Liga I » Runda 6: xp vs EM
To jest utworzony automatycznie topic, w którym można komentować mecz rundy 6: X Power vs Extreme Masters
Link do meczu
Link do meczu
Stawiam, logicznie myśląc, na XP. Wiem, że teraz panowie Bulet i kilku innych zaczną mnie wyzywac itp itd ale.. Szyna naprawdę załątwia temu teamowi zwycięstwa, jeżdżąc za każdym razem na miare swojego pb. naprawdę niesmowity chłopak. reszta teamów ma duża reguralnośc i swobodnie dojeżdża na 3, 4 czy czasami nawet 2 miejscu.
Jestem jednak za EM. Dlaczego? Ano jakoś tak, mam do tego klanu większą sympatię : P
Jestem jednak za EM. Dlaczego? Ano jakoś tak, mam do tego klanu większą sympatię : P
hmmm dwoch TCZEWIAKOW gra ,...ale przeciwko sobie.... wiec jestem po neutralnej stronie:D dawac XP dawac EM!!!!!xD
a Szyny nie będzie chyba i udowodnimy ze bez niego tez dajemy rade
ja mogę grać w sobote lub w niedziele wieczorem najlepiej o 20:00
mamo tato będę w TV
Szyna napisz czy będziesz????
ja mogę grać w sobote lub w niedziele wieczorem najlepiej o 20:00
mamo tato będę w TV
Szyna napisz czy będziesz????
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
z nami wam ledwo się udalo ;p na A, jestem za xp, już widzialem szyne w akcjibulet wrote:a Szyny nie będzie chyba i udowodnimy ze bez niego tez dajemy rade![]()
Tylko nie ledwo Seque...poprostu (mowie o sobie) nie mialem czasu na trening...a teraz mam nadzieje ze znajde troszku czasu na trening...tak jak bulet mowil bez szyny tez damy rade..udowodnilismy to w PL3 zajmujac 3 miejsce "BEZ SZYNY !!!" jakby ktos nie wiedzial...

-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
moim zdaniem xp nie istnieje bez szyny. ale to tylko moje zdanie
Maxer wez się zamknij jak masz tak bez sensu pierolic pajacu...k**wa normalnie rozj**ałeś mi tatuaze lol

jeszcze jedna jakieś popierdolona mala dziewczynka wspomni coś o Szynie to chyba wyjde z siebie, odpiedolcie się od niego i od nas, tyle w temacie, kompleksy leczymy pietro wyzej, jesteście smieszni g*wno o nas wiecie i się nigdy nie dowiecie, nie macie pojecia jak jezdzimy i co mozemy robić, osadzacie nas po jednym meczu akurat z wami o reszcie nie macie zielonego pojecia wiec STFU, teraz się znize do przedszkola i powiem: zal wam dupe sciska ze Szyna jest u nas a nie u was, wiec ssijcie.
Popierdolone prawiczki.
i jeszcze na zakończenie
POL - Gawron
FM - Hazyl i Cyklop
BVG - zeo
FBN - turbo
RBF - worm (robot)
PS - Khasius i Hack
GT - Grono - bez niego was niema, bo kto u was umie grać przeciez nie fistaszek k**wa, no może loony jeszcze
reasumujac każda ekipa ma swoja lub swoje gwiazdy ale nie raz już pokazywali ze bez nich tez mozna wiec zamknijcie ryje, każdy team bez wyzej wymienionych byłby tym samym co xp bez Szyny....
teraz jek przyjdzie nam grać bez niego (być może) tez pokazemy max swoich umiejetnosci, bo my zawsze jedziemy na tyle na ile nas stac, nie poddajemy się nie spierdalamy z serwera jak nie idzie , jak co poniektorzy, może przegramy do 0 może nie, ale na pewno będziemy zapierdalac na maxa, pokazalismy to już wiele razy kiedy nam nie szlo, najlepszy przyklad to ostani mecz z FBN i mapa A o której mowa wyzej, nie szlo nam jak cholera, nie było Szyny, ale jakos dalismy rade, i nie ma tutaj znaczenia ze przeciwnik slabszy był, zebralismy się w sobie i pokazalismy na koncu ze koniec zabawy i wygralismy.
Popierdolone prawiczki.
i jeszcze na zakończenie
POL - Gawron
FM - Hazyl i Cyklop
BVG - zeo
FBN - turbo
RBF - worm (robot)
PS - Khasius i Hack
GT - Grono - bez niego was niema, bo kto u was umie grać przeciez nie fistaszek k**wa, no może loony jeszcze
reasumujac każda ekipa ma swoja lub swoje gwiazdy ale nie raz już pokazywali ze bez nich tez mozna wiec zamknijcie ryje, każdy team bez wyzej wymienionych byłby tym samym co xp bez Szyny....
teraz jek przyjdzie nam grać bez niego (być może) tez pokazemy max swoich umiejetnosci, bo my zawsze jedziemy na tyle na ile nas stac, nie poddajemy się nie spierdalamy z serwera jak nie idzie , jak co poniektorzy, może przegramy do 0 może nie, ale na pewno będziemy zapierdalac na maxa, pokazalismy to już wiele razy kiedy nam nie szlo, najlepszy przyklad to ostani mecz z FBN i mapa A o której mowa wyzej, nie szlo nam jak cholera, nie było Szyny, ale jakos dalismy rade, i nie ma tutaj znaczenia ze przeciwnik slabszy był, zebralismy się w sobie i pokazalismy na koncu ze koniec zabawy i wygralismy.
Last edited by bulet on 11 September 2007, 19:22, edited 1 time in total.
pfff XP do roboty skopcie im dupy za ten nie fortunny mecz z FM:( good luck biaaaaaatch;D macie siebie i wiare to się liczy wiara czyni cuda, Majak nie zapomnij z kim piles i kto Cie "bil" wiec skop im dupe od Radusia;] goooood luck bitch i EM oprocz Mor ola;p

