YO YO YO LAN PARTY ŁÓDŹ ON LINE RELACJA

Chlany!
bax
ESWC.pl 2k7 winner

Post by bax »

powiem tyle na temat jakub vs szydercy

jakub jaki jest taki jest, ae jest jedna z najbardziej jak nie najbardziej honorowa postacia tmpl, swoje lubi gadac i za to tez mu się dostaje

przesada tyllko te niemieckie piosenki, wiekszosc nawet nie wie co robi pewnie

zalosne jest to ze 90% tych nasmiewaczy z polaka zyjacego w niemczech żyje na garnuszku mamusi i/lub tatusia a o zyciu wiedza tyle ze najwiekszy problem to brak kasy na fajki lub impreze

scrapplera bardzi lubie i pizgam już jak go tyllko uslysze, rywalizacja miedzy jakubem a scrapplerem zawse byla, scrappler wykrozystal to ze byk organizatorem lanu i reszta podsmiechuszkow razem z nim jedzie na jakuba :D pizgam z tego tez, a najbardziej z tego ze gdyby nagle scraplera nie było i wpadlby tam jakub to 50% by mialo kolana a reszta przestalaby się smiac, może ze 2-3 osoby bylyby w stanie bez strachu porozmawiac, a wiem ze jakub jest ostatni do bojki, ja również, ale gdyby tak po mnie jezdzono nie wiedzac jaka mialem rpzeszlosc i co mam za przezycia za soba pewnie tez moglbym być agresywny

gdzies jest granica zartow, jakub jezdzi po wszystkich na forum od chuiow pisd :D itd, ale wiem ze to zykly zart bo ile razy na zywo ze soba gadalismy i się tak do siebie zwracalismy bo wiem ze to tylko i wylacznie rpzecinek, natomast przyrownywanie i smianie z narodowosci i watpienie w jego patriotyzm, szwajnowanie jezyka i telefony ze spiewkami uwazam za najbardziej pojebane zachowanie sceny przez ostatni rok

ale ch** tam kloccie się dalej :D na nastepnym lanie wybierzemy se innego i będziemy smiac się z niego i zartowac ze go stara ta wychowla ze się zhcowuje jak pizda a stary chuja mial za krotkiego bo ma ryj skancerowany - będzie zabawnie !! a na koniec zrobimy test z moneta !!

scrappler coś o szkole ostatnio pisal ze trzeba się uczyc, zapomnial że ze zjebana psycha i brakiem zrownowazenia nikt was do powaznej pracy nie wezmie chyba ze na targ

jakub spiewaj im refren jednej z piosenek polskich

".. powiedziales coś ? nie uslyszalem nic ! nie powiedziales tego w ryj to nie powiedziales nic !! .."

ale ogolnie to drift
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
MrOoZiO
Doświadczony driver

Post by MrOoZiO »

bax a ty myslisz ze ja tak na serio?? mielismy kupe smiechu, jakub jezdzi po wszystkich to czemu my trochę nie moglismy po nim?? jejciu czill panowie :) jeśli mi nie wierzycie pytajcie się kogo chcecie z lana czy mroozio jest konfliktowy?? :P beka byla i już :)
Image
Image
fabamlody
Jeździ konno

Post by fabamlody »

mmmhhh? Czy Mroozio jest konfliktowy? Nie no co wy, ale w twarz nie pozwoli sobie pluc! było wesoło, spontanicznie, no ii beka straszna! Była Twoja Stara (KMWTW), Dziadek Jerzy, było tez ognisko a w nim.......( KMWTW)

Prawdziwość dla gry (PDG)
Szrama
Pirat drogowy

Post by Szrama »

W ch** leniwe ognisko bo ciągle leżało.. xD
marrek13
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by marrek13 »

..i z Surivem musieliśmy ciągle w nie dmuchać, bo zimno było z deczka w pewnym momencie rozmów nocą :lol:
Twist

Post by Twist »

20.47 !!
mialem -0.33 na przedostatnim cp ale znow zle drift i stracilem 9 setnych
ImageImage

hyhy
MrOoZiO
Doświadczony driver

Post by MrOoZiO »

no to chyba się musze wziac w garsc i sprobowac :P
Image
Image
Twist

Post by Twist »

moim zdaniem poniżej 20 się nie da, ale niskie 20 idzie.. tak z 20.10 przy odrobinie szczescia.. ja niedosc ze drift zwalilem to jeszcze w mete walnalem i mam 20.47
ImageImage

hyhy
Szrama
Pirat drogowy

Post by Szrama »

No i Twist wszystkich nakręciłeś..
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Post by Jakub »

chodzi tak naprawdę tylko o jedna rzecz.

w grupie smiac się przez 2 godziny z czlowieka, który nie jest na miejscu i nie ma okazji się bronic.

do tego jeszcze spiew calej grupy w moja strone, ze jestem jakiś "sturmbandfuehrer".

rozumie, jakbym był jakiś miroslaw klose, ale przeciaz ja wybralem gre w tmn dla polski, wiec nie rozumie tego wszytkiego i wychodzi na to, ze ktos to sobie wymyslil ze zlosci i wykorzystal sytuacje, ze był organizatorem lana i mnie przy tym niebylo.

takie gadanje zle o kims i ciegniecie ludzi na swoja strone bardziej mi przypomina hitlera niz coś, co niby ja robje (choć dalej nie wiem, co takiego zrobilem).

peace
Elvis
Jeździ konno

Post by Elvis »

Myśle że wystarczy już ...Jakub.. był ogień ( nie tylko w ognisku ) dzwoniło się po różnych ludkach / sam dobrze nie pamiętam do kogo dzwoniłem ( Redzik - do Ciebie - pamiętam :) ). Nie za bardzo bym chciał żeby z tą imprą kojarzył się jakikolwiek konflikt pomiędzy graczami.

make peace..... please
baserone

Post by baserone »

Tak jak mowi Elvis. Koniec już tematu o Jakubie. Wszyscy byli najebani, a co gorsza przekupieni :D. Jak już mowilem na lanie, jestem pełen podziwu dla Scrapa, czlowieka zajetego, który mimo to iz nie ma czasu zrobil turniej dla ludzi o 10-15 lat mlodszych od Siebie. Do Jakuba tez nic nie mam poza jego pierwszymi slowami przez tel (o Scrapie). Mam k**wa nadzieje ze już będzie koniec tematu, bo o glupich rzeczach już zaczynacie pierdolic (pieniadze).
Wix
Pirat drogowy

Post by Wix »

Kiedy pijemy ?
Image
baserone

Post by baserone »

Synu, z Tobą zawsze:D
Mercedes Nicky
Jeździ konno

Post by Mercedes Nicky »

A co ze mną? :(
Szrama
Pirat drogowy

Post by Szrama »

Thx baser za obudzenie twista w nocy xD i za rozjebanie butelki koło okna :*
ja też z wami pije ichuj.japan
baserone

Post by baserone »

Nie ma sprawy szrama, za 2-3 tyg mozemy się umowic w Bydgoszczy na jakieś chLANie :)
Last edited by baserone on 02 June 2008, 21:02, edited 1 time in total.
Szrama
Pirat drogowy

Post by Szrama »

Obowiązkowo biacz :*
Wix
Pirat drogowy

Post by Wix »

Baser ojcze moj i cala rodzino moja :D :P hehe :D
nie no trzeba będzie base !
Image
TheViP
Emerytowany Admin

Post by TheViP »

Do ludzi którzy mnie gwałcą o foty : Będa w środe ! ( bo wtedy ide do pracy , to powrzucam ;* )
Post Reply

Return to “LAN Parties”