F1 Rynek transferowy
F1 Rynek transferowy
Teź chciałbym pojeździć w lidze, na razie jeździłem tylko na serwerach FF1 i RFR, ranking 36 000, login QCKER
GG 7277298
GG 7277298
F1 Rynek transferowy
No coz, ja odchodze z powodu braku totalnie czasu ;f
jeśli już się tak ma, to trzeba innym dac szanse.
jeśli co to jedno wolne miejsce w FI
jeśli już się tak ma, to trzeba innym dac szanse.
jeśli co to jedno wolne miejsce w FI
RH-New Wave of Polish Trackmaniacs

-
Sjewriukow
- Jeździ konno
F1 Rynek transferowy
w ktorym zespole ? moje tempo szybkiego okrezania niejest debest bo do Grexxa czy do Grona się nieumywam ale tempo wyscigu który trwa ok 1h może być zupelnie inne, sprobowalbym bo z checia ale jak nieznajde angazu to trudno i tak powoli zaczynam pykac w TOCE
F1 Rynek transferowy
Chciałbym ogłosić, że z powodu braku czasu i chęci odstąpie miejsca w teamie USGPE. Lewy niech teraz sobie porządzi ;D
F1 Rynek transferowy
mogę dojsc na miejsce szampona tylko kiedy sa wyscigi?
F1 Rynek transferowy
Przeczytaj może tematy z działu F1 z informacjami na temat wyścigów, a potem się zapisuj... wyścigi są w piątki.
F1 Rynek transferowy
Karo007; Szampon: z kim mam się kontaktować? Jakaś rekrutacja będzie, czy tak po prostu? Czekam na odp. GG 7277298
F1 Rynek transferowy
mam nadzieje ze mnie już tam nie ma, bo nie mam czasu w ogóle na gre a gdzie tam jeszcze na lige F1 ;D

F1 Rynek transferowy
Ze mną masz się kontaktować z tym, że miejsca już są obsadzone 
F1 Rynek transferowy
Ja z chęcią zapisałbym się do jakiegoś teamu. Chciałbym się sprawdzić, a ta Liga F1 jest bardzo ciekawa 
GG: 3122091, albo PW.
GG: 3122091, albo PW.
F1 Rynek transferowy
Jeśli znalazłoby się miejsce dla mnie napiszcie na gg;5018836.
F1 Rynek transferowy
Fatal odstąpił mi swoje miejsce w BMW.
F1 Rynek transferowy
no, może bmw będzie regularniej jeździć ;d
F1 Rynek transferowy
czy jest możliwość dostania się do jakiegoś zespołu ? regularnie jeżdżę w wyscigach FF1, ptosze o informacje
F1 Rynek transferowy
Chciałbym oficjalnie poinformować i potwierdzić spekulacje, iż Foxy oraz Fatal opuścili team BMW.
Nie będę podawał powodów, gdyż nie są one ważne.
Proszę o aktualizację składu
Tym samym zwalniają się dwa miejsca w teamie, o które proszę się pytać mnie, jako nowego kapitana zespołu
Nie będę podawał powodów, gdyż nie są one ważne.
Proszę o aktualizację składu
Tym samym zwalniają się dwa miejsca w teamie, o które proszę się pytać mnie, jako nowego kapitana zespołu

F1 Rynek transferowy
Tylko żebyście mi no jeździli ;p
F1 Rynek transferowy
Flagg ja już dawno pisałem do Fatala i się zgodził na zamianę ze mną jakby co, więc miejsca w BMW już nie ma.
F1 Rynek transferowy
Chciałbym dołączyć do jakiegoś teamu czy są wolne miejsca??
moje gg- 4218561
moje gg- 4218561