W co jeszcze gracie? oprócz TM'a oczywiście... :P

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
iam
Admin Mniejszy

Post by iam »

do gry Smite mam dostęp, ale jakoś mnie w ogóle nie kusi, żeby w nią grać... teraz powróciłem do Deus Ex - Human Revolution, bo gra jest najlepszą single-player, w jaką miałem okazję grać, historia, postacie w niej zawarte są cudowne, więc po raz 5 przejdę, bo mogę ;p
crowmaster_13
Pirat drogowy

Post by crowmaster_13 »

Darksiders II - totalna żzynka z innych gier a najbardziej POP 2008 (bieganie po ścianach i szuranie ręką w tym czasie, radar, skakanie po belkach itd), ale bawi mnie i póki mi się nie znudzi to ciskam.
ImageImage
Image
C13
piana
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by piana »

Image

Image
iam
Admin Mniejszy

Post by iam »

Dishonored - po Deus Ex najlepsza skradanko/napierdzielanko/logiczna gra w przecudnym klimacie steampunkowym. Jak kogoś kręci to polecam!

NBA 2k13 - lepsza rozgrywka niż w poprzedniczce, ale muzyka (produced by Jay Z) jest tragiczna... po prostu tragiczna i tyle.
Key.
Admin

Post by Key. »

iam wrote: NBA 2k13 - lepsza rozgrywka niż w poprzedniczce, ale muzyka (produced by Jay Z) jest tragiczna... po prostu tragiczna i tyle.
Potwierdzam zdanie Ajema, choć mi rozgrywka w eNBijejA nie bardzo wychodzi na klawiaturze, np. drybling bez ruchu. Dostaję podanie, klikam odpowiednik L1, strzałka w bok, a ten mi się rusza i z całej przemyślanej akcji nici. Myślałem, że obecność U2 na trackliście mi jakoś umili rozgrywkę - niestety, Elevation zostało tak okrojone, że w sumie to nowa piosenka by Jay-Z...
Image
iam
Admin Mniejszy

Post by iam »

Na klawiaturze to możesz próbować, jednak co pad, to pad. W sumie specjalnie pod to kupiłem sobie jakiegoś taniego, bo pamiętam, że jak na klawiaturze próbowałem alley-op do siebie zagrać i potem jeszcze dunka zrobić to boże, ratuj ;)
Piotruś
Pirat drogowy

Post by Piotruś »

Ktoś coś może powiedzieć na temat Borderlands 2, bo mnie tu młody molestuje żeby to kupić (już nie łaska iść i samemu zarobić, co za młodzież bosh ;p)
crowmaster_13
Pirat drogowy

Post by crowmaster_13 »

Borderlands to połączenie FPSa i RPG trochę. Wedle recenzji bardzo podobne do Diablo bo gdzie byś nie poszedł to masz wrogów do poszatkowania czy w tym przypadku do odstrzelenia. Ogólnie klimat jest więcej niż dobry, cała masa pukawek (idąca w setki tysięcy), grafika taka jak lubię, szkoda tylko, że nie ma wersji PL bo przepada spory kawałek historii. Ale zainwestować wg mnie jak najbardziej się opłaca.
ImageImage
Image
C13
Piotruś
Pirat drogowy

Post by Piotruś »

OK, dzięki za info crow :)
Post Reply

Return to “Off-Topic”