Віталій Володимирович Кличко vs David Haye

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)

Kto wygra walkę?

Klyczko przez nokaut
19
58%
Klyczko na punkty
9
27%
będzie remis :O
3
9%
Hej na punkty
0
No votes
Hej przez nokaut
2
6%

Total votes: 33

oddowicz
Team Poland

Post by oddowicz »

smieszny Haye, taki pewniaczek z niego. Tak koncza cwaniaki :D Ciesze się ze Kliczko wygral, szkoda ze nie przez nokaut
Image Image
crowmaster_13
Pirat drogowy

Post by crowmaster_13 »

Jakoś tak nudna ta walka była. Szachy zamiast boksu i tyle. Kliczko był wyraźnie lepszy i już.
Za to najbardziej wkurwiająca była reklama militarii... nosz k**wa ile można...
Digger, zapomniałeś jeszcze. Masz sraczkę - weź Stoperan (po I rundzie); głowa Ci pęka - jest Nurofen (II); może kredyt? - Bank PKO BP; zajebało Ci pralkę kamieniem? - czemu nie używałeś Calgonu?!; no weź nie myj w takiej brudnej zmywarce - użyj tabletek Finish (HIM! i sru! Fatality); depilujesz nogi? - masz krem Veet; a może chora prostata? - weź Prostamol; kup sobie Opla w zajebistej promocji; zmień sieć na T - Moblie a zęby myj tylko pastą Sensodyne...

Płaci ktoś jeszcze abonament skoro i tak TV PUBLICZNA klepie tyle kasy z reklam? A ustawa ponoć zakazuje przerywania programów...
ImageImage
Image
C13
Pawel
Team Poland

Post by Pawel »

To spróbuj obejrzec jakiś film na polsacie/tv4/tvn, zycze powodzenia, bo idzie kurwicy dostac jak na 25 minut filmu przypada 10 minut reklam.
Image
Jack Bauer
Moderator

Post by Jack Bauer »

Za te reklamy wczoraj powinno się pozwać telewizję do sądu, za złamanie prawa. Telewizja publiczna ma zakaz pokazywania reklam w czasie trwania imprez, przedstawień, filmów.

Walkę wczoraj oglądałem na pół śpiący. Z drugiej strony nie spodziewałem się jakiegoś szaleństwa. Kliczko trzymał na dystans Haya i odniósł spokojne zwycięstwo. Wg Adamek musi walczyć tak samo jak Haye, żeby dotrwać do końca walki z Vitalijem.
Image
oddowicz
Team Poland

Post by oddowicz »

crowmaster_13 wrote:Płaci ktoś jeszcze abonament skoro i tak TV PUBLICZNA klepie tyle kasy z reklam? A ustawa ponoć zakazuje przerywania programów...
o ile się nie myle to tylko w przypadku gdy wystepuje polska drużyna(zawodnik?).
Image Image
luka
Rudy

Post by luka »

Pawel wrote:To spróbuj obejrzec jakiś film na polsacie/tv4/tvn, zycze powodzenia, bo idzie kurwicy dostac jak na 25 minut filmu przypada 10 minut reklam.
chyba na 10 minut filmu przypada 25 minut reklam :P
Cezar
Pedo

Post by Cezar »

Tak głupiej wymówki nie słyszałem jeszcze nigdy
http://sport.onet.pl/boks/david-haye-tl ... omosc.html

BTW Crow,ty kibicujesz NJD?
raven
Jeździ konno

Post by raven »

Jeśli ktoś słuchał dzisiaj Programu Trzeciego Polskiego Radia, to pewnie natknął się na wywiad z Jerzym Kulejem. Powiedział, że walka miała wiele fantastycznych aspektów technicznych, szczególnie po stronie Haye'a. Zgadzam się z tym, ale mimo wszystko zabrakło mi choć jednego nokdaunu ;)
crowmaster_13
Pirat drogowy

Post by crowmaster_13 »

@Cezar, jakoś od zawsze lubiłem tę drużynę, ale z racji nie posiadania programu z (re)transmisjami spotkań NHL nie mam jak oglądać. </offtop_off>
ImageImage
Image
C13
Jack Bauer
Moderator

Post by Jack Bauer »

Cezar wrote:Tak głupiej wymówki nie słyszałem jeszcze nigdy
http://sport.onet.pl/boks/david-haye-tl ... omosc.html
Kontuzję miał naprawdę, ale to nie miało wpływu na wynik walki. Ostatnio Kostecki, a wcześniej wielu innych bokserów walczyło ze złamanymi nosami, szczękami, czy rękoma. Walki wygrywali.
Image
Cezar
Pedo

Post by Cezar »

crowmaster_13 wrote:@Cezar, jakoś od zawsze lubiłem tę drużynę, ale z racji nie posiadania programu z (re)transmisjami spotkań NHL nie mam jak oglądać. </offtop_off>
http://www.myp2p.eu/
Polecam tę stonkę,oglądam tam mecze Maple Leafs,ewentualnie mozesz obejrzeć skróty na oficjalniej stronie ligi NHL
http://www.nhl.com
Post Reply

Return to “Off-Topic”