Statystyki Neobux
Statystyki Neobux
posiadam tylko 0.295, nie kłam!
a Krolik Cheatah?
Statystyki Neobux
a jakie tam czity:P tez uzywam tego c4c i czesto się udaje trafic czasem za 0.005 a czasem nawet za 0.015:) a shadow'owi nie odpuszcze:P
Statystyki Neobux
Walka na klikanie
Regularność najważniejsza ^^
Fart również ważny
Regularność najważniejsza ^^
Fart również ważny
Statystyki Neobux
Jak skonfigurować tego c4c
, bo jakoś nie mogę ustawić aby wychwycił zmiany tylko zawsze powiadamia :?
Statystyki Neobux
zaznaczaz tekst który chcesz sledzic i ustawiasz by się strona odswiezala, gdy zmieni się, to wtedy się wlancza komunikator dzwiekowy o ile go wczesniej wlaczyles, a w dolnym prawym rogu pojawia komunikat tekstowy
Statystyki Neobux
ale jak mogę śledzić tekst którego nie ma ? a zaznaczyć przestrzeni nie można chyba:/ a gdzie indziej nie ma informacji o nowej 
Statystyki Neobux
zaznacz sobie od view advertisements aż do forum.
Po sprawie:)
Po sprawie:)
Statystyki Neobux
No wlasnie tak to jest walek maly, bo nie wyskakuje jak sa te reklamy za 0,005. :?

Statystyki Neobux
To lepiej sobie wejść do view advertisements i zaznaczyć pole samych reklam aż do bannera reklamowego.
Statystyki Neobux
Tez chujek bo wtedy ciagle się przelacza.
(Dodano Czw Mar 19, 2009 7:58 pm)
DOBRA LUDKI SLUCHAC
Ustawcie sobie C4C na ta linijke:
Macie ja na srodku nad reklamami.
dzięki temu nie przegapicie zadnej reklamy nawet tych za 0,005 ktore nie pokazuja się przy View Advertisements.
(Dodano Czw Mar 19, 2009 7:58 pm)
DOBRA LUDKI SLUCHAC
Ustawcie sobie C4C na ta linijke:
Code: Select all
Total advertisements available (including demographic ones): 20dzięki temu nie przegapicie zadnej reklamy nawet tych za 0,005 ktore nie pokazuja się przy View Advertisements.

Statystyki Neobux
Uwaga statystyki na dzień 19 marca godz 22:30
Referrals
Direct: 62
Rented: 6
Advertisement Clicks
Yours: 714
Referrals: 2336
Account
Main Balance: $5,2
A więc, wytłumacze dlaczego jeszcze nie wykupiłem poleconych. Otóż wczoraj na swoim własnym koncie wykupiłem sobie poleconych 10 i co ciekawego, było to o godzinie dokładnie 14:25.
Co się dzisiaj okazało jak zobaczyłem, 3 z 10 było ULTIMATE i klikali po 17 reklam !!
Także jutro żeby się upewnić czy ma to jakieś znaczenie, zakupię o 14:25 dokładnie paczkę 20 poleconych.
No a teraz klasyfikacja klikających !! :
1. Shadow 40 clicks
2. Królik(wariat) 36 clicks
3. Mtik 34 clicks
4. Metex 31 clicks
5. Loxley 31 clicks
Reszta równie dobrze klika
Paru nawet odżyło
i zaczęło klikać więc jest calkiem nieźle.
