muahuahuahuaha musisz mu pokazac gdzie rtaki zimujabrzerzanin wrote:ha... ha... ha...ja nie jestem jakub z tymi freeq
a po drugie to staram się aby stary nie widzial mnie z ze zgrzewa browarow bo jak już zobaczy to zawsze mi podpierdala jak nie patrze :/
POL vs NOR
POL vs NOR
POL vs NOR
siema biacze
nic nie mam tras wytrenowanych sorry z gory
neta nie mialem
komp się walił (bez przyczyny po 5 minutach od uruchomienia kompa klawa i mycha się zacinały i nic tylko reseta trzeba było wciskac)
mało czasu (prawie w ogole na kompie caly tydzien i jeszcze dziś musialem isc do szkoly wiec weekend zjebany
netia mi jeszcze modemu nie przyslala a ta radiowa się coś popsula i nie chodzila a teraz jakos ciągnie jeszcze ale ledwo bo mnie rozlacza
formata już zrobilem to kontrolery się w miare nie zacinaja ale musze dopiero zainstalowac wszystko
no i jeszcze mam 447 postow na forum do przeczytania
tras nie wytrenie już bo mam strasznie dużo roboty jeszcze a poza tym już jutro mecz
jeszcze raz sry chlopaki
mysle ze dacie rade wierze w was
nic nie mam tras wytrenowanych sorry z gory
neta nie mialem
komp się walił (bez przyczyny po 5 minutach od uruchomienia kompa klawa i mycha się zacinały i nic tylko reseta trzeba było wciskac)
mało czasu (prawie w ogole na kompie caly tydzien i jeszcze dziś musialem isc do szkoly wiec weekend zjebany
netia mi jeszcze modemu nie przyslala a ta radiowa się coś popsula i nie chodzila a teraz jakos ciągnie jeszcze ale ledwo bo mnie rozlacza
formata już zrobilem to kontrolery się w miare nie zacinaja ale musze dopiero zainstalowac wszystko
no i jeszcze mam 447 postow na forum do przeczytania
tras nie wytrenie już bo mam strasznie dużo roboty jeszcze a poza tym już jutro mecz
jeszcze raz sry chlopaki
mysle ze dacie rade wierze w was

POL vs NOR
przypominam, ze o 18:30 kwali, i o 20:00 mecz.
-
(AOD)Lukas
- Samochodowy prawiczek
POL vs NOR
na headshocie będzie??
POL vs NOR
Ale pamiętajcie zeby czas zmienic bo nikogo niebedzie na meczu 
POL vs NOR
Siema tu Wally, jestem z hackiem i czekamy na siec i dobre kompy, powinnismy być, ale póki co jak probowalismy to na neta nei dalo się wejsc w TMN, tylko na Lanie smigalismy. zobaczymy co i jak będzie i damy znać jeszcze, raczej będziemy grać ale nic na 100% pewnego wiec postarajcie się
gl
gl
POL vs NOR
jak haczka i wallusia nie będzie to cienko to widze 
POL vs NOR
ok mecz przejebany...
było minelo ale skoro qrwa były od poczatku lagi to odrazu trzeba było mowic zeby wy***ać specow...
a nie przy stanie 5-0 na drugiej mapie mowicie ze lagi i może by tak spece wyszli?^^
było minelo ale skoro qrwa były od poczatku lagi to odrazu trzeba było mowic zeby wy***ać specow...
a nie przy stanie 5-0 na drugiej mapie mowicie ze lagi i może by tak spece wyszli?^^
POL vs NOR
jak to co? byli lepsi i zasluzenie wygralimor_olo wrote:łeee co się stalo
POL vs NOR
zal.nor
mysle ze gdyby nie to cale zamieszanie pojechalibysmy lepiej, nie wiem jak wy ale ja ciagle o tym myslalem i zawsze musialem gdzies zajebac :/
mysle ze gdyby nie to cale zamieszanie pojechalibysmy lepiej, nie wiem jak wy ale ja ciagle o tym myslalem i zawsze musialem gdzies zajebac :/

POL vs NOR
ale widac było ze za mało treningu bo nikt u nas nie jezdzil regularnie 
POL vs NOR
to się stalo, ze np Tobie był wazniejszy jakiś turniej TMU.mor_olo wrote:łeee co się stalo
do tego nie chce mi się w ogole o tym gadac czy myslec, ale norwegi nie byli na 100% fair.
i jeszcze tych 15 specow z OWN, czy jak oni tam maja, ktozi nie wychodzili na free spec i jeszcze jakias pi***olę komenty dawali.
norwegia dziś byla lepsza, ale na pewno nie tyle, ile mowi wynik.
POL vs NOR
a jaki był wynik na C? bo wyszedlem wczesniej i nie wiem
POL vs NOR
I przez to ze ja nie gralem az tak dużo się zmienilo... nie przesadzaj
Mowilem ci przed merkato ze mnie nie będzie...
[ Dodano Nie Paź 28, 2007 9:46 pm ]
Mowilem ci przed merkato ze mnie nie będzie...
[ Dodano Nie Paź 28, 2007 9:46 pm ]
To był najłatwiejszy rywal z tych co wyszli z 1 miejsca wiec jeśli ich nie mozemy pokonać to jesteśmy w tej 9-16 grupie.Coof wrote:Polska już pokazała skilla. Teraz trudny był przeciwnik.
Za rok będzie lepiej.
*... i wszystko jasne.