Śnieżynko... widać że jesteś mało doświadczona... Ta gra to zabawa a nie całe życie... Podchodzisz do tego zbyt poważnie, obecnie mam inne problemy niż jakaś tam gra ;c Znajdę chwillkę odpiszę, mecz będzie! Więc spokojnie i nie pisz tych bezsensownych postówsniezynka_orange_team wrote:Co jeśli CUT nie odpowiada na moje pytania "Kiedy mecz?", czekam od poniedzialku lub wtorku na ich date i godzine i wciaz nie mam info mimo ze dalismy im wolna reke.... i ciagle się przypominam, obecnie ich v-ce lider nie odpisuje... Lider na poczatku odrazu kierowal mnie do v-ce.... ?
WYNIKI KWALIFIKACJI I MAPPACK NA 1 KOLEJKĘ!
zabawa zabawą, ale takie zachowanie jest chamskie 
Hmmm...
Savier...
Chamskie nie chamskie nie chodzi o to. W mojej wypowiedzi jest zawarty zaszyfrowany przekaz dla Śnieżynki. Dobra koniec żartów. Mam swoje sprawy, życie prywatne, problemy które muszę rozwiązać, to że mam włączone gg nie znaczy, że jestem przy komputerze... A jak jest niedostępna to sory memory ale nie bd do niej pisał
Mam mega wkurwa dlatego jestem ciut arogancki (to tak na usprawiedliwienie). Sory memory ale jedyneczki z przodu nie dam zmazać
BTW Naoglądałeś się za dużo Dragon Ball'a ;d ale nie przejmuj się, ja też to oglądalem ; ))
Savier...
Chamskie nie chamskie nie chodzi o to. W mojej wypowiedzi jest zawarty zaszyfrowany przekaz dla Śnieżynki. Dobra koniec żartów. Mam swoje sprawy, życie prywatne, problemy które muszę rozwiązać, to że mam włączone gg nie znaczy, że jestem przy komputerze... A jak jest niedostępna to sory memory ale nie bd do niej pisał
BTW Naoglądałeś się za dużo Dragon Ball'a ;d ale nie przejmuj się, ja też to oglądalem ; ))
ja dziele zdanje saviera w tym wypadku.Max7 wrote:Hmmm...
Savier...
Chamskie nie chamskie nie chodzi o to. W mojej wypowiedzi jest zawarty zaszyfrowany przekaz dla Śnieżynki. Dobra koniec żartów. Mam swoje sprawy, życie prywatne, problemy które muszę rozwiązać, to że mam włączone gg nie znaczy, że jestem przy komputerze... A jak jest niedostępna to sory memory ale nie bd do niej pisałMam mega wkurwa dlatego jestem ciut arogancki (to tak na usprawiedliwienie). Sory memory ale jedyneczki z przodu nie dam zmazać
jak robisz sobie smiechy z kogos, bo pyta się o termin na mecz i nazywasz go sniezynke, to może lepiej było się nie pisać na ten turniej, lub conajmniej oddac "leaderowanie" do kogos innego z teamu, jak prywatne zycie nie daje ci mozliwosci na odpowiedz.
-
sniezynka_orange_team
- Jeździ konno
Po pierwsze na gg jestem codziennie od pn-pt od 7-15.30 i na weekendach przewaznie non stop procz nocy - i to Tobie pisalam na gg...
Zreszta jesteś v-ce liderem to moglbys nawet tylko napisac wiadomość i z gg doszloby nawet jak w nocy mnie nia ma na gg.
Po drugie każdy z nas ma zycie, problemy, sprawy do zalatwienia ale jeżeli ktos chce być liderem lub v-ce liderem to niestety do czegoś to go zobowiazuje..
Zgadzam się z Jakubem.
Zreszta jesteś v-ce liderem to moglbys nawet tylko napisac wiadomość i z gg doszloby nawet jak w nocy mnie nia ma na gg.
Po drugie każdy z nas ma zycie, problemy, sprawy do zalatwienia ale jeżeli ktos chce być liderem lub v-ce liderem to niestety do czegoś to go zobowiazuje..
Zgadzam się z Jakubem.
Nawet nie wiesz jak cieplo się po takich slowach robi Jakubowisniezynka_orange_team wrote:
Zgadzam się z Jakubem.
pzdr ^^

Będzie jakiś nowy temat, żeby wrzucać wyniki z meczów, czy tu wszystko?
nowy temat, key ogarnie na pewno
)
za dawnych czasów był też temat z typowaniami 
-
sniezynka_orange_team
- Jeździ konno
Maxio napisal mi dzisiaj o godzinie 16.25 ze mecz dzisiaj o 20.30 na ich serwerze.
ROZMOWA GG Z MAXEM
DeeJay M A X I O (Fistashi)
16:25:08
20:30 nasz serwer
Fundacja VIVA! Punkt Puławy
17:38:03
co dzisiaj?
17:38:21
no dzisiaj
17:38:47
chyba smieszne to mialo być i myslisz ze od nas będą jak nawet nie wiadomo czy wejda na forum? no nic ja napisze zobaczymy
17:39:09
jest takie coś jak gg, no chyba że nie masz
17:39:43
no nie mam do kazdego gg bo nie każdy ma i druga sprawa nie każdy jest w domu i terminy podaje się chociaż dzień wczesniej a nie kilka godzin.
