Liga I » Runda 7: #p~S vs EM

Komentarze do meczów
Khasius
ESWC.pl 2k8 winner

Post by Khasius »

Hihi i udalo się wyciagnac coś od BVG moim postem. :D

Co do tych banow, jeżeli sadzicie, ze bysmy Zeo wywalili, to widac jak podchodzicie do sprawy. Zreszta jak wywalilo Zeo na C to jakos nie jechalismy dalej, specjalnie czekalismy i staralismy się aby z powrotem wrocil do meczu, wiec nie pieprz Prezes o naszej nie uczciwosci, czy jakiejs teorii spiskowej, bo smieszny jesteś w tym momencie. Zreszta jak to mowia, zlej baletnicy... dalej wiecie.

Co do jazdy, niestety mogę się wypowiedziec tylko o swojej, bo innych nie widzialem, gdyz mialem was wylaczonych. Na A mi się fajnie jechalo, na B trochę się z Hackiem na TSie zagadalem, no i jak widzialem wasze czasy na CP to nawet nie staralem się za bardzo. :wink: C to od poczatku byla fuksiarska trasa wiec nie liczylem, ze równo tam będę jezdzil.
Image
mor_olo
RoKsTaR

Post by mor_olo »

Co innego problemy z serverem i wypadniecie z serva jakiegoś gracza, a
co innego gdy ustalamy "takie zasady" i traktujemy je na rowni z przeklenstwami i obrazaniem innych.
*... i wszystko jasne.
Zeo
nawro

Post by Zeo »

Lepiej rozwiązać to szybko - Skończyło się, nie wróci! KPW?!? Będą się kłócili o jednego warna, omg...
Image
Image
hack
Team Poland

Post by hack »

Kasia zaczęła z prezesinho :-P, a jak tak gadalismy z Khasem na ts'ie to nas scary wkurzył tymi warnami bo czegoś takiego nigdy nie było mheeheh :P

pozdro... :D
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Post by Jakub »

potwierdzam, ze caly pS, a specjalnie tomek, zawsze grali fair.
nie wierze w to, zeby tomek by chciał dalej grać, jakby zeo dostal bana.
tylko z jak najbardziej fair stronie tomka poznalem do tej pory, i pisalem o tym już wielokrotnie tu na forum, wiec nie wymyslam se teraz tego.

mysle, ze nie było to tez az takie decydujace, z tym pisaniem, bo jednak zawsze team, ktoremu wlasnie mialoby przezkodzic to pisanie, wygral maly punkt.

a tak w ogole, najwazniejsze wydarzenie tego PL4, ze [POL] jako jedyny team wygral z mistrzem polski do zera :)

no i zauwazyliscie ze caly podium na koniec tabeli rozni się o 1 (!) duży punkt?
poziom wyrownany był jak już dawno nie.
xp i gt tez super grali.
Zeo
nawro

Post by Zeo »

Wiedziałem że Gracjan czy Master to są kontrowersyjnymi postaciami, ale Scary? O_o
Image
Image
hack
Team Poland

Post by hack »

Hihi, każdy jest postacią kontrowersyjną ;-), uczycie się polskiego i nie ma mowy zebycie nie powiedzieli o kims czegoś złego co wam się nie podoba :D.

Ah ta logika na majcy... za dużo jej się uczyłem a do tego jeszcze polski psiach... ;p
prezes
Team Poland

Post by prezes »

Khasius wrote:Hihi i udalo się wyciagnac coś od BVG moim postem. :D

Co do tych banow, jeżeli sadzicie, ze bysmy Zeo wywalili, to widac jak podchodzicie do sprawy. Zreszta jak wywalilo Zeo na C to jakos nie jechalismy dalej, specjalnie czekalismy i staralismy się aby z powrotem wrocil do meczu, wiec nie pieprz Prezes o naszej nie uczciwosci, czy jakiejs teorii spiskowej, bo smieszny jesteś w tym momencie. Zreszta jak to mowia, zlej baletnicy... dalej wiecie.

