Nie ma co już czekam na filmik jeee

A co do moich "planow" to raczej były nadzieje ale mysle ze tak jak u kazdego, zawsze jak się coś robi to chce się wygrywac, ja zajalem 3cie miejsce i mogę czuc się jak zwyciezca, w koncu to najaktualniejsza z imprez w Polsce i po prostu mogę się czuc jako 3ci gracz w kraju na dana chwile.
Bardzo mozliwe ze to się zweryfikuje w nastepnym turnieju, ale po zwyciestwie Baxa nasuwa mi się pewna mysl. Scena TMN w Polsce jest bardzo bardzo wyrownana, skoro Bax na PITMC (co prawda praktycznie bez treningu) zajął 10 miejsce, a parę dni temu wygral ESWC Poland, to znaczy ze naprawdę roznice sa niewielkie i jesteśmy na tendencji wzrostowej !
Czuje ze NC3 będzie nalezalo do nas, nie rezygnujmy z treningu a pokazemy co potrafimy !

Bax jesteś na fali wzrostu i mysle ze to ze spokojem wykorzystasz w Paryzu. I póki co polecam ci granie na [z]Rounds lub DataguardOWNS bo to naprawdę przyda ci się porzadny trening na rundkach do tego turnieju

No czekam czekam na kolejne zawody mam nadzieje ze ktores odbeda się w Warszawie to nie będzie problemow z pociagiem tak jak ostatnio

A na aparacik se pewnie jeszcze poczekam bo kurier ma pewnie 2maja wolne