F1 GP France - 5 runda

Sezon pierwszy ligi F1
Foxy
PITMC 2k9 Winner

F1 GP France - 5 runda

Post by Foxy »

Powiem tylko jedno, to bym najbardziej dramatyczny wyscig ze wszytskich rozehranych w histori TM!!!!!!! To był jakiś cud ze w ogóle dojechałem nie mówiac o przewadze 40s... to był cud.

Małe streszczenie:

- 5 okr banda i z 5s przewagi nad spy zostało 10s straty
- 20 okr zapomniałem zjechac do boksów i w połowie trasy skapnałem się ze jadę 2 okr z warning... neistety właczyłsie czerwony ekran... NO I POGON DO BOKSÓW... na slepo ale cudem trafiłem... strata 40s
-w ciagu ok 20 okr odrobiłem z 30s i znów zapomnaiełm zjechac... oczywiście szybki nawrót niestety z podbiciem i Roll po dachu.. szczesliwie wrócił bolid na swoje miejsce no i pogod do boksów na slepo... strata ok 50s---->
-ok 55 okr odrobiełm cała strate neistety okazało się ze mam 3 okr wczesniej pit od diabla i obliczyłem se ze musze zjechac na 69 okr do boksu, szczescie ze narobiłem sobei duzą przewage ok 40s i wjechałem do pit na ostatnim (69)okr.. ZOstało mi na scczescie ok. 30s przewagi wiec wjechałem do mety

LOLZ takei jaja ze nie wiem... oczywiście gratuluje wszystkim. dużo osób dojechało (5) ^^ wiec (nie)postepy :P

1- foxy
2- diablo
3- spy
4- ksyks
5- james
Image
OrdonekQ7
Moderator

F1 GP France - 5 runda

Post by OrdonekQ7 »

A ja zapomniałem o wyscigu xD Ale na nastepnym się na pewno zjawie, GG Foxy xDDDD
Image
Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
Foxy
PITMC 2k9 Winner

F1 GP France - 5 runda

Post by Foxy »

Maciek mamy miejsce w Williams zapraszam :)
Image
XyX
Lubi ostrą jazdę

F1 GP France - 5 runda

Post by XyX »

już Ci wytlumaczylem na gg, ze nie mozna ;-)
sorry Maciek :) Ale chce zapobiec sytuacji, że zawodnik co tydzien zmienia team
Foxy
PITMC 2k9 Winner

F1 GP France - 5 runda

Post by Foxy »

Ja to na gg pózniej napisalem od tego :P
Image
Coof
Osiwiał za kierownicą

F1 GP France - 5 runda

Post by Coof »

Cycku a kto Ci pomógł doprowadzic do meczu? Kto zrobil matchesettings? Kto denerwowal Vipka (dzięki Ci panie :D). Nie mam kompleksów ale szkoda, że nigdzie nic nie napisales o tym, mimo, że poswiecilem trochę czasu :X
Image
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

F1 GP France - 5 runda

Post by Maciuś »

Foxy, mogę sobie zająć miejsce na przyszły sezon ? ;p
Foxy
PITMC 2k9 Winner

F1 GP France - 5 runda

Post by Foxy »

zobaczymy maciuś "D
Image
NBlast
Moderator

F1 GP France - 5 runda

Post by NBlast »

Kurcze... Byłem 6-ty (James mówił że 5-ty) i wywaliłem się na ok. 54. okrążeniu. To nie Fair...

PS W Forever jest specialny licznik pokazujący liczbę przejechanym metrów, pewnie każdy go już zauwarzył. Problem w tym iż już po przejechaniu ok. 50 okr. miał już wartość większą niż 300km (Na takiej odległości ściga się w F1). Sądzę iż lepiej by było gdyby wyścigi były by odrobine krótsze... więcej by wiary dojechało...
Image
Majkel
Lubi ostrą jazdę

F1 GP France - 5 runda

Post by Majkel »

Coof wrote:Cycku a kto Ci pomógł doprowadzic do meczu? Kto zrobil matchesettings? Kto denerwowal Vipka (dzięki Ci panie :D). Nie mam kompleksów ale szkoda, że nigdzie nic nie napisales o tym, mimo, że poswiecilem trochę czasu :X
OMG To niech Xyx pisze, że ja zrobiłem 3 trasy jeszcze w TMN na ligę F1... -.- Każdy w tej lidze coś zrobił, więc spoko...
XyX
Lubi ostrą jazdę

F1 GP France - 5 runda

Post by XyX »

Coof, spoko. Na koniec ligi będzie specjalne podsumowanie, w ktorym wymienie WSZYSTKICH, ktorzy pomogli mi bardzo w tej lidze, i dzięki ktorym tak naprawdę bylaby wielka lipka ;)
Tą lige tworzy spolecznosc. Mimo wszystko będą specjalne podziekowania po lidze, wiec looz :D
NBlast
Moderator

F1 GP France - 5 runda

Post by NBlast »

A propo pomocy... Ktos już robi Malezję... Bo przed chwilką zrobiłem właśnie fajniutką traskę na Malezję. ( Okr. 52 sek. / ~ 3500 m - co przy 56. okrążeniach, daje ok. 50 minutowy wyścig... + troszeczkę inne pitstopy - wjazd do boksu, a następnie wyjazd z tej samej strony co się wjachało )
Image
Foxy
PITMC 2k9 Winner

F1 GP France - 5 runda

Post by Foxy »

NBlast wrote:A propo pomocy... Ktos już robi Malezję... Bo przed chwilką zrobiłem właśnie fajniutką traskę na Malezję. ( Okr. 52 sek. / ~ 3500 m - co przy 56. okrążeniach, daje ok. 50 minutowy wyścig... + troszeczkę inne pitstopy - wjazd do boksu, a następnie wyjazd z tej samej strony co się wjachało )
Zapraszam do tego topicu:

Code: Select all

http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?t=4107
Tam na dole strony powinno być zestawienie :) proszę wszystkich którzy nie oddali jeszcze trasek o oddanie i tych którzy nie zweryfikowali o zweryfikowanie :) Od tego tygodnia wezme się ponownie z mT wiec oddam niektórym osobom mapki wiec looz :)
Image
Post Reply

Return to “Sezon 1”