Co do jazdy, niestety mogę się wypowiedziec tylko o swojej, bo innych nie widzialem, gdyz mialem was wylaczonych. Na A mi się fajnie jechalo, na B trochę się z Hackiem na TSie zagadalem, no i jak widzialem wasze czasy na CP to nawet nie staralem się za bardzo. :wink: C to od poczatku byla fuksiarska trasa wiec nie liczylem, ze równo tam będę jezdzil.
Po pierwsze, "byśmy Zeo wywalili", "czy jakiejś teorii spiskowej", Kasieńko to moja, sama mówisz o waszej hierarchi ^^ A co byście jeszcze zrobili ? Loda postawili ? :P:P
Po drugie, dlaczego mnie znowu obrażasz ? Ja Cie nie obraziłem po raz drugi :) Eh, powiedziałbym coś o Tobie...., ale żal mi Cie, więc zachowam to dla siebie.....Nie będę cie obrażał, niech będzie, że wygrałeś 2-1 w tym ^^
Po trzecie, hehehehehe Hack, kto się uczy to się uczy...."nie uczciwości" :D:D:D:D Chyba tylko tmn w głowie :P Poza tym z jakiej racji prezes z dużej piszesz ? To nie pochodzi, ani od imienia, ani od nazwiska, a jeśli to ma oznaczać szacunek do mnie to se go wsadź :)
Po czwarte, jeśli PS jest zawsze takie fair, to ciekawe czemu po co drugim meczu maja do nich problem. Mówicie tak jakby to BVG wymyślało niestworzone rzeczy, popatrzcie chociażby na ostatni topic XP vs PS.
Po piate, wkurzyć Scary to Was mógł, ale jakoś go widzę w spisie PS, a nie BVG, więc ty się wkurzać mogłeś :P Może go wyrzuć z klanu, jak tak się wkurzyłeś ? Albo od razu kompa wywal, żebyście się nie zawkurzali :D:D:D:D hehe to też dobre było :P

Po szóste, to lipne gadanie, z kimś kto wygrał i cwaniakuje i z tym co przegrał, bo przegrał :) Tym bardziej, że już mi coś zalatuje na to, że PS zaraz będzie adminować całym tmpl.info ^^

Pozdro ziomki i ziomale :)
hack
Team Poland

Post by hack »

prezes wrote:
Khasius wrote:Hihi i udalo się wyciagnac coś od BVG moim postem. :D

Po pierwsze, "byśmy Zeo wywalili", "czy jakiejś teorii spiskowej", Kasieńko to moja, sama mówisz o waszej hierarchi ^^ A co byście jeszcze zrobili ? Loda postawili ? :P:P
Po drugie, dlaczego mnie znowu obrażasz ? Ja Cie nie obraziłem po raz drugi :) Eh, powiedziałbym coś o Tobie...., ale żal mi Cie, więc zachowam to dla siebie.....Nie będę cie obrażał, niech będzie, że wygrałeś 2-1 w tym ^^
Po trzecie, hehehehehe Hack, kto się uczy to się uczy...."nie uczciwości" :D:D:D:D Chyba tylko tmn w głowie :P Poza tym z jakiej racji prezes z dużej piszesz ? To nie pochodzi, ani od imienia, ani od nazwiska, a jeśli to ma oznaczać szacunek do mnie to se go wsadź :)
Po czwarte, jeśli PS jest zawsze takie fair, to ciekawe czemu po co drugim meczu maja do nich problem. Mówicie tak jakby to BVG wymyślało niestworzone rzeczy, popatrzcie chociażby na ostatni topic XP vs PS.
Po piate, wkurzyć Scary to Was mógł, ale jakoś go widzę w spisie PS, a nie BVG, więc ty się wkurzać mogłeś :P Może go wyrzuć z klanu, jak tak się wkurzyłeś ? Albo od razu kompa wywal, żebyście się nie zawkurzali :D:D:D:D hehe to też dobre było :P

Po szóste, to lipne gadanie, z kimś kto wygrał i cwaniakuje i z tym co przegrał, bo przegrał :) Tym bardziej, że już mi coś zalatuje na to, że PS zaraz będzie adminować całym tmpl.info ^^

Pozdro ziomki i ziomale :)

Masz racje buahahahahhaha a^&^
Boski
Doświadczony driver

Post by Boski »

ale o co choźźźi ?
Image
prezes
Team Poland

Post by prezes »

Bo ja zawsze mam racje :P Tylko czasem jest tak zagmatwana, w moich genialnych sentencjach, że człowiek o przeciętnym IQ tego nigdy nie skuma :P

buhahahahaha
Zeo
nawro

Post by Zeo »

I wszystko się stało z powodu jednego warna...

