parę zdan o reprezentacji
ty nie hechuj, ale tren, kurwaaaaaaaaaa.
EDIT: i k**wa shadowa zapomnialem, aj aj aj, sorry!
EDIT: i k**wa shadowa zapomnialem, aj aj aj, sorry!
Widze ze narobiła się masa dobrych graczy
będzie naprawdę w czym wybierać
i to cieszy, tylko żeby znów nie było ze ci co się dostali olewają z góry na dół :-/
Ja na pewno nie oleje jeżeli mnie do kadry wezma
,repra to zaszczyt a nie zeby olewac ja to tak rozumiem 

Win'a wrote:prezes to rozumiem ale co tam robi mor olo?
King wygraj z nim na bylejakiej trasie eswc to przyznam wtedy iz się pomylilem ; )
Mor jest lepszy niz ja, skopal mi już 2 razy tylek na trasach ESWC 
Nie każdy ma możliwość by zrozumieć otaczający go świat.Win'a wrote:prezes to rozumiem ale co tam robi mor olo?
bynajmniej nie podwa(ż-rz)am twoich wysokich umiejętności,ale tu chyba chodzi też o aktualną dyspozycje 
a ja swoim skromnym, zdaniem proponujeh0lus wrote:Moim zdaniem to by byla najlepsza repra ; dd
Khasius , Lokash , Wally , Prezes , Diav , Hack , Mor_olo , Jarecki , Foxy , Mat , Kamilos , Lechu , Maxer ,
+1 kwali ;f
Khasius , Lokash , Jarecki , Hack , Wally , Mor_olo , Lechu , Brzerz , Mor_olo , Foxy , Pain , Robot , Maxer , Holus , Marrek.
a jeszcze są tacy ludzie jak
prezes , mat , Grono , Bax , Diav3l , Shadow , Kamilos .................................... Można by tak wymieniać dobrych graczy , jednak te 15 osób są przynajmniej tak mi się wydaje obecnie najlepsze.
odpierdzielacie trochę z repra
ja teraz nie mialem czasu jeździć bo matura, ale się biore w garsc i mysle ze przez miesiac grania bardzo poprawie swoje osiagi
a 1 miejsce do repry z kwali to zdecydowanie za mało 

ja jeszcze bym ujał tam w skromnych szeregach loonego 
zamiast foxy,paina i marrka to shadow, diavel, mat, grono, loony
co tam robi brzerz 
on to do reprezentacji w pierdzeniu i chrapaniu !
a khasius w bekaniu !
on to do reprezentacji w pierdzeniu i chrapaniu !
a khasius w bekaniu !
Powiem tak Xardas,nie wiem co tam robi Bob moim zdaniem ty lepiej jeździsz"Marek jeszcze bo jak wytreni to ok ale jest dużo lepszych 
repra na dzień po ESWC byla by mniej wiecej taka:
lechu, khasius, wally, mat, diavel, morolo, jarecki, hack, lokash, shadow, brzerz, robot, grono, maxer, szym, loony, kamilos
15 z tych 17
ja nawet nie wiem, kto to jest pain. może mi ktos powie, po szkoda by było, jak ma być taki dobry, a ja nic o nim niewiem.
lechu, khasius, wally, mat, diavel, morolo, jarecki, hack, lokash, shadow, brzerz, robot, grono, maxer, szym, loony, kamilos
15 z tych 17
ja nawet nie wiem, kto to jest pain. może mi ktos powie, po szkoda by było, jak ma być taki dobry, a ja nic o nim niewiem.
Last edited by Jakub on 13 May 2008, 22:42, edited 2 times in total.
jak się nie myle, pain to robot z FF.
chyba chodzilo o boba z p4g, ma nick pain ostatnio
ale nie jest on botem na poziomie repry;p
ale nie jest on botem na poziomie repry;p