(pierwsze podejście) PL10-ZAPISY!!!
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Kaz3k, może i faktycznie jest mało teamów, ale jak już wcześniej ktoś zauważył - na PL by się zebrali. WDD też żyje (bardziej lub mniej), ale jesteśmy gotowi i jak tylko idea turnieju wróci to jedziem z koksem.
Osobiście też zgłaszam się do wszelkiej pomocy. Mogę przetestować mapy, sędziować ponowne kwali (jakby miały być). Mogę jakkolwiek pomóc bo mam czas i to w sporym nadmiarze.
I chciałbym aby PL10 się odbyło. Do tej pory wystartowałem tylko w PL9, podobało mi się i chciałbym to powtórzyć. J*bać wszystkich hejterów, którzy stękają i nic nie robią.
Osobiście też zgłaszam się do wszelkiej pomocy. Mogę przetestować mapy, sędziować ponowne kwali (jakby miały być). Mogę jakkolwiek pomóc bo mam czas i to w sporym nadmiarze.
I chciałbym aby PL10 się odbyło. Do tej pory wystartowałem tylko w PL9, podobało mi się i chciałbym to powtórzyć. J*bać wszystkich hejterów, którzy stękają i nic nie robią.

C13
to dalej 4 - 5 osob i jazda z gównem zrobimy to i niech będzie <3

aka relay . lub by dało się obejrzeć ...
nie joker, w sumie po co ja się wysilam.
uważam to za totalną głupotę, ale skoro nic nie rozumieć.
k**wa ja jebie najeb się to zrozumeisz k**wa, będę się k**wa drugi raz produkowal,
sry za offtop
nie joker, w sumie po co ja się wysilam.
uważam to za totalną głupotę, ale skoro nic nie rozumieć.
k**wa ja jebie najeb się to zrozumeisz k**wa, będę się k**wa drugi raz produkowal,
sry za offtop
nie wyjdzie
pierwsze PL10, było żeby przypodobać się gejmburgowi, a teraz jest na zasadzie "tradycji musi stać się zadość"
sorry za mój pesymizm

pierwsze PL10, było żeby przypodobać się gejmburgowi, a teraz jest na zasadzie "tradycji musi stać się zadość"
sorry za mój pesymizm
gdybyś jeszcze dodał "drugi raz się produkował jak popierdoleniec" i "sry za jeb*** offtop" to pobiłbyś chyba rekord bluzgów w jednym zdaniusavier wrote:kur** ja jebie najeb się to zrozumeisz kur**, będę się kur** drugi raz produkowal,
sry za offtop
Ja komuś mówiłem i chyba pytałem słowika nawet że to nie ma w ogóle wchodzić w ramy GB ale najwyrazniej sprawdziło się to czego miałem obawy
ale poradzimy sobie . I nie wiem czemu zawsze PL kojarzy mi się z Jakubem każda edycja ;D może dlatego ze jak dolaczylem do sceny Jakub był zawsze nawalony i super słit men 

nie no sorry, głośniki mi padły ;p i trochę nie w sosie jestem ;p
nie będę wam tłumaczył chłopaki co napisałem, bo nie warto.
nie będę wam tłumaczył chłopaki co napisałem, bo nie warto.
@sunrise
jak tylko skoncze ten remont, mogę znow być nawalony (ale już nie ciagle) i chetnie poplotkuje z toba o starych dobrych czasach na mumble.
jak tylko skoncze ten remont, mogę znow być nawalony (ale już nie ciagle) i chetnie poplotkuje z toba o starych dobrych czasach na mumble.
Jasne Jakubek bardzo chętnie
w niedziele o 20 jak cośbędzie konkretna rozmowa o PL10 dałbyś radę być czy nie ma opcji ? 

będzie trudno, w niedziele obchodze jubileuszowe 35. urodziny.
jak jednak znajde czas, przylece na mumble.
jak jednak znajde czas, przylece na mumble.