trzeba się na wszystkich szykować jak na pgs, a pgs jak na tcw w pl6:
STC - grupy z udziałem Polaków
chciałbym powiedzieć, że ta runda to w pewnym sensie myślenie innych teamów, że grają z noobami. teraz gdy wszyscy już widzą na jakim poziomie jesteśmy nawet ze słabszymi rywalami, z punktu widzenia grupy, może być trudniej. więc:
pozytywnie panowie,graty ;] baja bongo i do przodu!
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
Nie no końca schodziło... raczej to było tak że zaczęliśmy od Korre'a ;] a tam to cińko szło a potem Hock... też głupie błędy gdyby nie face to zamiast remisów byłoby w dupe :-P dopiero na alanie jako tako ale Aleks trochę zrypał i straciliśmy 1 ptk :-/ ale potem starał się poprawić ale z miernym skutkiemIrRed wrote:jak to się mówi ... No stressnomercy wrote:My trochę zlamiliśmy bo z takimi cieniakami powinniśmy pojechać do 0![]()
Mam nadzieje, że 2 runda lepiej pójdzie.... widać jak Wam ciśnienie schodziło (7:4, 7:3. 7:1 ) ;]
40:1![]()
gogogog next round

face jezdzi na meczach? ;o myslalem ze to maskotka 
Face to skiller zajebisty jest :] A ze składem terż były małe problemy ;D

TCW vs. VM 3:0 (7:1, 7:0 , 7:1)
macie jeszcze ładnego replaya z meczu... mapa Garit
http://s008.wyslijto.pl/?file_id=99286530535271275189
macie jeszcze ładnego replaya z meczu... mapa Garit
http://s008.wyslijto.pl/?file_id=99286530535271275189
Last edited by Jarecki on 08 September 2008, 20:33, edited 2 times in total.

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
Gratki dla TCW. Drugie zwyciestwo już także wychodzicie z grupy. GJ guys 
pexg.ff vs MKL 3-0 (7-0 7-2 7-1) 
No wy tez FF bardzo ładnie. Tez już wychodzicie. Czekamy teraz na wyniki KD, XX i PGSu 
Oj Szynpol podpadłeś.Szynpol wrote:No wy tez FF bardzo ładnie. Tez już wychodzicie. Czekamy teraz na wyniki KD, XX i PGSu
Convicted USSR 3-0
Czemu podpadlem?? Słyszałem już ze wo dostaliscie w temacie "Technical League" ;p
A no chyba, że tak to zwracam honor 
g*wno... W imieniu KD przepraszam cąłą scenę, że nie godnie reprezentowaliśmy nasz kraj... naprawdę..
wX 3(21) - (9)0 - 7-3, 7-3, 7-3...
wX 3(21) - (9)0 - 7-3, 7-3, 7-3...
- glooooooooooch!
- Zaczyna szaleć na ulicach
U nas fatalnie bo kiepskie przygotownie było.Niestety na czas szkoły nie jesteśmy wstanie wystawic porządnego składuSzynpol wrote:No wy tez FF bardzo ładnie. Tez już wychodzicie. Czekamy teraz na wyniki KD, XX i PGSu
Narazie 0:1 na mapce najlepiej u nas wytrenionej.Mam nadzieje, że uda się wygarnąc jakoś te 2 mapki.
Eh. Szkoda. Widac za mocna grupe dostaliscie jak na swoje mozliwosci. Wiec niestety jeden klan z STC już na odpada 
Może nie mocną, ale równą, podobno QRD nie jest zbyt dobre, więc jeszcze chcemy wygrać ten jeden mecz, honorowy, ale i tak szkoda, bo wX było w naszym zasięgu.Szynpol wrote:Eh. Szkoda. Widac za mocna grupe dostaliscie jak na swoje mozliwosci. Wiec niestety jeden klan z STC już na odpada
Szybka piiłka:PGS wygrał nie wiadomo ile bo to cyrk a nie mecz,pexg/ff 21-3 rozwaliło a cinvicted dostało prawdopodobnie walkower ;]
Ale PGS już skończył czy graja jeszcze??