Polacy!!!!!
-
Fucking Nadeo
- Jeździ konno
Polacy!!!!!
Proszę by wypowiedzieli się ludzie z dobrymi łączami mogący zrobić dobrego dedyka... Tak jak już pisałem Wy zróbcie server a ja Wam załatwię boosterów.
Polacy!!!!!
spoko postaram się ale na hasło by typu ja z rankiem 3xxx moglbym wbic ^^

-
Fucking Nadeo
- Jeździ konno
Polacy!!!!!
Można zrobić top 5000 i stopniowo iść w dół
Tylko nie myślcie sobie ze po 1 dniu dobrego boosta POL podskoczy o 10 pozycji:P Po tygodniu powinno być widać efekty:D
Polacy!!!!!
już mamy 30
Robi wrazenie
Dawac chlopaki dawac 
-
Fucking Nadeo
- Jeździ konno
Polacy!!!!!
Postawiłem "zwykłego servka" dla chętnych... Jest tylko 10 slotów więc spieszyć się^^ Serv w POL hasełko stars:)
-
Fucking Nadeo
- Jeździ konno
Polacy!!!!!
Yeah już 29:D:D
Polacy!!!!!
hmm a może oprócz tego waszego boostowania gracze z top 10k spotykali się na jakimś serwie i pykali a do tego ludzie z niskimi rankami też by mocno punktów zdobyło !! jest serwer naszego klanu K&D gdzie mapki są fajne możnaby się umawiać i grać tam w 20 parę osób !! to też da nam sporo punktów 
Peace 4 all
Polacy!!!!!
Dobrze Majak mowisz.Rank przyciaga ludzi to nie ma co gadac
Tylko teraz pytanko czy im się chce jeździć czy tylko punkty klepac
Tak czy inaczej polska się pnie w gore
Boski daj cynk może ja sobie boosta strzele 
Polacy!!!!!
KD ustawcie za wazszym servie rank limit to na pewno będzie trochę ludzi grało, maice server a nikt prawie na nim nie gra. najlepiej zróbcie jakieś top 5000-7000, albo wstawcie tracki pf i zrobcie boosta 
Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
-
Fucking Nadeo
- Jeździ konno
Polacy!!!!!
K&D a ten Wasz server w ogóle działa?? jak chcę się połączyć to mi disconnect wyskakuje:/
Polacy!!!!!
Normalnie dziala
Ja tam zadnych problemow nie mam
Chyba ze coś się spipcylo :? Siekierka zadnych top coś tam nie robimy ani tez do boostowania.Jak mnie najdzie to wykupie jeszcze jeden serwer na tego boosta i laduj ile mozesz
może ten będzie chociaż pelny 
Polacy!!!!!
hehe Dobry pomysl tam czasem mogę zaplacic chociaż jestem utrzymywany przez rodzicow;P

Polacy!!!!!
heja boosterzy !! dajecie ciała !! spadliśmy znowu na 31 miejsce ;/ do roboty !!
a co do naszego serwa to wszystko działa normalnie
i nie będzie zmian na boosta czy top ileś tam 
Peace 4 all
-
Fucking Nadeo
- Jeździ konno
Polacy!!!!!
Hehe tylko Yanpan i ja skończyli boostować i już spadek^^
-
krolik gliwice
- Samochodowy prawiczek
boost poland
jestem za tym aby postawic polskiego boosta top 7000 tylko polska boski i lokash postawia na speca nam swe konta i bendzie dobrze
ja mogę stawiac boosty do 40 osob niema lagow wiecej nie próbowałem ;p ale raczej tez niebendzie bo net 2mb ;pp jak chcecie to postawie moje gg 1635828
ja mogę stawiac boosty do 40 osob niema lagow wiecej nie próbowałem ;p ale raczej tez niebendzie bo net 2mb ;pp jak chcecie to postawie moje gg 1635828
allellalllellalalle
-
Fucking Nadeo
- Jeździ konno
Polacy!!!!!
Królik zrób dedyka to wtedy zaparkuje Wam 3 dobre acc... Ahh i jest jeszcze 1 problem.. Ostatnio kiedy robiliśmy serva to Polacy wchodzili żeby zrobić parę pts ale nie wiedzieli co to PF no i każdemu z osobna trzeba było tłumaczyć:D
Polacy!!!!!
własnie tylko mozna było czyta : to tu się nie jezdzi normalnie ?? ^^
REVOX I JEBAN* LOOKASH jesteście zajebisci normalnie big szacun dla WAS !!!!!!! zeby wam się jeż rogaty urodził po to boostujemy zeby do chuja walca POLSKA była wyzej w ladderze a Wy nieeee nie wpuscicie Gobisa bo ma rank za słaby ja pi***olę , Łukaszek nasz kochany se posprowadzał kumpli z klanu i ch** nie se czitują w koncu jego przyjaciele . Postawiłem się to co ? baniacza zebrałem ... buga -0.02s dostałem to zaraz ze k**wa cziter !!!! Pimpa dogoniłem to tez ch** już czit BRAWO BRAWO zamiast dac zbierac pkt Polakom to dajecie jakims frajerom !! serdecznie wam dłoń uścisne w Poznaniu szmaty ...

REVOX I JEBAN* LOOKASH jesteście zajebisci normalnie big szacun dla WAS !!!!!!! zeby wam się jeż rogaty urodził po to boostujemy zeby do chuja walca POLSKA była wyzej w ladderze a Wy nieeee nie wpuscicie Gobisa bo ma rank za słaby ja pi***olę , Łukaszek nasz kochany se posprowadzał kumpli z klanu i ch** nie se czitują w koncu jego przyjaciele . Postawiłem się to co ? baniacza zebrałem ... buga -0.02s dostałem to zaraz ze k**wa cziter !!!! Pimpa dogoniłem to tez ch** już czit BRAWO BRAWO zamiast dac zbierac pkt Polakom to dajecie jakims frajerom !! serdecznie wam dłoń uścisne w Poznaniu szmaty ...