Zgadzam się w 100%...nic dodac nic ujac...wiec odpierdolka od nas !!!bulet wrote:jeszcze jedna jakieś popierdolona mala dziewczynka wspomni coś o Szynie to chyba wyjde z siebie, odpiedolcie się od niego i od nas, tyle w temacie, kompleksy leczymy pietro wyzej, jesteście smieszni g*wno o nas wiecie i się nigdy nie dowiecie, nie macie pojecia jak jezdzimy i co mozemy robić, osadzacie nas po jednym meczu akurat z wami o reszcie nie macie zielonego pojecia wiec STFU, teraz się znize do przedszkola i powiem: zal wam dupe sciska ze Szyna jest u nas a nie u was, wiec ssijcie.
Popierdolone prawiczki.
i jeszcze na zakończenie
POL - Gawron
FM - Hazyl i Cyklop
BVG - zeo
FBN - turbo
RBF - worm (robot)
PS - Khasius i Hack
GT - Grono - bez niego was niema, bo kto u was umie grać przeciez nie fistaszek kur**, no może loony jeszcze

brawa dla jednego normalnego człowiekaRaDuS wrote:pfff XP do roboty skopcie im dupy za ten nie fortunny mecz z FM:( good luck biaaaaaatch;D macie siebie i wiare to się liczy wiara czyni cuda, Majak nie zapomnij z kim piles i kto Cie "bil" wiec skop im dupe od Radusia;] goooood luck bitch i EM oprocz Mor ola;p
się robi Raduś
no kto z BVG dobierał mi się do tyłka w Poznaniu co ?? ja wam kur** dam
a GT nowu zaczyna swoją gadke o Szynie, zazdrościcie to liżcie mu dupe to może dojdzie do was ^^ dobra wkurzyłem się mam nadzieje, że znajde czas na trening i skopiemy wam dupy wszystkim !!^^
Peace 4 all
I tu się nie zgodze, bo Tomek i Wally jeżdżą na moim i Hacka poziomie, wiec nie pierdol Bulecik.bulet wrote:i jeszcze na zakończenie
POL - Gawron
FM - Hazyl i Cyklop
BVG - zeo
FBN - turbo
RBF - worm (robot)
PS - Khasius i Hack
GT - Grono - bez niego was niema, bo kto u was umie grać przeciez nie fistaszek kur**, no może loony jeszcze
A tak ogolnie powiem, ze każda drużyna powinna miec lidera, który innych ciagnie. Wiec Bulet i Rainer, nie wiem po co tak ostro reagujecie na to wszystko. Zamiast się cieszyc, ze zgarneliscie Szyne do siebie przed innymi, to wy jakieś g*wna piszecie, ze bez Szynki jesteście i tak pro. Chyba wlasnie po to Szyne zgarneliscie, zeby miec z tego pozytek nie?

Khas coś poplątałeś ja się nie wkurwiam ze go mam w drużynie tylko się wkurwiam jak ktos pierdoli kocopoly od 2 miechów takie same, a co mam pisać ze nie jestem pro jak jestem tylko Szyna jest bardziej pro
a tak poza tym to masz 100% racji
pocałujcie mnie wszyscy w dupę, mam to w d*pie wszystko ważne ze mogę sobie popisać pierdoły jak jestem w pracy

a tak poza tym to masz 100% racji
pocałujcie mnie wszyscy w dupę, mam to w d*pie wszystko ważne ze mogę sobie popisać pierdoły jak jestem w pracy
Oj Khas nie wiesz o co mi chodzi...chodzi np. o takie wypowiedzi dzieci ktore nie mysla ->
Po 2...nie piszemy ze jesteśmy pro tylko ze bez Szyny tez damy sobie rade,
Po 3...cieszymy się bardzo ze Szyna jest z nami.
No i tyle PROsiaczku
pozdro
Po 1... to mozna wnioskowac ze XP powstalo nie dawno jak Szyna doszedl do nas co nie maxeł ?...MAXERRR wrote:moim zdaniem xp nie istnieje bez szyny. ale to tylko moje zdanie
Po 2...nie piszemy ze jesteśmy pro tylko ze bez Szyny tez damy sobie rade,
Po 3...cieszymy się bardzo ze Szyna jest z nami.
No i tyle PROsiaczku

Szyna jest zdecydowanym liderem Iks Pe tego się nie da ukryc... Rainer mowisz ze bez niego sobie dacie rade wiec BVG Was sprawdzi 

<- Drzwi