Image

EDIT : wszystko się stało z powodu jednego warna i dwóch warnów... :P I mimo wszystko - STFU bo to jest bez sensu. :?
Last edited by Zeo on 24 September 2007, 20:39, edited 2 times in total.
Image
Image
prezes
Team Poland

Post by prezes »

Nie, wszystko się stało z powodu 2 warnow hacka.....a nie twojego jednego :]
Za kare będziesz musiał żyć w tyranii ps-owców na tmpl :D
Khasius
ESWC.pl 2k8 winner

Post by Khasius »

nie widzę was w rolach WIELCE BRONIĄCYCH Zeo przed banem Smile Jakoś to się kłóci Smile
Widac jak znasz ludzi.
Obrazaniem jest nazwanie Ciebie smiesznym? lol Sam to potwierdzasz swoimi postami, wiec nie mijam się ani trochę z prawda. A prawda nie mozna obrazic. :wink:
Ale z ta hierarchia to nie kumam. :roll:
Moje pisanie wielka litera wynika z tego, ze tak mnie nauczono pisać nazwy wlasne i tak będę robil, szacunek nie ma tu znaczenia. (Jakub coś o tym wie :wink:)

Koncze bo jak zwykle nie ma to sensu.
Image
mor_olo
RoKsTaR

Post by mor_olo »

Khasius wrote:
Koncze bo jak zwykle nie ma to sensu.
Wystarczyło nie zaczynać:P
*... i wszystko jasne.
Khasius
ESWC.pl 2k8 winner

Post by Khasius »

Eee tam, w sumie warto było. :wink:
Image
prezes
Team Poland

Post by prezes »

Dobrze baletnico ty moja, prowokować łatwo, trudniej się tłumaczyć co ? Mogłeś się nie tłumaczyć, przynajmniej byś zachował twarz(haha :*). Może przygotuj sobie wersje awaryjne, jak ktoś ci coś nieoczekiwanego odpowie :) Eh, w ogóle jak się z Ciebie nie śmiać ? Każde skojarzenie z Toba kończy się objawami niekontrolowanego śmiechu :D I to nie tylko mi ^^ Ale nieważne....

Dobrze śmieszny człowieczku ty mój, tylko pamiętaj ! Nie przyznawaj się, kto cie nauczył tych bzdur, bo będzie Panu/Pani za Ciebie wstyd i zostaniesz "nie uczciwym" człowiekiem :(:(

Heh to mnie też rozwaliło...
"jak widzialem wasze czasy na CP to nawet nie staralem się za bardzo"
Heh fajnie, że na CP było niby słabo, a cały team miał lepszy czas niż ty, chyba, że na swój patrzałeś... ^^

Tak poza tym, to skończmy ten cyrk, bo to i tak do niczego nie doprowadzi. Przegrana z adminami turnieju, to nie do końca przegrana. 2 miejsce to był max jak dla nas przed turniejem i pewnie nie tylko dla nas, więc i tak osiagneliśmy najwięcej ile się dało :)

Pozdro śmieszny człowieczku, baletnico i inne tam słowa, które ponoć nie obrażaja :roll:

Pozdro for all i zamknijcie temat, jeśli się da pls :)

@down
Chodziło mi to, że Kaśka miała gorszy czas od wszystkich graczy BVG :)
Last edited by prezes on 25 September 2007, 13:48, edited 1 time in total.
Wally
Team Poland

Post by Wally »

male sprostowanie- na B ja mialem najgorszy czas ze wszystkich :D
m imo ze sporo trenowalem :? nie ma nic gorszego niz to ze człowiek się stara a i tak mu coś nie wychodzi, trudno oby w NC3 wychodzilo :)
PL4 to temat zamkniety mysle ze wszelkie proby rewanzu - na torze w PL5
pozdrawiam i mozemy cieszyc się z kwarteciku :) może w nastepnej PL nam ktos go odbierze? bo teraz było bardzo trudno, a jak konkurencja się wzmocni to mzoe być jeszcze trudniej
i tak wierze w to ze prosiaki sa najlepsze :)
Image

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
Khasius
ESWC.pl 2k8 winner

Post by Khasius »

prezes wrote:Każde skojarzenie z Toba kończy się objawami niekontrolowanego śmiechu :D I to nie tylko mi ^^
I vice versa. :D
prezes wrote:Przegrana z adminami turnieju, to nie do końca przegrana.
To to już totalne dno, od kiedy to pS było odpowiedzialne za turniej? Olek i Hack to jedyne osoby, ktore mialy coś do gadania w tym turnieju, jeśli chodzi o organizacje.

I jak na razie, to tylko ty się tlumaczysz, ja jedynie stwierdzam fakty. :P

BTW. No i co z tego, ze mialem czas gorszy od was? Jakos na wynik to się nie przelozylo. :wink:
Image
Fistashi
Pirat drogowy

Post by Fistashi »

Olek do 3 rundz, potem Wally i Hack, tak btw.
Image
Image
Image
[ladderbar]
Post Reply

Return to “Polish League 4”