Jakby wszyscy kliknęli z listy poleconych to mielibyśmy już 6$
Także dzisiaj parę osób ładnie poklikało w dodatkowe reklamy ( ja równiez chyciłem 8
)
Tak poza tym Khasius napisał bardzo ważną rzecz która jest idealna do wychwycenia dodatkowych reklam. Ja sam tak zrobilem i rzeczywiście udalo się i na pewno będziemy powiadomieni o nowej reklamie gdy zaznaczymy tekst :
Za tydzień, a dokładnie w piątek o 14.25 wykupimy kolejnych poleconych ( miejmy nadzieje, że uda nam się dobić do 50 !! ) Co by było już eleganckim osiągnięciem
W każdym razie 50 poleconych na moim koncie to koszt 14$. Więc ogólnie jest szansa, gdyż obecnie zarabiamy 1,2-1,4$ dziennie + dojdzie 20 poleconych czyli załóżmy wszyscy będą klikać 4 reklamy dziennie wyjdzie nam = 0,4$. Razem może to być nawet prawie 1,89$ co po 8 dniach da nam dokładnie 15,2$. A więc nic nie stoi na przeszkodzie( oprócz naszego porządnego klikania) aby już za tydzień mieć 65 poleconych linkiem ( no chyba że ktoś się jeszcze zarejestruje
) + 76 wykupionych poleconych.
W prostym szacunku matematycznym ^^ :
65+76=141
Załóżmy że średnia kliknięć wszystkich wynosi 3,1 kliknięć na dzień
141x0,0155 ~ 2,18$
Czyli za kolejne 7 dni średnio możemy wykupić kolejnych 50 poleconych.
I tak w kólko i coraz wiecej
Także
KEEP CLICKING !! ^^
I kto się jeszcze nie zarejestrował a chce się właczyć w inicjatywę, to na pierwszej stronie tego tematu są wszelkie informacje tak jak i w newsach na głownej stronie
BAJ BAJ
Referrals
Direct: 62
Rented: 6
Advertisement Clicks
Yours: 714
Referrals: 2336
Account
Main Balance: $5,2
A więc, wytłumacze dlaczego jeszcze nie wykupiłem poleconych. Otóż wczoraj na swoim własnym koncie wykupiłem sobie poleconych 10 i co ciekawego, było to o godzinie dokładnie 14:25.
Co się dzisiaj okazało jak zobaczyłem, 3 z 10 było ULTIMATE i klikali po 17 reklam !!
Także jutro żeby się upewnić czy ma to jakieś znaczenie, zakupię o 14:25 dokładnie paczkę 20 poleconych.
No a teraz klasyfikacja klikających !! :
1. Shadow 40 clicks
2. Królik(wariat) 36 clicks
3. Mtik 34 clicks
4. Metex 31 clicks
5. Loxley 31 clicks
Reszta równie dobrze klika
Jakby wszyscy kliknęli z listy poleconych to mielibyśmy już 6$
Także dzisiaj parę osób ładnie poklikało w dodatkowe reklamy ( ja równiez chyciłem 8
Tak poza tym Khasius napisał bardzo ważną rzecz która jest idealna do wychwycenia dodatkowych reklam. Ja sam tak zrobilem i rzeczywiście udalo się i na pewno będziemy powiadomieni o nowej reklamie gdy zaznaczymy tekst :
Code: Select all
Total advertisements available (including demographic ones): 20
Za tydzień, a dokładnie w piątek o 14.25 wykupimy kolejnych poleconych ( miejmy nadzieje, że uda nam się dobić do 50 !! ) Co by było już eleganckim osiągnięciem
W każdym razie 50 poleconych na moim koncie to koszt 14$. Więc ogólnie jest szansa, gdyż obecnie zarabiamy 1,2-1,4$ dziennie + dojdzie 20 poleconych czyli załóżmy wszyscy będą klikać 4 reklamy dziennie wyjdzie nam = 0,4$. Razem może to być nawet prawie 1,89$ co po 8 dniach da nam dokładnie 15,2$. A więc nic nie stoi na przeszkodzie( oprócz naszego porządnego klikania) aby już za tydzień mieć 65 poleconych linkiem ( no chyba że ktoś się jeszcze zarejestruje
W prostym szacunku matematycznym ^^ :
65+76=141
Załóżmy że średnia kliknięć wszystkich wynosi 3,1 kliknięć na dzień
141x0,0155 ~ 2,18$
Czyli za kolejne 7 dni średnio możemy wykupić kolejnych 50 poleconych.
