nie no shad... spoko mapka ;] już wiem jak omijac 2 bugi ktore ciagle mnie wkurzaly
PL6 -Runda3
PL6 -Runda3
może PF'y?
nie no shad... spoko mapka ;] już wiem jak omijac 2 bugi ktore ciagle mnie wkurzaly

PL6 -Runda3
buahahahaha
1 moje zdanie a waszego spamu 1 strona, wg. uderz w stół a nożyce się odezwą?
irred a ty co umiesz?
irred a ty co umiesz?
PL6 -Runda3
jesteś żałosny IMHO ... jeśli nie potrafisz ze zrozumieniem przeczytać tego co sam napisałeś to proponuję wrócić do czasów 'Ala ma kota' ...Seque wrote:buahahahaha
irred a ty co umiesz?
PS. jeśli to była prowokacja to musisz się bardziej postarać

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
PL6 -Runda3
wyrazam swoja opinie, a wy masowo (oprocz postow do bad oli) chcecie udowodnic ze nie mam racji, czego niezbyt rozumiem,
po prostu mam takie odczucia jeśli chodzi o mapke shadowa i o nich pisze
po prostu mam takie odczucia jeśli chodzi o mapke shadowa i o nich pisze
PL6 -Runda3
hah szopek ;> co prawda, to prawdaszopek wrote:wkurwiac ludzi*TCW*IrRed wrote: .. swoją drogą Seque: lolów nie umiesz, techów nie umiesz to co Ty umiesz ?!...
seque, zdaje mi się ze za czesto wyrazasz te "twoje zdanie". naprawdę nie musisz tego robić, bo my wiemy jak ty je wyrazasz.
PL6 -Runda3
trudno się zgodzić z taką opinią ... co można wiedzieć po godzinie treningu i 3 przejazdach ?! ... niewiele, szczególnie, że nieraz początkowe odczucia względem mapy zmieniają się po dłuższym treningu -> PL6-TranQ-A 4me ...Seque wrote:shit to mapka shadowa, przejechalem ja 3 razy w ciagu 1h treningu i to ledwo

PL6 -Runda3
a kto ci każe się z nią zgadzac irred?
czy to ze napisze, ze mapka, która wam nie pasi, mi się podoba a mapka, która wam pasi mnie się nie podoba jest zbrodnia przeciwko tmpl?
widze, ze zdanie różne od zdania wiekszosci jest "be" i trzeba je zjechac
xyx twoj spam nie jest tu potrzebny, naprawdę
czy to ze napisze, ze mapka, która wam nie pasi, mi się podoba a mapka, która wam pasi mnie się nie podoba jest zbrodnia przeciwko tmpl?
widze, ze zdanie różne od zdania wiekszosci jest "be" i trzeba je zjechac
xyx twoj spam nie jest tu potrzebny, naprawdę
PL6 -Runda3
Musiałeś mnie zahaczyć ? Kiedyś dzień świstaka ci się skończy...Seque wrote:(oprocz postow do bad oli)
PL6 -Runda3
seque, akurat ty moje wszystkie posty uwazasz za spam, a pol sceny Ciebie za debila.
proszę, skoncz z moja osoba, mowilem ci to tyle razy.
PS : Dzisiaj zaklady na GB.
proszę, skoncz z moja osoba, mowilem ci to tyle razy.
PS : Dzisiaj zaklady na GB.
PL6 -Runda3
czytanie ze zrozumieniem cz. 2 seque ...*TCW*IrRed wrote:Nie podoba Ci się ?! Ok
Poza tym jest subtelna różnica pomiędzy napisaniem: 'shit' a 'nie podoba mi się', więc się nikomu nie dziwię, że lecą na Ciebie bluzgi. Sam o nie prosisz każdym następnym postem. No ale wiemy już, że masz problemy z rozumieniem polskiego w języku pisanym i czytanym.

PL6 -Runda3
irred Tobie tez radze czytać ze zrozumieniem
xyx tak uwazam każdy twoj post, którego znaczenie jest takie "zgadzam się w 100%" za niepotrzebny spam, szczegolnie kiedy temat kompletnie Ciebie nie dotyczy (nie grasz w pl6 prawda?)
post bad ola nie mial nic wspolnego z moja ocena, wiec do niego się nie odnosze i nic do niego nie mam(oprocz postow do bad oli)
xyx tak uwazam każdy twoj post, którego znaczenie jest takie "zgadzam się w 100%" za niepotrzebny spam, szczegolnie kiedy temat kompletnie Ciebie nie dotyczy (nie grasz w pl6 prawda?)
PL6 -Runda3
nie no, ty za to grasz, z powodzeniem !
nie rozpierniczaj mnie bardziej czlowieku
bo już po prostu leze na ziemi, i slina mi leci 
nie rozpierniczaj mnie bardziej czlowieku
PL6 -Runda3
hihi, nice lolmap shadow 
jak seque nie umie, to musi być slaba, bo to przeciez wielki skillarz.
aha seque, zdanie (dzięki jarecki, tera wiem ze to się pisze na "i") może być inne niz wiekszosci, ale powinno miec troszeczke logiki i rozumu w sobie.
jak seque nie umie, to musi być slaba, bo to przeciez wielki skillarz.
aha seque, zdanie (dzięki jarecki, tera wiem ze to się pisze na "i") może być inne niz wiekszosci, ale powinno miec troszeczke logiki i rozumu w sobie.
PL6 -Runda3
przede wszystkim jakiś argument ;] ... szczególnie jak się obraża kogoś kto o TMN wie duuuużo więcej i skila też ma duuuuuuużo większego zarówno w jeździe jak i robieniu map , bo argument 'nie umie przejechac' to nie argument

PL6 -Runda3
Dorota Gawryluk robi nowy program na Polsacie, chyba wam przypadnie do gustu bo nasywa się: KONFRONTACJE
PL6 -Runda3
Seque nawet Jakub się nauczył pisać "zdanie" przez "i" a Ty to się k**wa mac nie mozesz nauczyc różnicy miedzy własnym zdaniem a obrażaniem ludzi i pierdoleniem na wszystko ? (pozdro Jakub
)

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
PL6 -Runda3
3 miesiace temu Ci to przypominalem ;fJakub wrote: , zdanie (dzięki jarecki, tera wiem ze to się pisze na "i") .
PL6 -Runda3
No i mamy dzień meczów
http://www.pgs-gaming.pl/start.php/news/6008/
Od razu mówię, że news na tmpl pojawi się od razu, gdy dowiem się wszystkich wyników i proszę nie strzelac fochów
http://www.pgs-gaming.pl/start.php/news/6008/
Od razu mówię, że news na tmpl pojawi się od razu, gdy dowiem się wszystkich wyników i proszę nie strzelac fochów

- OrdonekQ7
- Moderator
PL6 -Runda3
jestem ciekawy co Szopek chce udowodnić 

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
PL6 -Runda3
że ma wielkiego włochatego pindola i gra na ukuleleOrdonekQ7 wrote:jestem ciekawy co Szopek chce udowodnić
----
Dla tych, którzy nie zrozumieli : to była ironia