17:40:01
a tak mnie poganiałaś z meczem
17:40:04
to teraz masz
17:40:39
szczerze raczej to wasz będzie problem niz nasz. narazie
17:40:58
Wy macie problem
17:41:01
termin ustalony
17:41:05
dziękuję dobranoc
17:41:15
dziś 20:30 na naszem serwie ; *
17:42:25
czekam 15 minut czyli do 20:45, nie zjawicie się macie W/O ; )
Pozdrawiam ; )) macie 3h czasu ; )))
W zwiazku z powyzszym jeżeli od nas kogos nie będzie to nie mozna uznac W/O tylko zle stanowisko MAXA który dawno już nie powinien być v-ce liderem. Szkoda ze nie napisal o tym o 20.00 - NO BEZ JAJ!
ROZMOWA GG Z MAXEM
16:25:08
20:30 nasz serwer
17:38:03
co dzisiaj?
17:38:21
no dzisiaj
17:38:47
chyba smieszne to mialo być i myslisz ze od nas będą jak nawet nie wiadomo czy wejda na forum? no nic ja napisze zobaczymy
17:39:09
jest takie coś jak gg, no chyba że nie masz
17:39:43
no nie mam do kazdego gg bo nie każdy ma i druga sprawa nie każdy jest w domu i terminy podaje się chociaż dzień wczesniej a nie kilka godzin.
17:40:01
a tak mnie poganiałaś z meczem
17:40:04
to teraz masz
17:40:39
szczerze raczej to wasz będzie problem niz nasz. narazie
17:40:58
Wy macie problem
17:41:01
termin ustalony
17:41:05
dziękuję dobranoc
17:41:15
dziś 20:30 na naszem serwie ; *
17:42:25
czekam 15 minut czyli do 20:45, nie zjawicie się macie W/O ; )
Pozdrawiam ; )) macie 3h czasu ; )))
W zwiazku z powyzszym jeżeli od nas kogos nie będzie to nie mozna uznac W/O tylko zle stanowisko MAXA który dawno już nie powinien być v-ce liderem. Szkoda ze nie napisal o tym o 20.00 - NO BEZ JAJ!
fistashi jednak ma racje.
ze wzgledu na fakt, ze jeszcze nie umowiliscie się na mecz, mozna to interpretowac jako nie dojscie do porozumienia w sprawie terminu.
w takim wypadku regulamin dokładnie mowi, co ma się stac:
tak samo wydaje mi się, ze powinienes się lepiej poznac z regulaminem, zanim komus innym proponujesz przestanie bycia vice-leaderem.
ze wzgledu na fakt, ze jeszcze nie umowiliscie się na mecz, mozna to interpretowac jako nie dojscie do porozumienia w sprawie terminu.
w takim wypadku regulamin dokładnie mowi, co ma się stac:
domyslny termin to 20:30 w niedziele.Termin meczu ustalają między sobą kapitanowie drużyn. Dozwolona jest gra o każdej godzinie, maksymalnie do 2 dni wstecz lub wprzód w stosunku do daty domyślnej. Jeśli zespoły nie mogą dojść do porozumienia w tej sprawie, muszą zagrać w domyślnym dla danej kolejki terminie.
tak samo wydaje mi się, ze powinienes się lepiej poznac z regulaminem, zanim komus innym proponujesz przestanie bycia vice-leaderem.
No ma racje, jednak to trochę nie tegas proponuję wprowadzić do regulaminu, że lider musi odpowiedzieć do np 48 godzin przed meczem, jeżeli nie odpowie, to w/o.

na w/o dopiero mozecie liczyc po 20:30 gdy nikt od nich nie przyjdzie i zawsze na ten termin powinniscie być gotowi.
najwyrźniej cut team się was boi, dlatego takim podstepem chcą mieć wo. 
, termin się ustala za obustronną zgodą .
możecie pon lub wtorek ustawicJakub wrote:domyslny termin to 20:30 w niedziele. .Termin meczu ustalają między sobą kapitanowie drużyn. Dozwolona jest gra o każdej godzinie, maksymalnie do 2 dni wstecz lub wprzód w stosunku do daty domyślnej. Jeśli zespoły nie mogą dojść do porozumienia w tej sprawie, muszą zagrać w domyślnym dla danej kolejki terminie.
CUT majac do wyboru w/o pewnie nie zgodzi się na inny termin
chociaż gdyby byli fair to by wlasnie tak zrobili, jako ze team Orange brak doswiadczenia i pewnie nie wiedza co to def time.
-
sniezynka_orange_team
- Jeździ konno
To pograne :/ mam nadzieje ktos z innej druzyny IM DOKOPIE.
za trzymanie się regulaminu?sniezynka_orange_team wrote:To pograne :/ mam nadzieje ktos z innej druzyny IM DOKOPIE.
-
sniezynka_orange_team
- Jeździ konno
Nie tylko my wiemy ze to było specjalnie, bardzo chamskie. Znamy cala sytuacje itp.
jeżeli przeciwnik się nie odzywa, akurat jak najmniej widze problemow.sniezynka_orange_team wrote:Nie tylko my wiemy ze to było specjalnie, bardzo chamskie. Znamy cala sytuacje itp.
poprostu jako team się przygotowujecia na niedziele, 20:30, a jak przeciwnika o 20:45 nie będzie, macie wygrana.
Jak ktoś chcę oglądać TR vs GS to zarzucam relajem tmtp://#spectate=taxi_relay2