieszac reprezentantom.
A z HLC nie mialem duzego kontkatu
A z HLC nie mialem duzego kontkatu
*... i wszystko jasne.
POL vs ESP
Ludzie nie kłóćcie się tyle a skeoncentrujcie na treningu. Niech każdy trenuje tak jak mu się podoba, a przed meczem organizujcie 2, 3 etapowe kwalifikacje, które pokażą prawdziwy skill danych zawodników. Treningi reprezentacji zawsze bazowały na budowaniu team spirit poprzez różne rozmowy, żarty, a przy okazji się jeździło i poprawiało rekordy. Jeżeli komuś to nie odpowiada to powinien wypracować swój plan treningowy, który potem powinien być weryfikowany poprzez kwalifikacje np. w sobotę i w niedzielę przed meczem. Wtedy myślę, że wyeliminowałoby to troszkę poziom losowości, chociaż mimo wszystko uważam, że najważniejsza jest dyspozycja właśnie w dniu meczu.
To tylko taka mała sugestia. Jeżeli mor_olo preferuje trening SOLO, co też miało miejsce w jego przygotowaniach do NC1 czy NC2, to kapitan powinien zaakceptować tę sytuację, ale później dać szanse w kwalifikacjach wykazania się takiego gracza. Bardziej martwiłbym się o tych, którzy w ogóle nie pojawiają się na treningach i tak naprawdę nie wiadomo czy coś trenują, co było odwiecznym problemem naszej reprezentacji.
Jednym słowem mała rada ode mnie, jako kapitana po 2 kadencjach do jakuba. Staraj się zrozumieć zawodników i szukać takich rozwiązań, aby w drużynie nie rodziły się żadne konflikty. Musicie stworzyć przyjaciellski team, w któym każdy będzie się wzajemnie wspierał, także podczas tych najcięższych porażek (mam nadizeję, że takich nie będzie)
Teraz jak już i tak nie jestem aktywny na scenie póki co muszę szczerze powiedzieć, że najbardziej podobała mi się praca z teamem NC1. Było nas mało, ale stworzyliśmy fantastyczną paczkę darzącą się szacunkiem, w której nie dochodziło do żadnych konfliktów i każdy czerpał olbrzymią przyjemność z jazdy. Wszyscy, którzy wówczas grali zapamiętali ten okres bardzo przyjemnie. W NC2 niestety już tego nie było. Czegoś tam brakowało i mimo tego, że zaszliśmy dalej to jednak ta atmosfera nie była taka przyjazna i pojawiało się trochę konfliktów między niektórymi graczami.
Jednym słowem uważam, że jakub naprawdę ma zadatki na świetnego kapitana i myślę, że konflikt z mor_olo zostanie szybko zażegnany. Jedną z opcji zapropowonowałem powyżej, ale to do jakuba należy teraz pałeczka. naprawdę zależy mi na dobrym występie reprezentacji, dlatego mimo tego, że obecnie nie gram w TMN jej los leży mi na sercu i nie chcę więcej czytać takich postów jak poprzednie.
Powodzenia chłopaki !
To tylko taka mała sugestia. Jeżeli mor_olo preferuje trening SOLO, co też miało miejsce w jego przygotowaniach do NC1 czy NC2, to kapitan powinien zaakceptować tę sytuację, ale później dać szanse w kwalifikacjach wykazania się takiego gracza. Bardziej martwiłbym się o tych, którzy w ogóle nie pojawiają się na treningach i tak naprawdę nie wiadomo czy coś trenują, co było odwiecznym problemem naszej reprezentacji.
Jednym słowem mała rada ode mnie, jako kapitana po 2 kadencjach do jakuba. Staraj się zrozumieć zawodników i szukać takich rozwiązań, aby w drużynie nie rodziły się żadne konflikty. Musicie stworzyć przyjaciellski team, w któym każdy będzie się wzajemnie wspierał, także podczas tych najcięższych porażek (mam nadizeję, że takich nie będzie)
Teraz jak już i tak nie jestem aktywny na scenie póki co muszę szczerze powiedzieć, że najbardziej podobała mi się praca z teamem NC1. Było nas mało, ale stworzyliśmy fantastyczną paczkę darzącą się szacunkiem, w której nie dochodziło do żadnych konfliktów i każdy czerpał olbrzymią przyjemność z jazdy. Wszyscy, którzy wówczas grali zapamiętali ten okres bardzo przyjemnie. W NC2 niestety już tego nie było. Czegoś tam brakowało i mimo tego, że zaszliśmy dalej to jednak ta atmosfera nie była taka przyjazna i pojawiało się trochę konfliktów między niektórymi graczami.
Jednym słowem uważam, że jakub naprawdę ma zadatki na świetnego kapitana i myślę, że konflikt z mor_olo zostanie szybko zażegnany. Jedną z opcji zapropowonowałem powyżej, ale to do jakuba należy teraz pałeczka. naprawdę zależy mi na dobrym występie reprezentacji, dlatego mimo tego, że obecnie nie gram w TMN jej los leży mi na sercu i nie chcę więcej czytać takich postów jak poprzednie.
Powodzenia chłopaki !
http://przygodowkomania.blox.pl - darmowe przygodówki
http://anegdotki.blog.onet.pl - moje refleksje na temat świata
http://anegdotki.blog.onet.pl - moje refleksje na temat świata
POL vs ESP
A ja dalej nie wiem czy psuje team spirit czy nie na wszelki wypadek powiem: "LUdzie jedzcie na HLC, olejce scarego i suriva huj z ich robota będziecie jechac na jakas wioske. CHodzce do warszawy na HLC"
Mam nadzieje ze poprawilem swoja sytuacje kapitanie...kapitanie wstawaj z tego rowu dzisiaj mecz.
Mam nadzieje ze poprawilem swoja sytuacje kapitanie...kapitanie wstawaj z tego rowu dzisiaj mecz.
*... i wszystko jasne.
POL vs ESP
Dobra Panowie ruszać dupy
, mamy wygrać dzisiaj z Espaniolczykami
i zrobić z nich breloczki na klucze !! 
Niech wszystkie kraje zadrżą, bo .pl team nie da tak łatwo za wygrana !!
Także dzisiaj panowie, trenować trenować i jeszcze raz TRENOWAĆ !!
Niech tu każdy z reprezentantów napisze jakie ma PB, na każdej z trzech tras, i jak jeździ na nich regularnie !!
Niech wszystkie kraje zadrżą, bo .pl team nie da tak łatwo za wygrana !!
Także dzisiaj panowie, trenować trenować i jeszcze raz TRENOWAĆ !!
Niech tu każdy z reprezentantów napisze jakie ma PB, na każdej z trzech tras, i jak jeździ na nich regularnie !!