Players 4 player, czyli proba sfinansowania Hacka
chodzilo mi wlasnie o mysl Szopka, Cie Tobie itd, ja się do tego stosuje

No to czas na moja odpowiedz
główna przyczyna zalozenia tego tematu były niejasnosci zwiazane z postami Hacka, ktore nijak ukladaly się w logiczna calosc.
Po pierwsze:
po drugie:
Na koncie voyager nie byli wynajmowani referowani, bo jest ich tylko 32, czyli samo tmpl.
Wiec się nie dziw ze ktos może pomyslec ze odkladasz gdzies z boku kase na jakims innym koncie(spostrzezenie sprzed paru miesiecy)
To co mnie najbardziej zbulwersowalo to ten oto zakodowany reflink:
I dopiero jak rozkodowalem to by ratowac godnosc podales ze kasa z tego konta tez idze na tmpl. Co by było gdybym nie podal tego do wiadomosci publicznej?
po trzecie
65$ przez tyle czasu?? Mam konto golden na neobuxie i w miesiac zarobilem(nie obrocilem!!!) 30$, a ty przy takiej ilosci ludzi klikajacych(przynajmniej przez pierwsze 2 miesiace) 65$, to albo slabo gospodarujesz albo coś bierzesz dla siebie(przynajmniej tak to wyglada)
to na tyle bo jakos nie mam weny
Pozdro...
edit:

<leze>
hehe
główna przyczyna zalozenia tego tematu były niejasnosci zwiazane z postami Hacka, ktore nijak ukladaly się w logiczna calosc.
Po pierwsze:
napisalem obrotu a nie zarobku, wiec proszę czytac ze zrozumieniemEarned: $1459.93 (okolo 4400zl obrotu, dodam ze na koncie może być trochę mniej bo to jest pokazana sumka wraz z inwestycjami,
po drugie:
Na koncie voyager nie byli wynajmowani referowani, bo jest ich tylko 32, czyli samo tmpl.
Wiec się nie dziw ze ktos może pomyslec ze odkladasz gdzies z boku kase na jakims innym koncie(spostrzezenie sprzed paru miesiecy)
To co mnie najbardziej zbulwersowalo to ten oto zakodowany reflink:
o ktorym wiedzialy pewnie ze 3 osoby, chociaż powinno to zostac podane wszystkim buxujacym.
I dopiero jak rozkodowalem to by ratowac godnosc podales ze kasa z tego konta tez idze na tmpl. Co by było gdybym nie podal tego do wiadomosci publicznej?
po trzecie
65$ przez tyle czasu?? Mam konto golden na neobuxie i w miesiac zarobilem(nie obrocilem!!!) 30$, a ty przy takiej ilosci ludzi klikajacych(przynajmniej przez pierwsze 2 miesiace) 65$, to albo slabo gospodarujesz albo coś bierzesz dla siebie(przynajmniej tak to wyglada)
to na tyle bo jakos nie mam weny
Pozdro...
edit:
hehe, tylko ciekawe kiedy bysmy się dowiedzieli o motorkuiam wrote:Ludziska, klikać!! Jak widać oskarżenia Ziomqa były wybitnie bezpodstawne (gratulujemy spostrzegawczości, ziąąą ;p),
a Pana odsylam do postu pierwszego. Jak masz zamiar coś powiedziec, to najpierw pomysl czlowieku...Khasius wrote:Panowie ziomq i muck nie wiedza jaka jest roznica miedzy przychodem (wplywy z klikow swoich i refow, bez kosztow ich utrzymania, czyli to co podawane jest na banerze), a zyskiem (przychody minus koszty pozyskiwania/utrzymywania refow, czyli to co jest na koncie do wykorzystania).
Poduczcie się, a potem zabierajcie glos.
A ten tekst to już klasyczny chwyt uzywany przez zasluzonych. Brakuje mi tylko stwierdzenia: "przyjedz na lana eCwaniaku, to zobaczymy"Hack wrote:Brawo !! naprawdę widzę że się troszczysz o scene i bardzo dobrze !! Smile
hehe
Last edited by ziomq on 19 July 2009, 13:46, edited 6 times in total.
wlasnie o to chodzie ze smieszne 65$ po prawie 5 miesiacach zbierania (do tego dochodzi kasa z innych buxow), a moj kumpel max ma mało poleconych z linka, inwestuje i calkiem niezle na tym wychodzi.
nie znam się dokładnie na tym jak szybko się zarabia te pieniadze, ale wyjasnienie jest oczywiste ;]65$ przez tyle czasu?? Mam konto golden na neobuxie i w miesiac zarobilem(nie obrocilem!!!) 30$, a ty przy takiej ilosci ludzi klikajacych(przynajmniej przez pierwsze 2 miesiace) 65$, to albo slabo gospodarujesz albo coś bierzesz dla siebie(przynajmniej tak to wyglada)
hack po prostu inwestuje wiekszosc pieniedzy ktore zarabia tak, by to się potem zwróciło z zyskiem... Kupił więcej refów czy co to tam jest, wiec wydał wiecej, ale potem wiecej mu się zwróci, i tu z podkreśleniem słowa POTEM!
takie moje zdanie jako osoby nieogarnietej w sprawie buxowania, ale poslugujacej się zwykla logika

Ja dodam od siebie, ze jak dla mnie Hack jest jedną z najbardziej wiarygodnych osób na scenie i to nie dlatego, że jest ze mną w teamie. Jeszcze jak nie był w PGSie składał mi komputer, przelałem mu kasę na konto wcześniej i mnie nie OKRADŁ. Z komputerem nie mam żadnych problemów, złożył go bardzo tanio, wliczając koszty przesyłki. Nawet znajomy informatyk mojego wuja zażyczył sobie za trochę słabszą konfigurację 100 zł więcej. Nie wierzę, że Hack mógłby okradac tmpl, myślę zresztą, że w tej chwili już sam się wybronił.

Mat już były posty o kompie, czemu niby mialby cie okrasc, tutaj jest trochę inny przypadek nie masz wglądu co hack robi na koncie, ale dobra niech sobie robi co chce i tak nikt mu nie będzie zakazywal czegokolwiek
Teraz jest już praktycznie wszystko wyjasnione, ale gdybym nic nie napisal, wiele osob mialoby nadal jakieś watpliwosci co do konta golden którego nie ma oraz o tym felernym koncie motorek.
Dobrze dla tmpl, ze to się wszystko wykasnilo
mysle ze mozna zamknac
Dobrze dla tmpl, ze to się wszystko wykasnilo
mysle ze mozna zamknac
Jak macie jeszcze jakieś pytania to piszcie.