I tak w kólko i coraz wiecej
Także
KEEP CLICKING !! ^^
I kto się jeszcze nie zarejestrował a chce się właczyć w inicjatywę, to na pierwszej stronie tego tematu są wszelkie informacje tak jak i w newsach na głownej stronie
BAJ BAJ
Statystyki Neobux
mhm krolik mnie wyprzedzil i już Hack nie pisze podsumowan, widzisz coś narobil dlugouszasty?
Statystyki Neobux
najpierw śniadanko muszę wszamać ^^
Statystyki Neobux
oczywiście najlepiej wszystko zwalic na mnie. A co do uszów co zrobić natura mnie tak obdarzyla:P
tak propo to chyba jakas uczta a nie sniadanie ze tyle trwa:P
tak propo to chyba jakas uczta a nie sniadanie ze tyle trwa:P
Statystyki Neobux
Uwaga statystyki na dzień 21 marca godz 10:00
Referrals
Direct: 64
Rented: 26
Advertisement Clicks
Yours: 718
Referrals: 2616
Account
Main Balance: $0,65
Zakupiłem i jeden się trafił premium na pewno
z 20 kliknęło na razie 14. 6 może dzisiaj kliknie, jak nie to wymienie w niedziele
Taki mam system 
Nie będę nic więcej pisał dzisiaj bo nie mam zbytnio czasu. ;/
Jutro na pewno będzie obszerniej
No a Królik z Shadowem rządzą ^^
KEEP CLICKING !!
I klikać Ci co nie klikali
I rejestrować się Ci co się nie rejestrowali ^^
POZDROOOO... ^^
Referrals
Direct: 64
Rented: 26
Advertisement Clicks
Yours: 718
Referrals: 2616
Account
Main Balance: $0,65
Zakupiłem i jeden się trafił premium na pewno
Nie będę nic więcej pisał dzisiaj bo nie mam zbytnio czasu. ;/
Jutro na pewno będzie obszerniej
No a Królik z Shadowem rządzą ^^
KEEP CLICKING !!
I klikać Ci co nie klikali
I rejestrować się Ci co się nie rejestrowali ^^
POZDROOOO... ^^
Statystyki Neobux
nie wiem czy to tu czy gdzie indziej umiescic ale mniejsza o to a mianowicie jak wlaczam c4ckilka razy się odswiezy nagle zakladka rozbi się czerwona a cala strona biala wyskakuje komunikat ze jest jakas zmiana a pozniej taki bład:
"You are navigating away from a C4C enabled page. Note that c4c has been stopped for this page.
(This message might also appear if you are loading a page that has redirection.If this is the case, you should select the "Allow navigating away from a monitored page" in the Problem Solvers group in the Custom dialog.If this doesn't solve your problem, please let me know via the feedback option.)"
ocb? ;/
"You are navigating away from a C4C enabled page. Note that c4c has been stopped for this page.
(This message might also appear if you are loading a page that has redirection.If this is the case, you should select the "Allow navigating away from a monitored page" in the Problem Solvers group in the Custom dialog.If this doesn't solve your problem, please let me know via the feedback option.)"
ocb? ;/
Statystyki Neobux
ja to rozwiazalem tak ze jak zaznaczysz tekst klikasz prawym dajesz c4c i custom, nastepnie na dole zaznaczasz allow navigating away coś tam:) u mnie już ten problem nie wystepuje.
Statystyki Neobux
okej dzięki wielkie
ustawilem i zobaczymy czy będzie ............
hahahahahaha o i to samo ;/// zobaczymy pozniej
ha ale reklame dostalem
)
hahahahahaha o i to samo ;/// zobaczymy pozniej
ha ale reklame dostalem
Statystyki Neobux
czy tylko mnie te reklamy za 0,005 się nie wliczają do liczby kliknięć? ;f
Statystyki Neobux
najwyrazniej tylko u Ciebie bo mi normalnie wlicza. apropo jes dodatkowa reklama;)