Propozycja Naprawy tego FORUM!

Czekamy na wasze opinie dotyczące funkcjonowania forum oraz strony
Voj4k
Admin

Post by Voj4k »

ja jestem lowskilerem ale nie uważam że jestem fajny
h0lus
Pirat drogowy

Post by h0lus »

@Jakub polowa twoich postow to klotnia z Mor_Olem XD

Ja się w ogóle zastanawiam po ch** takie kłótnię są na forum ? jeden coś powię zaraz drugi mu dojebie i ten pierwszy zaraz mu odpowie i zlatuję się reszta wszechwiedzących na forum i zaczyna się kolejny bezsensowny topic i w ten oto sposob chcac nie chcac rozpierdala się forum. Nielepiej wyjaśnić to sobie na prv a nie ciągłe ubliżanie sobię w kolejnych postach tych 2ch osob i reszty udzielajacych się w typ topicku kto ma racje kto nie ,kto jest fajniejszy a komu trzeba dojebać na psychikę by przestał wchodzić na forum . ;)raczej twórcy TMPL mieli nadzieję że tworzą forum o trackmanii a nie forum dopierdalania każdemu za byle g*wno.
Spash
Doświadczony driver

Post by Spash »

Jakub wrote:ecwaniak, wytlumaczylem to w moim topiku, to taki, który jest madry i odwazny na forum (jak ty), a boi się pokazac na zywo, aby tam powtorzyc swoje cwane wypowiedzi (także jak ty).
nie jestem cwaniakiem, wyrazam tylko moja, skromna opinie

ehhh co do LAN-ow , nie mogę przyjezdzac bo po prostu nie mogę...
Mam takich a nie innych rodzicow
Jakub wrote:a teraz zycze ci, zebys spokojnie spal, bo wiem jak to jest w twoim wieku, jak się czeka na prezenty od mikolaja.
ty nie wiesz jak to jest w moim wieku, bo w moim wieku dostawales pod choinke zapewne cukierki i owoce...

Jakub wrote:. takie podniecajace, nie?
skoro Ciebie to podnieca... :shock:
Locked

Return to “Forum i Strona”